X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amaro
X³: Reunion 1.3 Readme updates

THIS UPDATE REQUIRES VERSION 1.2.1 OF X3 TO BE INSTALLED!

Additional functionality
- Mobile mining!
- Sector enhancements
- Complete tips menu with all game tips introduced
- Destroyed stations leave wrecks
- Previously missing ships have been activated (Argon Discoverer, Teladi Osprey)
- Missiles have a new look
- Intermediate products in a complex can now be selected in the "sell for best price" menu
- Intermediate products in a complex may now be bought, sold or both (global setting per complex)
- A new ship is available: the Split Caiman Miner

Performance and options:
- HUD render performance increased
- Bullet render performance increased
- CPU load reduced, increasing overall performance
- Additional user-defined graphics options
- Optimised overall shader performance
- Higher quality/speed of medium shaders

Balancing and economy
- NPC fight AI improved
- Ship collision-avoidance AI improved
- GOD engine rebalanced and enhanced to affect economy
- M1 & M2 shield generators increased
- M2 laser generators increased
- M6 class ships can now execute trade commands (buy/sell ware/best price)
- M6 class ships can now install the Mobile Drilling System (suitable for mobile mining!)
- Intermediate product distribution logic has been fixed for complex building
- Swarm missiles rebalanced
- NPC AI tweaked to allow dumbfire missile usage
- Pirate stations spawn pirate ships
- Increased NPC fights and conflicts
- Kha'ak fighters rebalanced (don't say we didn't warn you Wink)
- Several plot stages have better balance
- Other minor balancing improvements

Bug-fixes
- Plot elements restored to working (should work for existing save-games too)
- Plot-ending Argon rank bug fixed
- Quantum Tube Fab in Bala Gi's Joy will be re-created if neccessary
- Miria contacts player after she has been rescued from the pleasure complex
- Mine for The Seed is now producing
- Several other minor plot issues resolved
- "Broken" jumpgates now really look broken
- if the storage of a complex is full the running production cycle will not exit until there is enough room for the produced goods
- Argon versus Boron battle issues resolved
- Captured ship-speed bug fixed
- Ships hitting gate following jump fixed
- Followers don't forget their command after docking
- Decreasing numbers of AI ships over time fixed
- Astronauts filling up docking slots fixed
- Fixes to several autosave and savegame CTD problems
- Many other minor problems resolved

Savegame compatibility is maintained from all previous versions to 1.3

Amaro
Igen, tölthetõ a peccs.

dronkZero
Mármint a peccs?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Amaro
61MB - volt mit javítani, az látszik <#worship>

má mászik is lefele
ezért nem ment ez, jó le lehet terhelve !!!!!
megjelent
másnak megy az egosoft oldala?
Ha megtalálod öket, vagy inkább ök fognak téged, ion distruptorral kábitsd el, utánna fel tudod szedni öket megint mintha cargo lenne.

brüühüühüüümm.... Midnight Star szektorban a gonosz rendõrök kipakoltatták az összes kis pici spacefly-omat. Volt vagy 10 db <#rinya>

Aztán próbáltam öket összefogdosni, de nemtom mit kell csinálni a Spacefly collectorral...
Harc, harc , és harc. Ezzel lehet gyorsan bevágodni egy fajnál. :)
Persze 10 ut is növeli lassanként, de mig ök 10-en 1 ora alatt szereznek x pontot, addig egy kissebb csatával 10x et simán szedsz. Xenom küldetések meg 100x-et. :)
Irtani kell folyamatosan. A csata sokkal többet hoz mint a kereskedés.
Amugy egyre közelebb a karácsony, és a patch még mindig sehol.. Remélem nem felejti el a jézuska. :)

Kockáspiton
Lehet hogy elkoszálnak, de nem olyan gyorsan, szóval simán lefut egy 10-15 trade run-t mire már kiér az adott faj területérõl.

A kockás piton akár 8m-re is megnõhet, de nekem csak 200 betû helyem van!

Az UT-knek nem az a fõ tulajdonságuk hogy mindenfelé tudnak kereskedni, és bizony elkószálnak jó messzire is? <#confused>
Kockáspiton
Úgy lehete gyorsan eljutni magasabb rangra, ha az UT-idet annak a fajnak a területén helyezed el, illetve ha olyan szerencsés vagy, hogy kifogsz egy Xenon Invasion küldetést!

A kockás piton akár 8m-re is megnõhet, de nekem csak 200 betû helyem van!

Ez sajni télleg így van. Nekem is feltûnt már amikor mind a 3 toronyra BPAC tot teszek és mégis takonyzöldet lövöldözik....

Énnekem az Argonoknál vagyok Federation Marshal 37%-on, Paranidoknál Priest protectorate 44%, Teladiknál Company Manager 75%... De már nagyon szeretnék egy Argon Titan-t vezetnniiiii
Még egy dolog, már jkorábban is akartam írni, de mindig elfelejtettem.
Vegyük példának egyik kedvenc hajómat az Argon Centaur-t.
Ha többféle fegyvered van a hajón, például van BHEPT, Mass Driver,APSG, nekem a hajóm nagyon idegesítõ, de érthetõ módon CSERÉLGETI A FEGYVEREKET CSATA KÖZBEN!Egy darabig nem értettem, hogyan lehet az, hogy installálok BHEPT a turretekre és hirtelen átvált egy másikra csata közben.
Hogy miért idegesítõ, mindjárt elmondom.Tegnap Splites Xenon küldit vállaltam el.Jöttek szépen, de amikor 3 L és 6 M rámmászott és csak engem lõttek, mérges voltam.A BHEPT egy nagyon jó fegyver, borzalamasan erõs, de úgy zabálja az energiát, hogy csak nézel, mint a moziban.A hátsó és a két oldalsó turretem lõtte rendesen õket, de így az elülsõ 4 BHEPT-re és a két Ion Disruptorra nem maradt energia.Ez kalózoknál nem érdekes, de amikor csak téged támadnak vagy nyolcan, akkor nagyon rossz.Átváltottam tehát Mass Driverre,de ez a pöcs hajó VISSZARAKTA a BHEPT-et, mert annak nagyobb a hatótávja!Ja a hab a tortán, hogy berakja az APSG-t, amikor baráti/szövetséges hajók vannak a közelben, mert hogy annak meg jó a hatósugara, de bántja a közelben lévõ hajókat,így mindig "rámszóltak", hogy õket ne lõjem.

Kénytelen voltam teljesn leszerelni a BHEPT-eket és átrakni egy másik hajómra, így egyáltalán nem tudja használni õket.

Mondjuk nem igazán értem, hogyan sikerült itt valakinek eljutni olyan rangba, hogy vehessen csatahajót, ugyanis napi 6-8 óra játék mellett ott tartok, hogy az Argonoknál még két szint van (most leszek Argon Federation Marshall)hátra, a Teladiknál most leszek Company Manager, tehát vehetem az Albatrosst, a Spliteknél még kb 30%, hogy vehessek Split TL-t, a többi egyelõre nem is érdekel.Asszem Paranidnál még egy szint a TL-ig és a Boronoknál is egy van hátra.
Még akkor sem megy a dolog, ha KIZÁRÓLAG egy fajjal kereskedsz,meg "nyalsz" nekik.
Persze utána rájöttem, miért csinálták ezt így meg.
Az X2-ben elég volt "összeszedni" a pár száz milliót egy M2 vagy M1-re.Itt, hogy a játék mindig izgalmas legyen és ne unjad meg egy idõ után, betették ezeket a nehezen elérhetõ rangokat.Persze itt már végre sokkal több értelme is van, mint az elõzõ részben, ahol max. boldogan üdvözöltek és tiszteltek, ha magas rangod volt.Mint egy RPG játékban, ahol mindig az hajt, hogy hogyan tudnál magasabb rangot elérni, hogyan legyél valaminek a mestere.Ez így nagyon jó, de mire eljutsz egy M2-is addig sok hónapnak kell eltelnie.

Jelentem, még nem.Beülni ugyan lehet, lõni nem tudok vele és a pajzsot sem sikerült még lecserélnem, de megteszek mindent, hogy összejöjjön.

csak érdekesség képpen nekem lemegy tõle
[NST]Cifu
BBS küldik, különösen a Xenon invázió visszaverések.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hogyan lehet a legkönyebben elõrébb jutni a ranglétrán egy fajnál? megvan a cash egy M2-esre, de mindegyik fajnál a rang az ami probléma. . .
közben elolvastam õket thx holnap ráállok keményen a témára és veszek egy rendes joy-t is :D

[NST]Cifu
Ajánlom figyelmedbe neked is a FAQ-ot, illetve a #749-es hozzászólásomat. ;)

Kisviku!

Sikerült a lasertowerrõl leszedni a 25 megás pajzsot, és helyette 125 megásat felpakolni?

Bucser
Nem laggol hanem szaggat:) Nagykülönbség Lag az hálózatiprobléma miatt van Szaggatás meg azért mert optimalizálatlan a game vagy gyenge a vas:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hmm ez eddig a legszebb játék amit valaha láttam :D x800 proval egész jól futt full grafikán bár kicsit néha belaggol. Már csak rákell jönnöm, hogyan kell vele játszani :).

Amaro
Nálam kezdõlap az Egsosoft News, de kissé frusztráló tud lenni napjában ötvenszer ugyanazt látni <#wow3> legalább egy visszaszámlálót kitehetnének <#eplus2>

Bucser
Nem tudom miért türelmetlenkedsz karácsony még 3 (technikailag max. 4 mert 24. "csak" szenteste karácsony elsõ napja 25. ):)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ááá, addigra már jön az X4... :)

Nemtom mi lessz a peccsel, egyre közelebb van a karácsony...
Lehet jövö karácsonyra gondoltak? :)

[NST]Cifu
Azért itt sem über alles fegyverek, egy marék Teladi M4 és M5 egy-két M5 veszteséggel szedte le az orrom elött a Bad Dept béli kalózbázis öt Lasertowerjét. Mondjuk a vicc az, hogy utána holt nyugodtan elpályáztak, a bázisba bele sem lõttek...

BaLeeX
Nekem az X2ben nagyon nem jöttek be védelemre, az Ore Belti gyáram mellé pakolgattam 4-5öt de a kalózok mindig röhögve leszedték õket. De akkor szerencsére itt más másképp van.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Más.Lasertower-ek.
Kérdeztem egy-két emberkét, milyenek, nem sok válasz érkezett.Úgyhogy én megadom a választ reá.
Van egy gyáram, ami gyártja, eladni, nem nagyon tudom, mert ugye csak tréding sztésönökön veszik, max profit 25 ezer/darab.Így magamnak gyártom.
Tegnap elvállaltam egy Xenonos küldit Grand Exchange-ben, amikor egy Teladi "faszit" kell átszállítani egy általa kijelölt helyre.Gondolom ismerõs téma.Szépen elindultam a Centaurral, jött kábé 3 L és 10 M.Na majd lezúzom õket könnyedén - gondoltam -, de nem így lett.Háromszor haltam meg és kezdtem újra, mire rájöttem, hogy van 3 Lasertower a raktérben.
Gyorsan kidobáltam és beállítottam a Home Base-t a hajómra.Ezután mint a Lézerszínházban, olyan gyönyörû lézer-show kezdõdött, hogy majd' elélveztem.<#vigyor>
A hatótávolságuk jelentõsen megnövekedett kábé 5-6 km(!) és a legundorítóbb tulajdonsága, hogy ha egyszer befogott, akkor nem ereszt el és szétlõ teljesen.Két darab már komoly segítség, három-öt pedig veszélyes.
Én már inkább ezeket használom gyáraim védelmére, mint vadászgépeket.De vadászokkal kiegészítve az állomásod teljes védelemmel lesz ellátva.
Képeket rakok fel, de csak most jöttem rá, hogy a C:\dokumentumok-ba menti a game.

Pont elkezdtem írni szokásos történeteimet, amikor kedves kollégiám leb*ták a biztosítékot, de szerencsémre a szünetmentes táp beavatkozott...router,modem elszállt, de most folytatom.<#falbav>

No, azért nem teljesen értek egyet ezzel, habár én voltam az egyik aki mondta, hogy jók az UT-k.De azt nem mondanám, hogy többet hoz egy gyárnál.Két olyan komplexumom van, amikbõl szó szerint ömlik a pénz!Kénytelen voltam megfejelni egy pár gyárral és óriás komplexummá alakítani, mert alig két-három óra alatt 2,5-3 milliót termelnek(!)
A gyáraknál nagyon alapvetõ és fontos a jó elhelyezés.Erre most szándékosan nem adok tippet, mindenki jöjjön rá magától, nem kell egyetemi végzettség hozzá...
Meg kell figyelni, hogy amit gyártani fogsz/szeretnél, mekkora igény van rá.És nem csak a szektoron belül, hanem a környezõ 3-4 szektorban is.Annyit elárulok, hogy Soya Husk-kal óriási pénzt keresek.

BaLeeX
Ezt a linket be kéne tenni a FAQ-ba és ajánlom mindenkinek: http://www.freeweb.hu/x3reunion/news.php

Innen sztem szedjétek le a patchet ami visszateszi a kabinokat HUD-al együtt. Megszoktam hogy az ember nem lát semmit de aztán beültem egy Mambába és volt elõttem egy ilyen hülye nyúlvány két ágyúval hát nagyon hülyén nézett ki. Így hogy már látom a pilótafülkét is sokkal emészthetõbb. És FPS-be sem zavar be.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Apropó "az x3 szabálytalan máveletet hajtott végre" témához még egy adalék. én pl ablakban sem tudom jáccani, amikor fullscreen helyett windowst állítok be és leokéznám az új beállítást, ugyanúgy kiborul a program.

Az a cuccos arra jó, hogy ha kiugrik egy pilóta a hajójából, neked nem kell scafanderben 30 méterre megközelítened a hajót, ahhoz, hogy "magadévá thesd" elég ezzel a szoftverrel felszerelned a hajódat, és nemtom mennyire kell megközelíteni a hajót, de a hajódból tudod uralmad alá hajtani a gazdátlanná vállt hajót.
Jó a sok ut, Nekem most 5 db van, 1x Caiman SF, meg 4x Mercury Holer. ha lesz sok pízem, a Mercurykbõl átdobálom a pilótákat Caiman SF-okba, és csak a már lentebb említett Ut padavanokat képezem a mercurykban.

Kíséretük is lesz, mármint a tanoncoknak. A disztráptormiszájlfaktoris küldetésnél elfogtam egy csomó (4 db) Yaki rájzsönt, egész ütõs kis hajók. 4x25 mega pajzs megy rájuk, meg akár APBE is. bár én asszem BPAC-t dobok majd rájuk. Már kikalapáltam õket a shipyardon, márcsak a pajzsok meg a fegyverek kellenek rájuk.

Erõsen gondolkodok egy vagy két 25 megás pajzsgyár beszerzésén, így nem függök a shipyardok L-es készletétõl.

Még azon is gondolkodtam, hogy lasertower factory-t veszek, mert elvileg le lehetne kaparni róluka 25 megás pajzsot. csak azt nem tudom, hogy ez mennyire érné meg. a csupasz asertowert vajon mennyiért veszik?

Most visszamentem a storyban odáig, hogy utolértem fatert, és visszamentünk argan prime-ba. innentõl kezdve a story folyamatos, tehát sok beleszólásom nincs a dolgokba. Tehát ha elkezdem a nvidium plantok scannelését, nincs megállás. nem tudok hajót válltani stb.

Bocs, egy kicsit hosszúra nyúltam.

Kérdés:

Lenne néhány ötletem a faq-ba.

Kellene é?

1. Ranglisták.
2. Gyárlisták, (mit hol lehet venni és mennyiért?
3. aszteroidalista? (mellik szektorban milyen aszteroidák vannak?

Ha jó kedvem lesz ezeket megcsinálnám, meg persze idõ függvénye is a dolog.
De ha már megvan, nem dolgoznék feleslegesen.

BaLeeX
Mire jó a kalózoknál 600k-ért kapható System overdrive system felszerelés?

BaLeeX
Ezt én is megerõsítem (azt a részét, hogy jól hoznak, mivel gyáram még nem volt) az kicsit több ideig tart, míg sector traderként elérik a 8as fokozatot (én profit sharebe küldöm õket) de amíg elérik a 8ast az árukat már visszahozták. Utána UTként baromira gyorsan fejlõdik, elég hamar elérte a 25ös szintet. Fél óránként SETA-ban hozott az egy UT kb fél millát vagy még többet.

És az X2vel ellentétben itt nem szedik le õket állandóan a kalózok, köszönhetõen a jumpdrivenak meg az 5 25MJ-s pajzsnak. Én éjszaka neveltem ki még csak a 2. UT padawant...

Nos, valaki írta hogy van egy csomó UT-je, és hogy milyen jól hoznak a konyhára...

Én teljes mértékben igazat adok neki! 10 gyáram összesen nem termel annyit mint egy 25-ös UT-em... most nevelgetek még vagy 6-ot, elsõ fél órában visszahozták az árukat... Szal én asszondom hogy sokkal de sokkal jobban megéri UT-be fektetni azt a csomó pénzt mint a szar gyárakba. Ennyi <#taps>
Megpróbáltam még 2x és pontosan ugyanott, ugyanúgy lépett ki. Nem tudom, mi a bús lehet.
Jah, tényleg!
Visszamentem Heretic's End-be, ahol a stroy végsõ fõcsatája volt, és lám-lám, ott van a földi flotta, Argon One, Ban Danna, a Soulstar (a Goner hajó) és a Don lánya,akit megmentesz a sztoriban.
Az emberekkel (marmint a füldiekkel) nem lehet beszélni, de az Argon One-on csücsülõ Ban még mond valamit, hogy tovább kéne szkennelni az állomásokat, csak elõbb találkozzak Sayaval.
Mi ez, csak nem folytatódik a történet?

Nem tudok róla.Egyszer-kétszer lépett már ki nekem is, de nem a végén.

Háát szervusztok.

Most egy kicsit pipa vagyok, mert már majdnem a story végén járok és mindíg ugyanott kilép a progi (x3 hibát talált...)

átérek a féregjukon ok. Meglátom õseim otthonát, ok. aztán khaak flotta megy, másik flotta jön és csumi. kilép ez a sz...r.

ÁÁÁÁÁ
Nektek nem volt még ilyen? Remélem a patch orvosolja ezt a gondot. Mert szerintem ez programhiba. pontosan ugyanott lépett ki már harmadszorra.

Lockheed
Háát az AZ! :))

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Emperors
Szeritem jó.Teccik.
<#nevetes2><#hehe>

Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.

Cowek
Ez meg beszarás :-)))

http://www.f1-info.hu/

Cowek
Hogy mégtöbb játékKEDV legyen <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Amaro
Üdítõ történet <#taps> de én hiányoltam belõle Saya-t <#wink>