Ace McCloud#6013
Tegnap sikerült befejeznem a küldetést!!
Ha kell esetleg leírhatom nektek ide hogy hogyan csináltam végig lépésről lépésre, bár elvileg hamarossan megszületik a játék magyarítása, és elérhető ez a dolog angol nyelven is.
Valaki tudja hogy a földi kapun keresztül ami a küldi végén elérhetővé válik el lehet e jutni a föld közelébe, mert bár 1140 el repesztettem felé, mindíg mire odaértem ellenség lettem, és lőttek rám, de a kapun csak simán áthaladtam és nem ugrottam el.
Szatelitből nekem az Advanced satellite jött be, mert hatalmas az érzékelő hatótávja.
Telepítésnél én mindíg olyan helyre raktam, ha a pirat átjön egy kapun, és keresztülhalad a rendszeren, duplex scannerrel még ne lássa, így a sat közvetítette a mozgásokat, az új létesítményeket, de őt nem látták.
Telepítés a síkban a kapuk és komplexek közepére, az y koordinátánál meg az előbb leírt magasságban, így még nem szedtek le egyet sem, bár ez még változhat ha kapok egy alkalmatlankodó khaak sereget a közelbe.
X2 nél ugyan ez volt a taktikám, és ott a térkép 80% lefedtem ezekkel a szatellitekkel, és csak párat veszítettem el.
Remélem ez itt is ugyanígy lessz :)