két napig toltam keményen az X3-at. már van két gyáram, 3 LT-m (tudjátok, Local Trader, mostantól így hívom, mert én ezt használom), és kiképzés alatt van további kettő, tehát azok még ST-k. kicsit érdekesen fejlődnek, mert fél óra alatt 5-ös szintre ugrott az egyik (ráadásul Rolk's Drift-ben), azóta meg csak pang. pedig csinálja a dolgát.
ami furcsa: a gyáraknak beállítottam, hogy 80000 Cr fölött utaljon. egy idő után viszont azt vettem észre, hogy elfogyott a pénzük. ez mi a franctól van? elvileg jól van belőve az ár, meg nem nagyon érdekel, hogyha drágább az átlagnál, mert a saját hajóm úgyis talál olyat, ahol ennyiért is megveszik (már ha ez így működik)
az Ore-t 120-ért, a Silicon-t pedig már 600-ért adom. az energy cell-t pedig 16-ért veszem, de szerintem ezt sem mások hozzák, hanem a saját hajóm. maintain station van beállítva nekik, szerintem jól dolgoznak, mert energy cell nagyon sok van és ha már soknak tartja a termelt cuccot, akkor fogja és eladja. szóval nem értem miért nulláza le magát.