Lysandus#5632
Az egész probléma akkor kezdődött amikor két eladogató hajóm volt. Két Caiman Tanker egyenként 7000-res raktérrel. Szal ezek elkezdték egymást követni egy idő után. Jó - mondom - majd csak túljárok az eszükön, beállítok még párat, így egy vagy kettő mehet "üresben" akkor is folyamatos az üzlet. De még azt is kifundáltam, hogy most nem caimant veszek, így az eltérő sebesség miatt nem állnak be egy végtelen ciklusba, szépen egyenlő távolságban követve egymást. Hát nem jött be. Mer annyi igaz, hogy most már nem a caiman megy elől, hanem az egyik mercury változat, de a többi így is megy utána... Nem tudom mennyi idő kellene, hogy a Caimanom leszakadjanak a Mercurykról... Szal kell az a script. Úgyis hivatalos kieg.
Egyébként egy UT-m van. Tényleg ők hozzák legjobban a pénzt. Egy UT simán eljárkál minden beavatkozás nélkül. Amikor kettő volt, akkor néha már le-leálltak. Háromnál gondolom még többet gondolkodnak. Szal nekem egy elég belőlük. Pont azért kell felraknom a station managert is, hogy ne kelljen állandóan manuálisan beavatkoznom.