F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Ace McCloud
    Az x2 Ben volt egy olyan szerkezet hogy Advanced satellite ebben a játékban ilyet még nem láttam. Létezik és keressem szerintetek, vagy vásárolgassak csak nyugodtan a navigation satellitből??
    Szerintetek hogyan helyezzem el őket, hogy ne szedjék ki mindíg az ellenfeleim??
    A vonósugár alapfelszerelés a játékban, vagy egy modnak köszönhető a megléte??
    X2 ben volt egy olyan mód ha kiugrasztottam egy pilótát a hajójából, az automatikussan az én felügyeletem alá helyezte magát.
    Itt nem tudtok valami hasonlóról??
    Merre lehet venni Mercury superfreightert?? Az Argon shipyardon nem láttam!
    Ha kalózszektorban captureolok nem pirat hajót, azis csökkenti a reputációmat az elfoglalt hajó tulajdonosának a fajánál??
    Ugyanúgy lehet khaak hajót elfoglalni mint az x2 ben, és ugyanolyan zúzóssak a fegyvereik??
    Találkoztam egy ufóval a játékban! 2 szektoron keresztül követtem, és vagánykodtam vele, de bármit tettem elfoglalni nem tudtam:o( van erre valami lehetőség??
    Az x2 ben volt egy küldi amivel a boron királynő lovagja címet kapásból elnyertem. Az x3 ban nincsenek véletlenül ehhez hasonló küldetések??
    Előreis köszönöm a válaszaitokat !