F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • bigapó
    Halihó!

4 napos szabi után újra zaklatlak titeket:)

Nem adom fel, pedig nem biztos, hogy nekem találták ki ezt a játékot:)

Szóval pár órát sikerült jáccanom a gémmel, haladtam is valamit előre, de még mindig nem tudtam összeszedni az 500ezret, a TSmk3-ra. Jó, közben fejlesztettem a másik gépet is, de hát akkor sem került 400ezerbe! merhogy most 100ezrem van.

megszereztem az egyik teherhajót ami az űrben "lógott", azzal kereskedem illetve csak kereskednék, mert egyszerűen alig valamit tudok venni, mert a legtöbb cuccot csak kevesebbért tudnám eladni. Olyan jó üzlet pedig, mint ami herrons-ba van, nem nagyon akad (a space fuel-ra gondolok, ami szintén telítődik egy idő után, tehát azzal is várni kell).

próbáltam megszerezni is hajót, de vagy a helyi policáj esett nekem vagy túl nagy falatnak bizonyult még két M5-nek is. (vagy én bénáztam :) )

1. az miért van, hogy most már tudtam rakni fegyvert a gépre, de pajzsot még mindig nem? teljesen mindegy melyik rendszerben próbálom, nem tudok venni. pénz persze lenne rá...

2. vettem a teladi-knál egy ilyen law ... licencet. ez azt takarná, hogy ott garázdálkodhatok vagy csak a betoppanó ellenséget ölhetem "büntetlenül"?

3. ugyanilyen licencet az argon-oknál nem tudtam venni, piros csíkkal takarta. ez miért van? ott már megvettem vagy alapból van? akkor miért nem támadhattam meg hajót anélkül, hogy nekem ne esne a rendőrbácsi?

4. találtam olyan helyet, ahol éppen a kha'kik vagy mik garázdálkodtak és szépen szétszórtak pár cuccot, amit össze is szedtem:) ezek véletlenszerűen történnek vagy vannak olyan sectorok, ahova sűrűn betörnek?