F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Zombye
    Szervusz!

Karácsony van, úgyhogy segítek, vagy legalább is megpróbálok.

1. én a búzafarmra megpróbálnék ráépíteni vagy egy whiskeygyárat, (SpacefuelDistelery) vagy egy "szövetgyárat" (RimesFact) és azt eladni. Hacsak, nincs irgalmatlan búzahiány a környező szektorokban. Ha hiány van, akkor elvileg venni kéne a gépi kereskedőknek is, mint a cukrot, ha nem veszik, vidd lejjebb az eladási árat, és próbálj meg minél olcsóbban ECt venni. (Gondolom EC gyárad még nincs, abból az M-es is elég drágba kb 4.5 Milla.)

Én a kezdetekben mindíg magam szereztem be az ECt a gyáraimhoz, így próbáltam meg a profitot maximálni.

"Nem csinálnak semmit."

Hűűű na hogy is volt?
    Hombase kijelöl, és utána add meg hogy mittomén Buy ware for best price, utána kiválasztod a vásárolandó alapanyagot (jelen esetben ez csak EC lehet).
    Elvileg ekkor el kéne indulnia beszerzőkörútra.

Hacsak....

Be lehet állítani, hogy mennyiért vegye max az ECt. ha túl alacsonyra állítod a beszerzési árat, és a megadott kaputávon belül nem talál olyan PowerPlantot, ahol a megadott áron, vagy az alatt áruljaák az ECt nem fog elindulni a beszerző hajó. Vagy állítsd magasabbra az EC beszerzési árát, vagy növeld a távolságot, ameddig a beszerzőhajód elmehet ECt venni.

Pl. Ha a távolság 2re van állítva, és két szektoron belüln lincs Powerplant, vagy ha van, de azok épp magasabb áron árulják az ECt mint amit te a saját gyáradnak megadtál, akkor természetesen nem fog beszerzőkörútra indulni a hajód.

MKIII. csak akkor kell, ha UTt akarsz képezni (Univers Trader). a gyárakhoz rendelt TS hajókra teljesen felesleges.

Kb ennyi.