Ace McCloud#6004
Az x2 ben ez a kyon emitter azthiszem 4000 w os volt, a kis khaak gépeké 2000. 3x4000w lézerrel nagyon tudtam irtani.simán végig is vittem a küldit egy novával és egy ilyennel, és csak úgy ugráltak ki a fószerek a bárkáikból.
Rettenetessen jól használható cucc volt :)
nem nagyon tudtak kitérni a lövések elől, csak arra kellett vigyáznom, hogy meddíg nyomom a tűzgombot, ha a hajót akarom. Nyilván azért oda kellett figyelni melyik célpontot és mikor lövöm milyen szögből, de ez vot az überfegyverem.
Sajnos az x3 ban még nincs tapasztalatom a fegyverrel, de ezek szerint jócskán visszavettek az erejéből, és ezt sajnálattal olvasom.
Ha ezeket a cuccokat tényleg rá lehet pakolni mondjuk egy xeon xl re, és tudom vele használni, az nagyon faxa lenne.
A mod csak az ilyen hajók és fegyverek elfogását, vagy a megvételét teszi lehetővé??
A Xeon inváziós küldi után láttam XL es gépeket, és tetszettek a paraméterei, de a kis busteremmel inkább nem mentem neki annak a 3 db nak ami az adott szektorban cirkált, de elhatároztam hogy szerzek egyet magamnak.
Megköszönném ha küldenél egy linket ahonnan ezt a modot amit említettél le tudom tölteni, hátha marad ez a kyon a favorit fegyverem.