X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rossz ötlet.
Én is egy eldugott helyre fogom a fegyvergyárakat lerakni, aztán egy EQ Dockot mellé és mehet a flotta építése...
Én is egy eldugott helyre fogom a fegyvergyárakat lerakni, aztán egy EQ Dockot mellé és mehet a flotta építése...
Z'rt's Dominiontól keletre van egy szimpatikus szektor, 3db 64 Ore-tés 3db 30-as Silicon-os aszteroida van benne. 100% fény, egy kapu... Kicsit kinn van a világ végén, de asszem itt fogom elkezdeni felépíteni a birodalmam.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nekem még mindíg csak 1 M-es SPPm van, most gondolkodtam el egy Crystal lánc felépítésén. Utána meg szerintem ráállok a másodlagos nyersanyagok gyártására. asszem The Hole szektorban van egy rakat búzafarm, amikbe kell Scruffin fruit. Ez valami split édesburgonyaféle, vagy gyümölcs. valsz ledobok egy L-es Scruffin farmot. A boronoknál pl a BoGas gyárakba rengeteg taladilanium kell. stb. stb. Tehát elõször az un. piaci résekbe próbálok beférkõzni, nem próbálkozok a már meglevõ gyárak elnyomásával. Ha ez megvan, lehet építeni kissebb pajzsgyárakat, rakétagyárakat, x2-ben ezeket nagyon vették.
Az alapanyag gyárak általában úgy mennek, hogy x idõ alatt annyit termel, hogy a melléépített UGYANAKKORA gyárat pontosan ellássa.
Tehát: 1 db L-es Flower Farm termel 50 (asszem ennyi,nem biztos) egységnyi Sunrise Flowers-t.
1 db Sun Oil refinery L-es pedig 50 egységet használ fel, hogy 10 egység Nostrop Oil legyen.Most lehet, hogy nem pontos a számadat, de folyamatban van a listám amit igértem.
A lényeg, ohgy ha van egy L-es Farmod és mellé beraksz egy M-es refineryt, akkor a farmod többet fog termelni, mint amennyit a finomítód fel tud használni, ergo mindig lesz raktáron.Fordítva is igaz, csak akkor meg mindig hiányod lesz...
Tehát: 1 db L-es Flower Farm termel 50 (asszem ennyi,nem biztos) egységnyi Sunrise Flowers-t.
1 db Sun Oil refinery L-es pedig 50 egységet használ fel, hogy 10 egység Nostrop Oil legyen.Most lehet, hogy nem pontos a számadat, de folyamatban van a listám amit igértem.
A lényeg, ohgy ha van egy L-es Farmod és mellé beraksz egy M-es refineryt, akkor a farmod többet fog termelni, mint amennyit a finomítód fel tud használni, ergo mindig lesz raktáron.Fordítva is igaz, csak akkor meg mindig hiányod lesz...
No, akkor nézzük csak!
Hogy mennyi gyárat bír el egy M-es SPP az attól függ, hogy a gyárak mekkorák.Van egy Complexem amiben 1x M SPP,1x Chelt Space Aquarium L,1xFlower Farm L, és 1x Sun Oil Refinery L van.
Ha folyamatos kristályellátást tudok biztosítani, akkor annyira elég, hogy ne menjen üresen soha, de az SPP már nem bír annyit, hogy fölösleget is termeljen.
Van egy másik Complexem 3xCrystal Fab M,1xSilicon Mine L,1xCahoona Bakery L,1xCattle Ranch L-el.Itt ugyan nincs SPP,de elég jól bírom.A 3 kristálygyár 3x16 db kristályt termel 8 perc alatt.
Jelenleg 49 gyáram van, 1 SPP XL,1 SPP L és egy SPP M.Ezek már kevésnek bizonyulnak, úgyhogy ma veszek mégegy XL-es SPP-t.Mellesleg 2 db M-es kristálygyár sem tud elegendõ kristállyal ellátni egy XL-es erõmûvet.Ahhoz három kell minimum.
A gyárhoz rendelt hajók SOHA nem fognak jumpdriveot használni, azt max manuálisan tudod megoldani.Ajánlom mindenkinek, amit én csinálok.Van 4 db Superfreighterem maxra húzva, mindegyik jumpdrive-val.Ezekkel szállítom a komplexumaimhoz a szükséges anyagokat, elsõsorban EC-t és nagyon jól megy minden.Kábé 14 ezer egységnyi EC megy egy fuvarral, ami jelentõs mennyiség, még ha nagy az energiaigénye a gyáradnak.
Egy M-es SPP kábé 500-700 egységet termel 1 perc 14 másodperc alatt.
Az L-es 1200-1400-at, az XL-es meg 2700-2900-at.De azt már 25 db kristályból.
Hogy mennyi gyárat bír el egy M-es SPP az attól függ, hogy a gyárak mekkorák.Van egy Complexem amiben 1x M SPP,1x Chelt Space Aquarium L,1xFlower Farm L, és 1x Sun Oil Refinery L van.
Ha folyamatos kristályellátást tudok biztosítani, akkor annyira elég, hogy ne menjen üresen soha, de az SPP már nem bír annyit, hogy fölösleget is termeljen.
Van egy másik Complexem 3xCrystal Fab M,1xSilicon Mine L,1xCahoona Bakery L,1xCattle Ranch L-el.Itt ugyan nincs SPP,de elég jól bírom.A 3 kristálygyár 3x16 db kristályt termel 8 perc alatt.
Jelenleg 49 gyáram van, 1 SPP XL,1 SPP L és egy SPP M.Ezek már kevésnek bizonyulnak, úgyhogy ma veszek mégegy XL-es SPP-t.Mellesleg 2 db M-es kristálygyár sem tud elegendõ kristállyal ellátni egy XL-es erõmûvet.Ahhoz három kell minimum.
A gyárhoz rendelt hajók SOHA nem fognak jumpdriveot használni, azt max manuálisan tudod megoldani.Ajánlom mindenkinek, amit én csinálok.Van 4 db Superfreighterem maxra húzva, mindegyik jumpdrive-val.Ezekkel szállítom a komplexumaimhoz a szükséges anyagokat, elsõsorban EC-t és nagyon jól megy minden.Kábé 14 ezer egységnyi EC megy egy fuvarral, ami jelentõs mennyiség, még ha nagy az energiaigénye a gyáradnak.
Egy M-es SPP kábé 500-700 egységet termel 1 perc 14 másodperc alatt.
Az L-es 1200-1400-at, az XL-es meg 2700-2900-at.De azt már 25 db kristályból.
Csak ott láttam õket.
Gondolom majd jön egy kiegészítõ az X3-hoz, amiben értelmet nyer a földiek kapuja.Tényleg zabosak, ha megközelítem a földi kaput.A múltkor a Colossussal mentem be, semlegesek voltak, de amint megközelítettem a kaput, rámszóltak, hogy hagyjam el.Nyomtam egy vészleállást, de a Colossus nehezen áll meg és ezért nekemugrottak ahányan csak voltak.Nem szándékozom a saját fajtámat írtani, úgyhogy elhagytam a szektort.Majd lehet hogy egy gyors M5-el berepülök a kapuba.
Gondolom majd jön egy kiegészítõ az X3-hoz, amiben értelmet nyer a földiek kapuja.Tényleg zabosak, ha megközelítem a földi kaput.A múltkor a Colossussal mentem be, semlegesek voltak, de amint megközelítettem a kaput, rámszóltak, hogy hagyjam el.Nyomtam egy vészleállást, de a Colossus nehezen áll meg és ezért nekemugrottak ahányan csak voltak.Nem szándékozom a saját fajtámat írtani, úgyhogy elhagytam a szektort.Majd lehet hogy egy gyors M5-el berepülök a kapuba.
Milyen újdonságokat hozott be ami miatt fel kéne tenni? Nem találtam ilyen összefoglalást egyelõre. Akkor nem kerestél eléggé...nem kevés helyen van ilyen leírás.. pl itt
Nekiláttam tegnap egy önellátó ipari komplexum felépítésének.
Silicon mine L -> Crystal Factory M -> SPP M
Flower Farm M, Oil Refinery L
Erre akarok majd késõbb fegyvergyárakat építeni, egyelõre annyit akarok elérni, hogy nulla bemenettel olajat gyártson és azt tudjam értékesíteni.
Olvastam korábban egy cikket, de már nem emlékszem a számokra. egy M-es Solar Power Plant mennyi gyárra elegendõ energiát képes termelni? Tudja valaki fejbõl?
Másik dolog az állomásokhoz rendelt szállítóhajók viselkedése. Buy/Sell product for best price opció mellett nem használják a jumpdrivet a hajóim, "gyalog" mennek akár 5 szektort is, hogy eladják a termékem...
Nem mertem egyelõre feltenni az 1.3-mas patchet, sokan panaszkodnak rá. Milyen újdonságokat hozott be ami miatt fel kéne tenni? Nem találtam ilyen összefoglalást egyelõre.
Silicon mine L -> Crystal Factory M -> SPP M
Flower Farm M, Oil Refinery L
Erre akarok majd késõbb fegyvergyárakat építeni, egyelõre annyit akarok elérni, hogy nulla bemenettel olajat gyártson és azt tudjam értékesíteni.
Olvastam korábban egy cikket, de már nem emlékszem a számokra. egy M-es Solar Power Plant mennyi gyárra elegendõ energiát képes termelni? Tudja valaki fejbõl?
Másik dolog az állomásokhoz rendelt szállítóhajók viselkedése. Buy/Sell product for best price opció mellett nem használják a jumpdrivet a hajóim, "gyalog" mennek akár 5 szektort is, hogy eladják a termékem...
Nem mertem egyelõre feltenni az 1.3-mas patchet, sokan panaszkodnak rá. Milyen újdonságokat hozott be ami miatt fel kéne tenni? Nem találtam ilyen összefoglalást egyelõre.
Olyan kár, hogy nem mûxik az északi kapu Heretic's Endben. Elvileg ez a kapu vezet haza a fõdre, de sajnos nem lehet átmenni, mert vagy nem mûxik, vagy egyirányúsították. Fõdiek még nagyon parásak, bár meg tudom õket érteni, majd 800 év elszigeteltség után, folyamatos terraformer (xenon) támadástól rettegve én sem örülnék, ha most hirtelen része lennék egy olyan univerzumnak, ahol bárki betolhatja a képét a szektoromba. A fegyvereik marha jók. Alpha és Béta Elektromagnetic Plasma Canon. De a pajzs tekintetében viszonylag rosszul állnak.
Ha nem megy az ember közel a kapuhoz, akkor nem hisztiznek, ellenkezõ esetben nagyon zabosak lesznek. Nekem egyszer megjelentek argan prime-ban, (gateless jumpdrive) de mivel akkor épp ellenségüknek tekintettek engem lelõttek. Viszatöltöttem, azóta nem jelentek meg sehol, csak maradtak heretic's endben.
Kisviku. Te sem láttad õket máshol, csak Heretic's endben?
Ha nem megy az ember közel a kapuhoz, akkor nem hisztiznek, ellenkezõ esetben nagyon zabosak lesznek. Nekem egyszer megjelentek argan prime-ban, (gateless jumpdrive) de mivel akkor épp ellenségüknek tekintettek engem lelõttek. Viszatöltöttem, azóta nem jelentek meg sehol, csak maradtak heretic's endben.
Kisviku. Te sem láttad õket máshol, csak Heretic's endben?
A mercuryt én is megtaláltam farmar's legendben, de van még ilyen álló hajó argan prime déli kapuja mellett (nova), ore belt nyugati kapujánál (solstar) meg solitas is ácsorog CBSW déli kapuja mellett. szóval valsz lesz még folytatás, de hogy mikor, fogalmam sincs.
Más:
Ha lehetne emlékmûvet emelni a játékban, én bizisten megtenném. Kingdom's endben bevállaltam egy bérgyilok küldetést, egy argan csákót kellett kiírtanom. meg is jelent a mamut, néhány nova és egy kentaur társaságában. Szépen elkezdek kocogni felé, egyszer csak mammuth eltûnik, és jön a hálálkodó üzenet, hogy megkaptad a 964 ezer cr-t, imádunk meg minden. mint kiderült, a hülye mammuth beleszaladt egy aszteroidába, és kimúlt. Ennél könnyebben még nem jutottam majd 1 milla cr-hez.
Más:
Ha lehetne emlékmûvet emelni a játékban, én bizisten megtenném. Kingdom's endben bevállaltam egy bérgyilok küldetést, egy argan csákót kellett kiírtanom. meg is jelent a mamut, néhány nova és egy kentaur társaságában. Szépen elkezdek kocogni felé, egyszer csak mammuth eltûnik, és jön a hálálkodó üzenet, hogy megkaptad a 964 ezer cr-t, imádunk meg minden. mint kiderült, a hülye mammuth beleszaladt egy aszteroidába, és kimúlt. Ennél könnyebben még nem jutottam majd 1 milla cr-hez.
Hát köszi a tippet. Elõször arra gondoltam, hogy csak azért akad mert a sök lövésben a sok fegyver effektjét nehéz renderelni, nade hogy ez akármilyen felbotáson, bármilyen részletesség mellett meglegyen az egyenesen röhejes, fõleg, hogy ez csak 1.2.1 óta van. 1.2nél egyáltalán nem akadtak a fegyverek.
A Terranoknál folytatott csata után lesz még valami fõküldetés?
Több helyen láttam álló ûrhajókat de nem tudom elfoglalni. Pedig csak azt írja hogy Mercury. Nem ír elé semmit.
Több helyen láttam álló ûrhajókat de nem tudom elfoglalni. Pedig csak azt írja hogy Mercury. Nem ír elé semmit.
További tapasztalataim a PPC fegyverekrõl.
Tegnap Xenon inváziós küldit nyomtam Getsu Fune-ban, jött két K és sok-sok L meg M.A gép 3 Centaurt egy Dragont és három M3-at küldött.Én mentem a Titánnal.
A vadászokkal nem nagyon foglalkoztam, én a K-ra mentem rá.Nem tudom, hogy most én vagyok jó vagy az ellenfél szar, de úgy szedtem le az egyik K-t, hogy rám sem tudott lõni.A másik elengedett egy sorozatot, amit sajnos nem nagyon tudtam kikerülni és a 9 Gj-os pajzsomat a felére levette kábé 5(!) másodperc alatt!Igaz, hogy az én PPC ágyúim is hasonlóan mûködtek, õ megsemmisült én életben maradtam.
Amit ezzel akarok mondani, hogy a PPC nagyon brutális a pajzsokkal szemben.Pár lövés és vége az ellenfélnek.Ha meg nem vigyázok akkor nekem is.
Nagyon lassan töltõdik fel ez a sok pajzs, SETA nélkül egy óra lenne, kisebb hajók, vadászok és korvettek nevetségesek, de M1,M2 az már ütõs.
Kábé 40-50 drab Xenon vadászt írtottam ki a múltkor egy nem Xenonos küldetésben ugyanitt Getsu Fune-ban.Akkor a pajzsom kábé a felére ment le.Ebbõl látszik, hogy a Titánt nem lehet megállítani, csak egy hasonló nagy hajó tudja leverni, ha nem vigyáz az ember.Egy Khaak Destroyer is max egyharmadnyi vagy egynegyednyi pajzsot vett le nálam.
Tegnap Xenon inváziós küldit nyomtam Getsu Fune-ban, jött két K és sok-sok L meg M.A gép 3 Centaurt egy Dragont és három M3-at küldött.Én mentem a Titánnal.
A vadászokkal nem nagyon foglalkoztam, én a K-ra mentem rá.Nem tudom, hogy most én vagyok jó vagy az ellenfél szar, de úgy szedtem le az egyik K-t, hogy rám sem tudott lõni.A másik elengedett egy sorozatot, amit sajnos nem nagyon tudtam kikerülni és a 9 Gj-os pajzsomat a felére levette kábé 5(!) másodperc alatt!Igaz, hogy az én PPC ágyúim is hasonlóan mûködtek, õ megsemmisült én életben maradtam.
Amit ezzel akarok mondani, hogy a PPC nagyon brutális a pajzsokkal szemben.Pár lövés és vége az ellenfélnek.Ha meg nem vigyázok akkor nekem is.
Nagyon lassan töltõdik fel ez a sok pajzs, SETA nélkül egy óra lenne, kisebb hajók, vadászok és korvettek nevetségesek, de M1,M2 az már ütõs.
Kábé 40-50 drab Xenon vadászt írtottam ki a múltkor egy nem Xenonos küldetésben ugyanitt Getsu Fune-ban.Akkor a pajzsom kábé a felére ment le.Ebbõl látszik, hogy a Titánt nem lehet megállítani, csak egy hasonló nagy hajó tudja leverni, ha nem vigyáz az ember.Egy Khaak Destroyer is max egyharmadnyi vagy egynegyednyi pajzsot vett le nálam.
Én már hozzászoktam.Nem tudok mit tenni vele, egyelõre szokni kell.
Írtam a fegyverismertetõmben, hogy a PSG fegyvereknél van ez az iszonyatos akadozás.Látom, Te nem használsz ilyet, de sajnos csata közben még mindig szörnyû.
Tegnap elmentem a legtávolabbi Merchant's Haven nevû szektorba, ami egy relatív üres hely, egy-két állomással.Volt azonban egy csomó kalóz, akik bántották a Teladikat, így elkezdtem õket levadászni.Semmi gond nem volt szépen utott a játék, de amikor behoztam a flottát (20 vadász+1 Colossus) és elkezdték levadászni az ellent, a játék sokat lassult.
A másik szektorban, északra Maelstrom-ban pedig voltak PSG-t használó Falcon Vanguardok.Na itt jött a feketeleves!Olyan borzalamsan lassú volt,hogy csak azért nem repültem ki a Colossusból, mert úgysem tudtam volna lelõni senkit sem.Játszhatatlan, csak akkor megy normálisan, ha PSG-t nem használnak, illetve kevés hajó van.
Beállításaim:
texture:high
shader:low
Antialiasing:nincs
Tehát nem csutkán nyomom.Persze, akkor sincs semmi változás, mert csak csatában lassul be igazán.Sima mezei repülésnél csak nagyon szép és relatív simán fut.
Írtam a fegyverismertetõmben, hogy a PSG fegyvereknél van ez az iszonyatos akadozás.Látom, Te nem használsz ilyet, de sajnos csata közben még mindig szörnyû.
Tegnap elmentem a legtávolabbi Merchant's Haven nevû szektorba, ami egy relatív üres hely, egy-két állomással.Volt azonban egy csomó kalóz, akik bántották a Teladikat, így elkezdtem õket levadászni.Semmi gond nem volt szépen utott a játék, de amikor behoztam a flottát (20 vadász+1 Colossus) és elkezdték levadászni az ellent, a játék sokat lassult.
A másik szektorban, északra Maelstrom-ban pedig voltak PSG-t használó Falcon Vanguardok.Na itt jött a feketeleves!Olyan borzalamsan lassú volt,hogy csak azért nem repültem ki a Colossusból, mert úgysem tudtam volna lelõni senkit sem.Játszhatatlan, csak akkor megy normálisan, ha PSG-t nem használnak, illetve kevés hajó van.
Beállításaim:
texture:high
shader:low
Antialiasing:nincs
Tehát nem csutkán nyomom.Persze, akkor sincs semmi változás, mert csak csatában lassul be igazán.Sima mezei repülésnél csak nagyon szép és relatív simán fut.
Én kb 2 éve nem használok semmilyen codek pack-ot mégis megy mindenfajta video.
Nekem ezek vannak telepitve:
1. Divx
2. Xvid
3. AC3 szûrõ
4. VobSUB
Ha ezekkel nem megy valami videjó, akkor megnézem milyen codec kell neki, és csak azt teszem fel. (Igaz erre nem volt példa 1 éve)
Nekem ezek vannak telepitve:
1. Divx
2. Xvid
3. AC3 szûrõ
4. VobSUB
Ha ezekkel nem megy valami videjó, akkor megnézem milyen codec kell neki, és csak azt teszem fel. (Igaz erre nem volt példa 1 éve)
Kb 1 hozzászólást ha visszaolvasol, akkor ott a szaggatásos-beakadós probléma enyhítésére a módszer.
ACE mega codecs pakk leugrott, azóta tényleg sokkal jobban megy.
Valamit kéne még szórakoznom vele, mert most nincs beszéd egyáltalán, de egyelõre jobb mint volt.
Meg is tudtam csinálni a Xenoninváziós küldit. Igaz, hogy elõször le kellett lõnöm az összes L-t, hogy ne szaggasson, de nagyságrendekkel jobban ment a dolog, mint codecbuherálás nélkül. Nagyon komoly volt, a K lõtt egy állomást, és hiába voltak korvettek és csatahajók a környéken, az M-ekkel meg N-ekkel cicóztak, nem jöttek a K-ra. Nagy nehezen, sok loadgame árán tökegyedül kiiktattam úgy, hogy a Teladi Trading Station egyben maradt, de a hull értékét már 0-nak jelezte ki. 😊 Asszem pont idõben segítettem nekik. Nem is volt lelkiismeretfurdalásom, mikor bezsebeltem a 6 millát... 😊
ACE mega codecs pakk leugrott, azóta tényleg sokkal jobban megy.
Valamit kéne még szórakoznom vele, mert most nincs beszéd egyáltalán, de egyelõre jobb mint volt.
Meg is tudtam csinálni a Xenoninváziós küldit. Igaz, hogy elõször le kellett lõnöm az összes L-t, hogy ne szaggasson, de nagyságrendekkel jobban ment a dolog, mint codecbuherálás nélkül. Nagyon komoly volt, a K lõtt egy állomást, és hiába voltak korvettek és csatahajók a környéken, az M-ekkel meg N-ekkel cicóztak, nem jöttek a K-ra. Nagy nehezen, sok loadgame árán tökegyedül kiiktattam úgy, hogy a Teladi Trading Station egyben maradt, de a hull értékét már 0-nak jelezte ki. 😊 Asszem pont idõben segítettem nekik. Nem is volt lelkiismeretfurdalásom, mikor bezsebeltem a 6 millát... 😊
Üdv.
Jo kis idö után gondoltam ujra elöveszem ezt a jo kis játékot, és noymom vele kicsit. felrakom az uj patchet, betölt régi játék. Elindul Ray-el kicsit játszani.
elsö meglepetés, ore- beltben, felszolit egy hajo hogy dobjam ki az illegális cuccokat, space fly, override system ,stb, elég nagy értékben, gondolom elugrok, azt annyi, de utánnam jöttek, leölöm elsö rendör, jön nagyobb, centair, aztis, jön csatahajo, azt már nem, mert ahogy elkezdtem löni mass driverrel, ö meg vissza ppc,ugy beszagatott hogy kilépni se tudtam, csak f4-el.. kb lement a fps -1re. Ezen kivül a játék 5 percenként 1 percre leáll swappolni.
Ilyen régiben nem volt, ott lazán repkedtem az illegális cuccokkal, meg nem élvezhetö fps volt. 😞 Kár érte, most várhatom a köv patchet ha ujra elö akarom venni....
Jo kis idö után gondoltam ujra elöveszem ezt a jo kis játékot, és noymom vele kicsit. felrakom az uj patchet, betölt régi játék. Elindul Ray-el kicsit játszani.
elsö meglepetés, ore- beltben, felszolit egy hajo hogy dobjam ki az illegális cuccokat, space fly, override system ,stb, elég nagy értékben, gondolom elugrok, azt annyi, de utánnam jöttek, leölöm elsö rendör, jön nagyobb, centair, aztis, jön csatahajo, azt már nem, mert ahogy elkezdtem löni mass driverrel, ö meg vissza ppc,ugy beszagatott hogy kilépni se tudtam, csak f4-el.. kb lement a fps -1re. Ezen kivül a játék 5 percenként 1 percre leáll swappolni.
Ilyen régiben nem volt, ott lazán repkedtem az illegális cuccokkal, meg nem élvezhetö fps volt. 😞 Kár érte, most várhatom a köv patchet ha ujra elö akarom venni....
LOL. Megoldottam. Részben. Ugyanis mostmár minden codecbõl azt használ amit kell neki...
ennek ellenére még mindíg akad lövésnél, bár nem annyira!! 😊))
Nyomulok is 😊
ennek ellenére még mindíg akad lövésnél, bár nem annyira!! 😊))
Nyomulok is 😊
Gondolom sokan észrevettétek már, hogy a TrédingSztéjsönökön lehet vásárolni kereskedõktöl cuccokat. jó magas reputáció kell az adott fajnál, de... azt a tételt meg kell venned, amit felajánl. ez még nem is baj, de kérdem én hogy lehet megvenni pl 25000 planktont, ha nem tudok TL-el bedokkolni a trédingsztésönre? be?
Én nekem általában akkor kezdett el diavetítést játszani amikor Mass driverrel tüzeltek rám... De emlékeztem hogy az új peccs feltétele után is volt olyan amikor használtam és nem szaggatott. Szal megprószáltam kideríteni hogy hogy tudnék segíteni a dolgon. Végülis arra jutottam hogy ha játszani akarunk akkor elötte semmilyen más komolyabb 3D-s alkalmazást ne futtassunk (Én pölö ha CS-ztem elötte akkor szar lett a játék, de ha frissen indított rendszeren keztem játszani akkor nem szaggatott), szedjétek le a grafikánál az anizo-t meg a textúrákat is állítsátok low-ra... ennyit tudok javasolni, nekem sokat segített. Mostmár normálisan tudok lõni Mass driverrel is és nem lessz idegesítõ diavetítés a gammából. Persze így sem egy táltos paripa, de játszható...
Jah és még valami, a találóskérdésben asszem Zsolo mondta hogy ez egy ûrállomás. Nos tényleg az, Zsolo követelheted az M1-esed meg a többit <#taps>#taps><#taps>#taps>
Rojál Borón Tréding Sztéjsön a becsületes neve... erre pölö a Great Trench-ben akadtam rá...

Jah és még valami, a találóskérdésben asszem Zsolo mondta hogy ez egy ûrállomás. Nos tényleg az, Zsolo követelheted az M1-esed meg a többit <#taps>#taps><#taps>#taps>
Rojál Borón Tréding Sztéjsön a becsületes neve... erre pölö a Great Trench-ben akadtam rá...

Valaki rossz terveket adott le a gyártási osztályon...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Úgyhogy nem marad más számomra mint várni 1.4et <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Hát megnéztem a topicot, mindent úgycsináltam ahogy kell és rittig nem akar összejönni 😞. Kár hogy emiatt nem tudok játszani 😞. Hiába szedem ki az egyik coedcot másikat használ de nem azt amit kéne. Fos egy játék ez hogy nem íbr codeceket kezelni.
Egy érdekesség:
Már soxor szerettem volna felhívni erre a figyelmeteket, de mindíg elfeldkeztem róla.
Szóval:
Van ugye Family Pride nevû Split szektor. Momentán ez a szplitek fõszektora, Olyan mint arganoknál Argan Prime, Boronoknál Kindoms end stb.
Épp a Phyton paramétereit nézegettem, mikor is egy érdekes bejegyzésre lettem figyelmes, a lista legalján "Colossus"
Hmmm. hát te ki vagy?
Nem fogjátok elhinni. ARGON COLOSSUST LEHET VENNI A SPLITEK FÕSZEKTORÁNAK HAJÓGYÁRÁBAN!!! Az ára ugyanaz, meg a paraméterei is, semmi módosítás vagy egyéb.
Azé ez nem semmi!
Már soxor szerettem volna felhívni erre a figyelmeteket, de mindíg elfeldkeztem róla.
Szóval:
Van ugye Family Pride nevû Split szektor. Momentán ez a szplitek fõszektora, Olyan mint arganoknál Argan Prime, Boronoknál Kindoms end stb.
Épp a Phyton paramétereit nézegettem, mikor is egy érdekes bejegyzésre lettem figyelmes, a lista legalján "Colossus"
Hmmm. hát te ki vagy?
Nem fogjátok elhinni. ARGON COLOSSUST LEHET VENNI A SPLITEK FÕSZEKTORÁNAK HAJÓGYÁRÁBAN!!! Az ára ugyanaz, meg a paraméterei is, semmi módosítás vagy egyéb.
Azé ez nem semmi!
No, az 1.3 utáni problémák nagy részét a directx/directshow codecek problémája okozza (hangakadás, berregés, PSG beakadása, diavetítés) Részletek és megoldások: Egosoft fórum Más: olvasgattam az frissített kézikönyvet, és van a végén egy "Unlockable game start position" oldal, néhány érdekes lehetõséggel, pl. kezdj Kha'ak-ként <#alien>#alien> Kérdés: aki végigjátszotta, megkapta ezeket a lahetõségeket, vagy újra kell nyomni 1.3 alatt? Ti láttatok ilyet?
Azért a hagyományos-lövöldözõs ûrszimeket nem kéne idekeverni, az egy kicsit más tészta azért.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Most megint lankadt a lelkesedésem, elvállaltam egy Xenoninváziós küldit, bejumpoltam a szektorba, és egyetlen L-et nem tudtam lelõni, annyira szaggatott...
Az X2ben tuti, hogy mikor elõször láttam, akkor is gyerekesen bénának találtam a kalózok koponyás ûrhajóit... Egyébként a Fresspace 1 és 2 régebbi, vannak benne nagyon nagy hajók is(csak vezetni nem lehet õket...), és szerintem nem csúnyább, mint az X2.
Az X2ben tuti, hogy mikor elõször láttam, akkor is gyerekesen bénának találtam a kalózok koponyás ûrhajóit... Egyébként a Fresspace 1 és 2 régebbi, vannak benne nagyon nagy hajók is(csak vezetni nem lehet õket...), és szerintem nem csúnyább, mint az X2.
HEPT és PAC van semmi más. Ha csak 2 dbal lövök akkor semmi gond, de ha hárommal egyszerre akkor már diavetítés. A 1.2.1 óta van ez a gond egyszerûen hihetetlen 😞
Az a baj hogyha visszarakom az 1.2-t akkor meg a rendszerek akadoznak iszonyatosan 😞
Jah: Tökmiond1 milyen felbontás vagy részletesség, azt már "végigjátszottam" egyszer.
Az a baj hogyha visszarakom az 1.2-t akkor meg a rendszerek akadoznak iszonyatosan 😞
Jah: Tökmiond1 milyen felbontás vagy részletesség, azt már "végigjátszottam" egyszer.
Ha van a gépeden PSG ágyú, akkor sûrgõsen szereld le, és kezd el kérlelni a kalózokat, hogy õk is cselekedjenek hasonlóan. 😊
Hát készvagyok. Egyszerûen nem értem ezt a játékot. Végre hozzájutottam a jobbik gépemhez, felmegy az 1.3. Ésssss. Király szektorok jók, hud, jó minden fut gyönyörûen de hogy az isten nem ****** *** õket ha lõni kezdek akkor diavetítés. Hát ezzel így szart sem érek :'(((.
Létezik valami megoldás? Az utóbbi idõben nem voltam túlságosan up-to-date...
Létezik valami megoldás? Az utóbbi idõben nem voltam túlságosan up-to-date...
Jó,jó...rémlik valami... 😊
Nem kell bántani az X2-t, a maga idejében nem volt szebb sehol sem.
Khhmm... de korábban volt biza, I-War: Edge of Chaos, rémlik? 😉
Khhmm... de korábban volt biza, I-War: Edge of Chaos, rémlik? 😉
Így van, nem lehet mai szemmel összehasonlítani a két játékot. Kis túlzással akkor lehetne kritizálni a C4 vagy Amiga (emlékszik rá valaki?) játékokat is, pedig mekkora slágerek voltak a maguk idejében. Ami nekem tetszik az X2 - X3 viszonylatban, hogy nem csak a látványra gyúrtak, de ezt úgyis mindenki érzi játék közben. Jut eszembe, én túlságosan is: tegnap hosszabb kihagyás után végre le tudtam ülni játszani, elkezdtem, menedzselgettem a flottát, mentegettem az UT-ket, elfogtam néhány hajót, beleszaladtam egy nagyobb xenon csapatba, nem bírtam velük... és robbanó hajómat nézve jutott eszembe, hogy az elmúlt másfél-két órában nem szálltam le sehol <#falbav>#falbav>. No ennyit arról, hogy mennyire jól van összerakva ez a játék, elrepít a hangulat <#nyes>#nyes>
nem bántom, csak egyszerûen furcsa volt visszanézni!
ezért is írtam, hogy "pedig akkor mennyire tetszettek" 😉
ezért is írtam, hogy "pedig akkor mennyire tetszettek" 😉
One Vision. One Purpose.
Jó, akkor még mások voltak a feltételek, mások voltak az igények és más volt az enigne is.No meg persze a hardverigény...
Nem kell bántani az X2-t, a maga idejében nem volt szebb sehol sem.Ez minden játéknál így van.Egy csomónak csak azért adják ki új részeit, mert már nem tudnak mit kitalálni, csak a látványtuningot tudják a fejlesztõk létrehozni á la EA Sports játékok.
Egyáltalán nem néztek ki a hajók "mûanyag játéknak", sõt talán ebben az egyedüli játékban van/volt érzékeltetve, hogy ha egy hajó nagy,akkor az annak is látszik, de legfõképpen az irányításán érzõdött.
Nagyon szépen volt kidolgozva az X2, nem annyira részletesen mint ez az új, de akkor nem is álmodtak ilyenrõl.Emlékszem hogyan ámult mindenki rajta.
Csak olvass vissza egy kicsit az X2 fórumban!
Nem kell bántani az X2-t, a maga idejében nem volt szebb sehol sem.Ez minden játéknál így van.Egy csomónak csak azért adják ki új részeit, mert már nem tudnak mit kitalálni, csak a látványtuningot tudják a fejlesztõk létrehozni á la EA Sports játékok.
Egyáltalán nem néztek ki a hajók "mûanyag játéknak", sõt talán ebben az egyedüli játékban van/volt érzékeltetve, hogy ha egy hajó nagy,akkor az annak is látszik, de legfõképpen az irányításán érzõdött.
Nagyon szépen volt kidolgozva az X2, nem annyira részletesen mint ez az új, de akkor nem is álmodtak ilyenrõl.Emlékszem hogyan ámult mindenki rajta.
Csak olvass vissza egy kicsit az X2 fórumban!
köszi
az argonopediában meg lehet nézni a korábbi hajómodelleket, elég gyerekesnek hatnak, néhol már kifejezetten nevetségesnek szvsz, pedig akkor mennyire tetszettek. de örülök, hogy nagyon jó irányba haladtak velük. egyszerûen nem bírok az orcám látványával betelni, annyira tetszik, meg hogy látszik rajta, mintha bõrbõl lenne a búrkolat, ahogy tompán veri vissza a fényt, ááá 😊
az argonopediában meg lehet nézni a korábbi hajómodelleket, elég gyerekesnek hatnak, néhol már kifejezetten nevetségesnek szvsz, pedig akkor mennyire tetszettek. de örülök, hogy nagyon jó irányba haladtak velük. egyszerûen nem bírok az orcám látványával betelni, annyira tetszik, meg hogy látszik rajta, mintha bõrbõl lenne a búrkolat, ahogy tompán veri vissza a fényt, ááá 😊
One Vision. One Purpose.
Ja, tényleg, megvan
K. András:
"
s/m/h/d/y as in Earth seconds/minutes/hours/days/years
Sezura = the smallest, mercantile time unit; it equals roughly 1.7 s
Mizura = 96 Sezuras = 163.2 s = 2.72 m
Stazura = 96 Mizuras = 15667.2 s = 261.12 m = 4.352 h
Tazura = 7 Stazuras = 109670.4 s = 1827.84 m = 30.464 h = 1.27 d
Wozura = 7 Tazuras = 8.89 d
Mazura = 7 Wozuras = 62.23 d
Jazura = 8 Mazuras = 56 Wozuras = 392 Tazuras = 497.84 d = 1.36 y
Teladiknál meg igy nevezik:
Quazura = 22 Mizuras = 3590.4 s = 59.84 m = curiously enough, this is almost ONE EARTH HOUR.
Inzura = 8 Mizuras = 1305.6 s = 21.76 m
Sun = 1 Jazura"
Látom igyekeztek a srácok, nehogy véletlenül könnyen átlátható legyen...
X2vel nem játszottam anno túl sokat, azt is régen, el is felejtettem már milyen volt a grafikája. Az X3as modellek, meg képi világ nekem sokkal jobban bejön. X2 mintha mûanyag játékhajókkal lett volna tele, fõleg a kalózok voltak nagyon bénák. X sokkal reailisztikusabb lett, ha lehet ilyet mondani. Az állomások mérete, dokkolókampói, funkcionális(nak tûnõ) kialakítása nekem rengeteget ad az élményhez.
K. András:
"
s/m/h/d/y as in Earth seconds/minutes/hours/days/years
Teladiknál meg igy nevezik:
Quazura = 22 Mizuras = 3590.4 s = 59.84 m = curiously enough, this is almost ONE EARTH HOUR.
Inzura = 8 Mizuras = 1305.6 s = 21.76 m
Sun = 1 Jazura"
Látom igyekeztek a srácok, nehogy véletlenül könnyen átlátható legyen...
X2vel nem játszottam anno túl sokat, azt is régen, el is felejtettem már milyen volt a grafikája. Az X3as modellek, meg képi világ nekem sokkal jobban bejön. X2 mintha mûanyag játékhajókkal lett volna tele, fõleg a kalózok voltak nagyon bénák. X sokkal reailisztikusabb lett, ha lehet ilyet mondani. Az állomások mérete, dokkolókampói, funkcionális(nak tûnõ) kialakítása nekem rengeteget ad az élményhez.
Itten van, parancsolj.
LEGEND: s/m/h/d/y as in Earth seconds/minutes/hours/days/years
Hát elég durva,elöször nem értettem de már vágom 😊))
...::: -| K.András |- :::...
Hát elég bonyolult de azért meg lehet érteni nagyjából.
LEGEND: s/m/h/d/y as in Earth seconds/minutes/hours/days/years
Hát elég durva,elöször nem értettem de már vágom 😊))
...::: -| K.András |- :::...
Hát elég bonyolult de azért meg lehet érteni nagyjából.
hülye Teladi idõszámítás 😊) Szerintem a mizura az perc, a jazura év, de én is belekavarodok mindig 😊)
One Vision. One Purpose.
x2 fórumban valahol marha jól leírta asszem kisviku volt.
Az idõ hogy van a játékban?
Mizura - perc?
Stazura -nap? vagy hét?
Jazura - év? vagy évtized?
Annyira nem vágom, hogy szörnyû... 😊
Mizura - perc?
Stazura -nap? vagy hét?
Jazura - év? vagy évtized?
Annyira nem vágom, hogy szörnyû... 😊
Igen találkoztam már én is vele.A sztoriból maradhattak meg, ugyanis elõször Emperors Mine-ban láttam, aztán meg az utolsó csatánál Heretics Endben.
ja, Lock, köszi a segítséget, a táblázatokat én is összeszedegettem idõközben.
köszi a gyors válaszokat!
Getsu funeban kaptam most egy xenon invázió küldit. mindkét K-t sikerült nekem kivégezni, Nagy Sólyommal! (Falcon). 12.400.000 körül kaptam a küldiért. Yiiiha!
Most dilemmázhatok, hogy veszek egy komolyabb hadihajót, vagy építek egy önellátó gyártelepet valahova...
Getsu funeban kaptam most egy xenon invázió küldit. mindkét K-t sikerült nekem kivégezni, Nagy Sólyommal! (Falcon). 12.400.000 körül kaptam a küldiért. Yiiiha!
Most dilemmázhatok, hogy veszek egy komolyabb hadihajót, vagy építek egy önellátó gyártelepet valahova...
Valaki tapasztalt játékos:
Paranid Daedalos (remélem jól írom): TL, 30 000 cargo, 8x125MJ pajzs, 180m/s
Grand Exchangeben találkoztam vele, épp a xenon 598-ból tartott valamerre.
a computer nem tudta azonosítani, elfogni sem tudtam, mert "sebezhetetlen" volt mint a storyelemek.
a kérdés, hogy más is találkozott e már vele?
Paranid Daedalos (remélem jól írom): TL, 30 000 cargo, 8x125MJ pajzs, 180m/s
Grand Exchangeben találkoztam vele, épp a xenon 598-ból tartott valamerre.
a computer nem tudta azonosítani, elfogni sem tudtam, mert "sebezhetetlen" volt mint a storyelemek.
a kérdés, hogy más is találkozott e már vele?
One Vision. One Purpose.
Eszembe jutott még egy dolog, hogyan tudnék segíteni mindannyiotoknak, de ez hosszadalmas meló lesz.
Szeretném összegyûjteni, hogy a gyárak és bányák mit termelnek és mennyi idõ alatt, milyen Yield-es azteroidán mennyit termel egy bánya és hogy mit használ fel egy gyár például egy darab 25 Mj-os pajzs legyártásához.
Ez valóban sok lesz, ezért asszem Excel táblában csinálom meg és aztán majd Amaro vagy Valen oldalára kitesszük.
Megyek aludni.
Szeretném összegyûjteni, hogy a gyárak és bányák mit termelnek és mennyi idõ alatt, milyen Yield-es azteroidán mennyit termel egy bánya és hogy mit használ fel egy gyár például egy darab 25 Mj-os pajzs legyártásához.
Ez valóban sok lesz, ezért asszem Excel táblában csinálom meg és aztán majd Amaro vagy Valen oldalára kitesszük.
Megyek aludni.