X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nieleen
A kockás piton akár 8m-re is megnõhet, de nekem csak 200 betû helyem van!
Nieleen
Alapvetoen igen. Bar van egy asszem System override software-nek nevezett cucc a kalozbazisokon, amivel lehet hajobol is elfoglalni, viszont ez illegalis! Es rohadt draga. :)
De 5 perce még úgy volt hogy a gépnek annyi mert összezúzom egy kalapáccsal.... összejött 8-9 milla, mondom akkor ideje letenni elsõ gyáram alapjait, kértem egy Mamoothot hogy segéjjen elszállítani egy SPP-ot egy másik szektorba, szépen felpakoltunk, én elõrementem, kijelöltem a pozisönt, a kis drága is megjött, és már amikor ott volt a helyén ahova állnia kellet nyomni akartam a Com-on hogy dobja ki a cuccost erre megakad az egész és lefagy a gép...várok 2 percet de még mindig nem mozdul semmi sem. A játék megállt, lefagyott, a gép is vele.... szóval bíztató az elsõ gyár telepytése. <#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#rinya>#rinya><#falbav>#falbav><#gonosz3>#gonosz3>
Sector Trader to Universe Trader
This is the confusing bit. There are always lots of different ideas on the forums about what you NEED to start universe traders. After many hours of testing and retesting this I believe is the definitive list.
• A level 8 (or higher) sector trading ship
• Trade Software Mark 1 (usually built into TS class ships)
• Trade Software Mark 3 (needed for sector trader anyway)
• Fight Software Mark 1
• Fight Software Mark 2
• 25mj Shield
This is all you need then the universe trader option should light up in your trade commands menu and you can go universe trading. Below is a list of common things you DON’T NEED to start universe trading
• jumpdrive (see below)
• Trade Software Mark 2
• Navigation Software
• A Weapon
• Trading system extension
• Best Buy/Sell Locator
• Triplex scanner
Kockaspiton, ha mar kiharcoltad ;) hogy a te faq-s legyen fent, nem frissitened ilyen kerdesekkel? Ez is mar legalabb harmadszor hangzik el.
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
http://www.egosoft.com/download/x3/patches_en.php
Még fight command mk2 is volt rajta. Mire Universe Tradert akartam belõle csinálni, addigra már az Argon Prime teljes környezete be volt teritve satellitekkel is. Szóval nem tudom pontosan, mi a minimum config egy UT-nek :(
Én annyit tudok, hogy 1x25MJ pajzs, trading ext, trade software mk3 biztosan kell hozzá és legalább lev.8-nak kell lennie. Lehet, hogy egy fight command mk1 is kell??? A Best buy/sell nem alapfeltétel, mert én is csak késõbb tettem rá. Sajnos nem tudom...
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Annek ellenére, hogy egyik-másik fegyver teljesen alkalmatlan bármire is, a 60000-es raktér+ a sebesség kárpótol.
Milyen a Lasertower?Olyan mint X2-ben?Nekem ott nagyon bejött.
Mondjuk elsõ körben Google a te barátod...
Második körben én egybõl elmennék a www.egosoft.com-ra, mielõtt ilyet kérdezek.
De a lusták kedvéért : http://www.egosoft.com/download/x3/patches_en.php
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
nem, attól függ milyen az asteroida yieldje...minél nagyobb annál jobb :)
Viszont generálok további kérdéseket. <#vigyor3>#vigyor3>
10x-es SETA-t hol lehet szerezni?
Akármilyen asteroidra akármilyen mine-t lehet telepíteni, ugyanolyan jól fog termelni?
Segíteni kell a hajóiknak raidekben, meg mindenki mást ölni kell aki a területükön halad el :D
Ha megérkezett a szállitó és megállt, akkor csak mond neki, hogy "Drop my ...." és már meg is van a gyárad. Elsõre bonyolultnak hangzik, de csinálni már nem lesz olyan bonya.
Ha van fegyvered, akkor a 'Ship details' alatt (vagy Weapon menu???) az egyes slot-okra egyesével konfigolhatod, hogy mi kerüljön. Ott találod a Turret 'slot'-ot is.
Gondolom fogyasztja az energiát, mint minden fegyver :)
A szállító bérlést elmondaná valaki szájbarágósabban, nem tudom, hol kezdjem.
Amikor a turret tüzel, fogyasztja az energiát igaz?
Azt sem találtam meg, hogy lehet a turretre fegyvert tenni.
A Nova-mon ezt beállitva az elején frankón megy. De a rakéta kilövése után MINDIG elkezdi tüzelni azt a hajót, amelyik a rakétát lõtte ki rám.
Háááát, ez pedig nem jön jól, ha éppen cap-olni akarom az ellent. Mire kikapcsolom a turret-et, addigra már szinte 0-ra szétszedi az ellent :((
Én javaslom a kezdõ lépésekhez a biztonságos Argon szektorokat. Van lehetõség ott is.
pölö : Silicon Mine Ore Beltben, SPP Red Light, vagy Home of Light-ban...
Ha visszaolvasol több jó tippet is találhatsz. Hameg már dõl a lé, akkor a profitot el lehet kezdeni beforgatni egy "saját szektorba".
Nem kell 'claim'-olni, ha elég közel érsz, akkor bejön egy rövid anim és
onnantól már azzal repkedhetsz.
-Szállítókat nem bérelsz, hanem MEGVESZED a teherhajókat és hozzárendeled a gyáradhoz a "Set Home Base" paranccsal a Ship Command menüben.
-A legelsõ hajó, amibe lehet más hajókat dokkoltatni, az a TL osztályú óriás teherhajó, ami az állomásokat is tudja szállítani, de egy ilyen hajó kb 20 millánál kezdõdik fegyverzet és pajzs nélkül!
-A saját szektorban építkezés lényege, hogy egy üresen álló szektorban elkezdesz önálló gyárakat vagy ipari komplexumokat építeni.Ez utóbbi több gyár "Construction Kit"-tel történõ összekapcsolásával történik.Saját szektorban kisebb az esély, hogy megtámadnak (kivéve,ha Xenon szektorba építesz), kevesebb kereskedõ megy be hozzád,de mindig lesz minden a gyáraidban, amit te manuálisan tudsz eladni a LEGJOBB árért.
-Hm, kalózok.Elvileg a kalózok csak abba a Pirate station-be nem engednek be, amelyiket esetleg megtámadtál vagy annak hajóit.Viszont lehet venni potom 500-700 ezerért egy "crackelõ szolgáltatást" tõlük, ami azt eredményezi, hogy törli az ellenség státuszodat egy adott állomáson.Bizonyos kalózállomásokon nem szeretik, ha van egy fajnál Police License-ed.
-Turretek: beállíthatod, hogy mit csináljon.Lehet manuálisan is irányítani,azaz Te ülsz be az ágyútoronyba és lövöldözöl, vagy automatán hagyni (a gép elég pontos,néha pontosabb mint Te) és beállítod, hogy mit csináljon:
Turret missile defence -csak a közeledõ rakétákat fogja lõni.
Turret attack my target- ami neked van kijelölve célpontnak, azt fogja lõni
Turret attack all enemies- asszem egyértelmû
Turret protect ship- hasonló, mint az elõzõ, de csak akkor lõ, ha sérülés éri a hajódat.
Nincs elõttem a játék most, de asszem ennyi parancs van.
2. nem számít
3. ship menüben a turret parancsokkal
4. ha nincs szállítód akkor bérelni kell.
5. M1 hajokba lehet
6. rövid a gyárak közötti ut, hamarabb szállítja át a cuccot a cuccszállító. <#circling>#circling>
7. az x2ben nem lehetett rep.-ót növelni a kalózoknál. szerintem itt se lehet.
1. Akkor is kapot reputation pontot amikor taviranyitassal utasitom kereskedesre a mercurymat?
2. Még sosem láttam olyat, hogy kalózok lézertornyos bástyát építettek volna... Számít, hogy quickstart fokozaton kezdtem? Kezdjem újra nehezebb fokozaton?
3. A turretek hogyan mûködnek? Látom, hogy néhány hajómon van hátsó turret, meg lehet oldani hogy magától lõjön, amikor a hátam mögött van az ellenség?
4. Lassan van anyi pénzem ,hogy kisebb gyárakat megvehetnék, hogyan mûködik ez? hogy kell felbérelni szállítókat? van errõl FAQ valahol?
5. Vannak olyan szállító hajók, amibe be lehet tenni kisebb hajókat? Amikor lassúbb kalózhajókat foglalok el, és mondjuk 50% alá lövöm a hajótestet, annyira lassúak, hogy órákig kellene kísérgetnem, míg beér egy shipyardba. Vagy ott hagyom, hogy majd beér amikor tud, de mivel pajzs nélkül van a sérült hajó, egy kósza kalózpalánta is szétlövi.
6. Olvasom, hogy saját szektorokat építgettek. Van valami haszna csak egy szektorba építkezni, azon kívül, hogy feelinges?
7. Most a kalózokat irtom, nem is szeretnek. A kalózoknál hogy lehet feltolni a reputációmat? Van ilyen egyáltalán? Vagy csak azért utálnak, mert van egy teladi police licensem?
Csak ennyi mostanra, köszi a válaszokat!
Gryllus