X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THIS UPDATE REQUIRES VERSION 1.2.1 OF X3 TO BE INSTALLED!
Additional functionality
- Mobile mining!
- Sector enhancements
- Complete tips menu with all game tips introduced
- Destroyed stations leave wrecks
- Previously missing ships have been activated (Argon Discoverer, Teladi Osprey)
- Missiles have a new look
- Intermediate products in a complex can now be selected in the "sell for best price" menu
- Intermediate products in a complex may now be bought, sold or both (global setting per complex)
- A new ship is available: the Split Caiman Miner
Performance and options:
- HUD render performance increased
- Bullet render performance increased
- CPU load reduced, increasing overall performance
- Additional user-defined graphics options
- Optimised overall shader performance
- Higher quality/speed of medium shaders
Balancing and economy
- NPC fight AI improved
- Ship collision-avoidance AI improved
- GOD engine rebalanced and enhanced to affect economy
- M1 & M2 shield generators increased
- M2 laser generators increased
- M6 class ships can now execute trade commands (buy/sell ware/best price)
- M6 class ships can now install the Mobile Drilling System (suitable for mobile mining!)
- Intermediate product distribution logic has been fixed for complex building
- Swarm missiles rebalanced
- NPC AI tweaked to allow dumbfire missile usage
- Pirate stations spawn pirate ships
- Increased NPC fights and conflicts
- Kha'ak fighters rebalanced (don't say we didn't warn you Wink)
- Several plot stages have better balance
- Other minor balancing improvements
Bug-fixes
- Plot elements restored to working (should work for existing save-games too)
- Plot-ending Argon rank bug fixed
- Quantum Tube Fab in Bala Gi's Joy will be re-created if neccessary
- Miria contacts player after she has been rescued from the pleasure complex
- Mine for The Seed is now producing
- Several other minor plot issues resolved
- "Broken" jumpgates now really look broken
- if the storage of a complex is full the running production cycle will not exit until there is enough room for the produced goods
- Argon versus Boron battle issues resolved
- Captured ship-speed bug fixed
- Ships hitting gate following jump fixed
- Followers don't forget their command after docking
- Decreasing numbers of AI ships over time fixed
- Astronauts filling up docking slots fixed
- Fixes to several autosave and savegame CTD problems
- Many other minor problems resolved
Savegame compatibility is maintained from all previous versions to 1.3
Aztán próbáltam öket összefogdosni, de nemtom mit kell csinálni a Spacefly collectorral...
Persze 10 ut is növeli lassanként, de mig ök 10-en 1 ora alatt szereznek x pontot, addig egy kissebb csatával 10x et simán szedsz. Xenom küldetések meg 100x-et. :)
Irtani kell folyamatosan. A csata sokkal többet hoz mint a kereskedés.
Amugy egyre közelebb a karácsony, és a patch még mindig sehol.. Remélem nem felejti el a jézuska. :)
A kockás piton akár 8m-re is megnõhet, de nekem csak 200 betû helyem van!
A kockás piton akár 8m-re is megnõhet, de nekem csak 200 betû helyem van!
Énnekem az Argonoknál vagyok Federation Marshal 37%-on, Paranidoknál Priest protectorate 44%, Teladiknál Company Manager 75%... De már nagyon szeretnék egy Argon Titan-t vezetnniiiii
Vegyük példának egyik kedvenc hajómat az Argon Centaur-t.
Ha többféle fegyvered van a hajón, például van BHEPT, Mass Driver,APSG, nekem a hajóm nagyon idegesítõ, de érthetõ módon CSERÉLGETI A FEGYVEREKET CSATA KÖZBEN!Egy darabig nem értettem, hogyan lehet az, hogy installálok BHEPT a turretekre és hirtelen átvált egy másikra csata közben.
Hogy miért idegesítõ, mindjárt elmondom.Tegnap Splites Xenon küldit vállaltam el.Jöttek szépen, de amikor 3 L és 6 M rámmászott és csak engem lõttek, mérges voltam.A BHEPT egy nagyon jó fegyver, borzalamasan erõs, de úgy zabálja az energiát, hogy csak nézel, mint a moziban.A hátsó és a két oldalsó turretem lõtte rendesen õket, de így az elülsõ 4 BHEPT-re és a két Ion Disruptorra nem maradt energia.Ez kalózoknál nem érdekes, de amikor csak téged támadnak vagy nyolcan, akkor nagyon rossz.Átváltottam tehát Mass Driverre,de ez a pöcs hajó VISSZARAKTA a BHEPT-et, mert annak nagyobb a hatótávja!Ja a hab a tortán, hogy berakja az APSG-t, amikor baráti/szövetséges hajók vannak a közelben, mert hogy annak meg jó a hatósugara, de bántja a közelben lévõ hajókat,így mindig "rámszóltak", hogy õket ne lõjem.
Kénytelen voltam teljesn leszerelni a BHEPT-eket és átrakni egy másik hajómra, így egyáltalán nem tudja használni õket.
Még akkor sem megy a dolog, ha KIZÁRÓLAG egy fajjal kereskedsz,meg "nyalsz" nekik.
Persze utána rájöttem, miért csinálták ezt így meg.
Az X2-ben elég volt "összeszedni" a pár száz milliót egy M2 vagy M1-re.Itt, hogy a játék mindig izgalmas legyen és ne unjad meg egy idõ után, betették ezeket a nehezen elérhetõ rangokat.Persze itt már végre sokkal több értelme is van, mint az elõzõ részben, ahol max. boldogan üdvözöltek és tiszteltek, ha magas rangod volt.Mint egy RPG játékban, ahol mindig az hajt, hogy hogyan tudnál magasabb rangot elérni, hogyan legyél valaminek a mestere.Ez így nagyon jó, de mire eljutsz egy M2-is addig sok hónapnak kell eltelnie.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Sikerült a lasertowerrõl leszedni a 25 megás pajzsot, és helyette 125 megásat felpakolni?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lehet jövö karácsonyra gondoltak? :)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Kérdeztem egy-két emberkét, milyenek, nem sok válasz érkezett.Úgyhogy én megadom a választ reá.
Van egy gyáram, ami gyártja, eladni, nem nagyon tudom, mert ugye csak tréding sztésönökön veszik, max profit 25 ezer/darab.Így magamnak gyártom.
Tegnap elvállaltam egy Xenonos küldit Grand Exchange-ben, amikor egy Teladi "faszit" kell átszállítani egy általa kijelölt helyre.Gondolom ismerõs téma.Szépen elindultam a Centaurral, jött kábé 3 L és 10 M.Na majd lezúzom õket könnyedén - gondoltam -, de nem így lett.Háromszor haltam meg és kezdtem újra, mire rájöttem, hogy van 3 Lasertower a raktérben.
Gyorsan kidobáltam és beállítottam a Home Base-t a hajómra.Ezután mint a Lézerszínházban, olyan gyönyörû lézer-show kezdõdött, hogy majd' elélveztem.<#vigyor>#vigyor>
A hatótávolságuk jelentõsen megnövekedett kábé 5-6 km(!) és a legundorítóbb tulajdonsága, hogy ha egyszer befogott, akkor nem ereszt el és szétlõ teljesen.Két darab már komoly segítség, három-öt pedig veszélyes.
Én már inkább ezeket használom gyáraim védelmére, mint vadászgépeket.De vadászokkal kiegészítve az állomásod teljes védelemmel lesz ellátva.
Képeket rakok fel, de csak most jöttem rá, hogy a C:\dokumentumok-ba menti a game.
No, azért nem teljesen értek egyet ezzel, habár én voltam az egyik aki mondta, hogy jók az UT-k.De azt nem mondanám, hogy többet hoz egy gyárnál.Két olyan komplexumom van, amikbõl szó szerint ömlik a pénz!Kénytelen voltam megfejelni egy pár gyárral és óriás komplexummá alakítani, mert alig két-három óra alatt 2,5-3 milliót termelnek(!)
A gyáraknál nagyon alapvetõ és fontos a jó elhelyezés.Erre most szándékosan nem adok tippet, mindenki jöjjön rá magától, nem kell egyetemi végzettség hozzá...
Meg kell figyelni, hogy amit gyártani fogsz/szeretnél, mekkora igény van rá.És nem csak a szektoron belül, hanem a környezõ 3-4 szektorban is.Annyit elárulok, hogy Soya Husk-kal óriási pénzt keresek.
Innen sztem szedjétek le a patchet ami visszateszi a kabinokat HUD-al együtt. Megszoktam hogy az ember nem lát semmit de aztán beültem egy Mambába és volt elõttem egy ilyen hülye nyúlvány két ágyúval hát nagyon hülyén nézett ki. Így hogy már látom a pilótafülkét is sokkal emészthetõbb. És FPS-be sem zavar be.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Kíséretük is lesz, mármint a tanoncoknak. A disztráptormiszájlfaktoris küldetésnél elfogtam egy csomó (4 db) Yaki rájzsönt, egész ütõs kis hajók. 4x25 mega pajzs megy rájuk, meg akár APBE is. bár én asszem BPAC-t dobok majd rájuk. Már kikalapáltam õket a shipyardon, márcsak a pajzsok meg a fegyverek kellenek rájuk.
Erõsen gondolkodok egy vagy két 25 megás pajzsgyár beszerzésén, így nem függök a shipyardok L-es készletétõl.
Még azon is gondolkodtam, hogy lasertower factory-t veszek, mert elvileg le lehetne kaparni róluka 25 megás pajzsot. csak azt nem tudom, hogy ez mennyire érné meg. a csupasz asertowert vajon mennyiért veszik?
Most visszamentem a storyban odáig, hogy utolértem fatert, és visszamentünk argan prime-ba. innentõl kezdve a story folyamatos, tehát sok beleszólásom nincs a dolgokba. Tehát ha elkezdem a nvidium plantok scannelését, nincs megállás. nem tudok hajót válltani stb.
Bocs, egy kicsit hosszúra nyúltam.
Kérdés:
Lenne néhány ötletem a faq-ba.
Kellene é?
1. Ranglisták.
2. Gyárlisták, (mit hol lehet venni és mennyiért?
3. aszteroidalista? (mellik szektorban milyen aszteroidák vannak?
Ha jó kedvem lesz ezeket megcsinálnám, meg persze idõ függvénye is a dolog.
De ha már megvan, nem dolgoznék feleslegesen.
És az X2vel ellentétben itt nem szedik le õket állandóan a kalózok, köszönhetõen a jumpdrivenak meg az 5 25MJ-s pajzsnak. Én éjszaka neveltem ki még csak a 2. UT padawant...
Én teljes mértékben igazat adok neki! 10 gyáram összesen nem termel annyit mint egy 25-ös UT-em... most nevelgetek még vagy 6-ot, elsõ fél órában visszahozták az árukat... Szal én asszondom hogy sokkal de sokkal jobban megéri UT-be fektetni azt a csomó pénzt mint a szar gyárakba. Ennyi <#taps>#taps>
Visszamentem Heretic's End-be, ahol a stroy végsõ fõcsatája volt, és lám-lám, ott van a földi flotta, Argon One, Ban Danna, a Soulstar (a Goner hajó) és a Don lánya,akit megmentesz a sztoriban.
Az emberekkel (marmint a füldiekkel) nem lehet beszélni, de az Argon One-on csücsülõ Ban még mond valamit, hogy tovább kéne szkennelni az állomásokat, csak elõbb találkozzak Sayaval.
Mi ez, csak nem folytatódik a történet?
Most egy kicsit pipa vagyok, mert már majdnem a story végén járok és mindíg ugyanott kilép a progi (x3 hibát talált...)
átérek a féregjukon ok. Meglátom õseim otthonát, ok. aztán khaak flotta megy, másik flotta jön és csumi. kilép ez a sz...r.
ÁÁÁÁÁ
Nektek nem volt még ilyen? Remélem a patch orvosolja ezt a gondot. Mert szerintem ez programhiba. pontosan ugyanott lépett ki már harmadszorra.
<#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe>
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.