F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • wolfy75
    Úgy látom van egy kis kavar azzal kapcsolatban, hogy mi is szükséges a Sector és Universe Traderekhez. Írnék ehhez egy kis pontosítást ha nem baj. Az infókat a kézikönyvből, és az Egosoft honlapjáról szedtem.

A Sector Traderhez kell:
    - Trade Software MK1 és MK3 (igazság szerint itt nem vagyok benne halál biztos, hogy az MK1 kell-e valójában, de ez úgyis jár a jobb felszereltségű hajókhoz és nem is drága)
    Nem kell Trade Software MK2, Best Buy és Best Sell Locator, ez felesleges kiadás.

A Universe Traderhez kell:
    - a pilóta elérje a 8-as szintet
    - Fight Software MK1 és MK2
    - legalább egy darab 25 MJ-os pajzs, vagy a hajó maximálisan fel legyen szerelve olyan pajzsokkal, amilyennel fel lehet.

Nem kell Jumpdrive, bár ajánlott. Ha nem veszed meg, a pilóta egy adott szint elérésénél magától is meg fogja venni, igaz 10%-al drágábban mint amennyiért te vennéd. Idővel rendelni fog Fighter Drone-t is, hogy meg tudja védeni a hajót támadás esetén, de gyakoribb hogy elugrik egy másik szektorba, vagy bedokkol valahova.
    Alapesetben azokban a szektorokban kereskedik, ahol már jártál, tahát nem kell műholdakkal teleszórni a fél galaxist hogy pénzt hozzon a konyhára. Viszont én használok egy scriptet, amivel meg lehet tiltani hogy bizonyos szektorokba betegye a lábát, és letiltottam a kalóz szektorokat a biztonság kedvéért.
    Na röviden ennyi jutott most eszembe, remélem tudtam segíteni egy kicsit.
    Valamelyik nap előfordult az a rikta eset, hogy az egyik Universe traderem üzent, hogy nem tudja eladni az árút. Az üzenetben szerepelt az is, hogy az eddigi ténykedése során 12,5 millió credit hasznot csinált.
    Azt hiszem ez nem rossz, a kezdeti 500e-es befektetéshez képest, főleg hogy onnantól kezdve semmit nem kellett érte csinálni.