X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Szal megéri ennyivel többet kiadni érte? <#nemtudom>#nemtudom>
Csak azért kérdezem, mert kb ugyan annyi kell mindkét fajnál szenvednem a szeretetükért. . . mert ha kitudnám próbálni mindkettõt nem kérdezném....
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
enter the menu to change your pilot's name
type Thereshallbewings (note the capital T) and press enter
the menu will close, your player name will NOT have been changed, and a confirmation beep will sound on correct activation
you will now find the "Script Editor" menu item in the command console
De le nem fordítom mert nincs kedvem 😄
UI.: Najó...de csak mert karácsony van!
Lépj be abba a menübe ahol a pilóta (saját) nevét tudod változtatni
Írd be pontosan ezt: Thereshallbewings és nyomj entert
a menü bezáródik, de a neved nem fog megváltozni, és egy hangot hallasz, ha jól sikerült az aktiválás
MOstmár megtalálod a "Script Editor" menüpontot command console
-ban
Help plíz! <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Boldog Karácsonyt Mindenkinek 😊
valaki irja már le nekem hogy a második küldetésben (mikor a pap megkér hogy vigyáz az egyik hajójára), hogy kell lelõni a 3 db pirat falcont?
az ideg megöl már annyiszor probáltam, és nem lehet õket kinyirni! Rakétákat nem akar lõni az a roncs....
Nyomom neki az "m"-et aztán az "l"-t és semmi!
Mit kell csinálni....
PLZ HELP!
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
koszi
Eddig én is kicsit hiányoltam az ellenségeket, most viszont vannak rendesen.
Én örülök neki, hogy ennyi kalóz lett, nem unalmas így a játék.Sõt!
Azt vettem észre, hogy nem csak a kalózbázisoknál "ugranak be", hanem van egy állomásom Ianamus Zura-ban, ahol a Teladi Shipyard közelében mindig fel-feltûnik egy kis csapat kalóz.Ilyenkor elõszeretettel ugrok be irtani õket.
Az állomásaimat is szívesen támadják, de nevetségesek.
Teljesen egyetértek veled, manapság patch elõtt nem szabad elkezdeni a játékot. Volt már rá példa, hogy a savegame nem volt kompatibilis patchelés után (nem az X2 volt az? 😊 )
Szerintem bõven elég ez a hajó, amióta megvan, szinte nem is alszom, annyira élvezetes vele repülni.Ez a 6 db 1 Gj-os pajzsnak és fõleg az Alpha Flak Artillerynek köszönhetõ.
Most már a kalózok nem állnak meg elõttem.Eddig sem tettek úgy, de most a bázisuk is veszélyben ha feltûnik a drágasszágom...<#vigyor>#vigyor>
Na, egy-két kép ízelítõül:
Sajna én azt az oldalt képviselem aki csak örülne ennek segíteni nem tudna mert angolul alig értek valamit, BBS-es küldetést pl még egyet sem vállaltam el mert nem értem mi van oda leírva. 😞
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ha lenne rá igény esetleg magyart is lehetne belõle csinálni.
Akit érdekelne (akár segítene) az jelezze.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Gép 2000+, 1 giga memória nem árt és minimum egy 9600 körüli kártya hogy ne diavetítés legyen a játék.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Végre nem kell feltúrnom az univerzumot egy-egy kalózért, jönnek azok maguktól. 😊
2. Csak a neten tudod megvenni. Ill. valamellik nyugateurópai bótban. magyarországon boltban nem árulják, én legalábbis nem láttam.
Van egy novám fullra szerelve, meg egy SF ami sector tradet csinál, meg egy másik SF amihez még nincs elég pénz hogy legyen bele trade soft mk3....
LOL amúgy. Míg ment a suli nem volt idõm játszani, most szünetben lenne idõ játszani, csakhogy a gép amin megy az koleszban van 😞. Szal talán majd a vizsgaidõszak után hozzájutok ahhoz, hogy intenzíven nyomjam. Az a baj hogy akkor meg megint kezdõdik a suli <#rinya>#rinya>
Én most a zört doméniöm nevû split rendszerben vagyok, délre nyílik egy Xenon szektor. mentõkristályt fogok venni és kb 15 hajónként mentek, mert már lelõttem vagy 50-t és akkor nézek nagyot, hogy mi ez a APPC tûz. Mivel kilõttem vagy 20 L-t meg egy rakat kisebb vadászt, jött egy Xenon P, oszt kinyírt.
Rangfejlõdés szempontjából éppenséggel nem rosz, bár egy kicsit idegörlõ.
- milyen gép kell, hogy rendesen futtathassam a játékot?
- hol lehet hozzájutni? bolt, letöltõhely, bármi?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Na mindegy, kisérletképpen feltettem, bár mindössze 10 milkám meg 3 gyáram vana megfelelõ teherszállítókkal. Amin megdöbbentem, az a teljesítményjavulás: X3 szempontjából elég low-end gépem van (Barton 2500+, Radeon 9800 Pro, 750 Meg RAM) de az új patch teljesen tökéletessé tette a játékot 1024*768-ban, 2x élsimítással. Még az Argon Primeban is, 10x Seta esetén teljesen röccenésmentesen megy a játék, és a harcokban is minden ok, vagy 10 xenon össztüze alatt sem tapasztaltam semmilyen rángatást. Igaz, sokáig nem éltem...
Szóval mondhatjuk, ez a patch hozta azt a szintet ahol illett volna kieadni a játékot, látszik hogy nem a hardverek szarok, hanem a developereknek nincs idejük optimalizálni a kódot.
Ami viszont gáz: most, hogy hülyére nehezítették a játékot, hogy fogok meggazdagodni? A Xenonok például szabályosan áramlanak ki a saját szektoraikból, az elõbb említett példám egy eddig békés xenon szektor melletti zónában játszódott le.. hogy lehet majd így kereskedni?
Földlakókkal még egyáltalán nem találkoztam, kiket értesz te földlakóknak, melyik fajt?
Fegyvervariációk alatt ha arra érted hogy van a fegyvereid alatt 4 szám és azokhoz különbözõ variációkat hozzárendelni hogyan lehet azt nem tudom de engem is érdekelne.
Bandy: olvass vissza mindenképpen. Cifu jópár oldallal ezelõtt (~700 körüli hozzászólások környékén, nem tudom pontosan) bemásol egy kis összefoglalót kezdõknek azon el tudsz indulni. Mellesleg a topic eleje, miután kijött a játék szinte arról szól hogy ki mit csinált és mit érdemes csinálni az elején.
pl
1= 4x AHEPT
2= 2X BPAC + 2X AHPET
3= 8X BIRE
http://a-zcomp.eu/
Nektek jelntek meg fõdlakók Heretik's enden kívül?
Rátok is így pikkelnek a Terránok, Mert engem nagyon nem szeretnek. Illetve, egyik felük közömbös az nem csinál semmit, a másik fele meg vörös, azok meg nekemugranak.
Nálatok mi a nagy helyzet Földi "testvéreinkel"?