X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy gondoltam, hogy ezt most elmagyarázom, de leszögezem hogy nem bonyolult.
A HUD-on a bal oldalon látható a hajóra szerelt fegyverzet, valamint annak egy kis képe.A fegyverek alatt négy kicsi szürke négyzet/téglalap található.Ez a négy csoportot jelzi,amibe rendezheted a fegyvereket, melyek azután a számgombokkal a billentyûzeten elõhívhatók.Nem a numerikus padon, hanem a hagyományoson.
A fegyverek a HUD-on csoportosítva vannak osztályuk szerint.Ha egy fegyverbõl több darabod van, akkor azt mellé rakja ki a gép
Ha ráklikkelsz az egérrel az egyik kis szürke négyzetre a fegyver mellett, az mindjárt "világít", jelezvén, hogy ki van választva.
Mondok néhány példát, hogy érthetõ legyen:
1.csoport: 3 db AHEPT
2.csoport: 2 db Ion Disruptor
3.csoport: 2 db APAC+1 db Ion Disruptor
1.csop: Annyi a teendõ, hogy kiválasztod a 3 db AHEPT-et és mindegyiknél UGYANAZT a kis szürke négyzetet jelölöd be, hogy "világítson" és ezt majdan az 1-es gombbal fogod elõhívni.
2.csop: ugyanaz, mint fent, de a mellette lévõ kis négyzetet jelölöd meg.
3.csop: megjelölsz két APAC-ot és 1 Ion Disruptor-t a 3-as négyzetre, így azt a hármas gombbal fogod tudni elõhívni.
Ennyi, nem nehéz.Remélem érthetõ voltam.Ábrával könnyebb lenne, de most sajnos nem tudok mutatni.
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
olyan gondom van, hogy ha ugyanazon sectorban valahova másodszor bedokkolok, az automentésnél kifagy a program. valamilyen txt-k jelennek, és az üdvözlõ szöveg sem jön meg.(fenn van az 1.3-as patch is)
mi lehet a gond?
codec pack nincsen fenn, járt így valaki?
kösz
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A játék mükxik mindent köszönök skacok!! Ezer köszönet nektek!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Arra gondoltam lehet, hogy az image-el van gond de akkor az install sem mûködött volna valószínûleg.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az igen hogy beültet a turretbe aztán mass driverrel szeded le a kalózokat, de nem emléxem semmi nehézségre meg falconra sem. Lehet, hogy ez nehézségi szint függõ és nehezebb fokozaton már Falconok jönnek ott? Bár ezt nem hinném.
Viszont küldetés közben eddig 1x sem volt különösebb nehézség csak az ûrversenynek futottam neki 2x. Most sem sokkal elõbb tartok a storyban.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
(Ofkorsz lehet hogy az alcoholclone-s verzsön valami extra dolgot kíván meg, pölö hogy kézen állva nyalogass el 3 gombóc jeges ciánfagyit vasreszelékkel...)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Akkor tréningezek egy kicsit....
Erre a küldetésre lennék kiváncsi....
Mindenkinek további jó gamet!
UI: Dögöljön meg az a kib***t starforce.
Mégpedig az, hogy megveszem a Khaak térképet és ezután képtelen vagyok ugrani normál szektorba.
Nem mûködik sem a jumpdrive, sem ha parancsként adom ki.A Khaak szektorba beugrik a hajóm, de ki már nem.Ez a peccs elõtt is így volt, gondoltam hátha kijavították, de nem.
De ha nagyobb hajód van akkor nem teleportál át ezekszerint abba a hajóba a második küldetésnél?
no megyek kereskedek akkor😊
A rakéták is és a fegyverek is.
A Electro Magnetic Plasma Canon (EMPC)
Ilyenek vannak a Terran hajókon.
hmmm. érdekes. állítólag a spliteknek van ilyen.
Mondjuk ez a mamba raider talált volt mert elég magas rang kell hozzá, hogy tudjál venni M3-as hajókat. Bár nekem két kereskedõ mellett nem volt olyan vészes elérni ezt a rangot. És ha az a bizonyos rang megvan akkor már vehetsz M6os hajót is amit nem szednek le olyan könnyen.
(beugrottam, de egymagam, mert már nem volt kisérõm - persze meghaltam...)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egy állomásnak ÓRIÁSI nagy pajzsa van, nem könnyú azt lerombolni.Más kérdés, hogy zavarja a hajóidat egy támadás.Javaslom, hogy tartsd figyelemmel õket, ha támadják, ugrás oda és elintézed.
Egy idõ után abbahagyják.De én azért fel voltam készülve ezekre is, nem telepítettem gyárakat õrizetlen szektorokba.
Minden szektornak van egy biztonsági foka is.Errõl a Univerese Map-on tájékozódhatsz.Ahol "Core" a Security level, ott nagyon brutálisak, "Border"-nél már nem.
De tényleg baromi sok kalóz van.Szinte már idegesítõen sok.Csak akkor támadj a kalózokba, ha õk támadnak elõször, ellenkezõ esetben hagyd békén.Néha nálam is be-be támadják Ore Beltben az egyik komplexumot.Megfigyeltem, hogy csak akkor nagy az arcuk, ha sokan vannak.De akkor kötözködnek is!Azt hitték lezúzhatnak a Colossussal, mert 10-en voltak...
Ha egyedül jön vagy nincs erõsítésük, akkor gyáván menekülnek!
Sokat javult az AI.Ha fontos hajóid TS-eid vannak, ne hagyjd egyedül menni õket.Egy-két vadászgép kisérõnek nagyon hálás.
Esetleg nézd meg az amazon.com-ot.Sajnos nincs itthoni forgalmazója, ahogy elõzõ részeinek sem volt.
Igaz az elsõt (X-BTF) még lehetett kapni itt-ott, de nagyon elvétve.
#2136 - Igen, vagy kalózokat/khaakokat/xenonokat irtasz a rendszereikben, vagy BBS küldiket teljesítesz!