X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
csak a trial-t nyomtam próbaképpen (2 hétbõl kb 5 napot jáccottam vele)...félek ha befizetnék rá, túl sok idõt töltenék benne, és sok más dolgot elhanyagolnék, amit nem akarok...nagyon hangulatos és complex játék amúgy!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

elõször 20, aztán 15 juro
Yossarian
az EVE mibe fáj havonta?

Nieleen

JuanG
naja, nem is szemrehányásként mondtam, hogy "kicsi"...csak anno nagyon lepadlóztam amikor megláttam az EVE játékterét...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

[NST]Cifu
Az EVE online egy MMO játék, ez pedig egy egyjátékos játék - nem éppen egy kategória. Most õszintén, mennyi idõt venne igénybe, ha végig akarod járni EVE-ben az összes szektort? Egy single játékban már ez is kicsit túlzás (az X2-ben is kegyetlenül rüheltem, hogy hosszú órákat töltöttem csak azzal, hogy az egyik szektorból átérjek a másikba (tudom, van Jumpdrive - csak nem olcsó, és pláne nem ingyenes a használata...)).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu

[NST]Cifu
Hát ahogy elnézem nem sokat változott az X2 óta, megjelent egy darab Yaki szektor, meg pár apróbb változás, de ennyi. 😊

JuanG
köszi!!! nem is gondoltam volna hogy ekkora 😊))...bár az EVE-online-hoz képest picurka 😄DD

Valaki tud on-line letölthetõ manual-t a játékhoz?
Én eddig ezt az X3 Reunion térlépet találtam csak:

MAP
JuanG
van már letölthetõ dokumentáció az X3 galaxis térképérõl? esetleg a benne lévõ állomásokkal együtt? <#alien>

Valen
A scripteket lehet használni, bár sokukat újra kell írni, azonban az EGOSOFT forumán érdemes keresgélnedd, mert lehet van már aki átirta.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valsz ezeket a scripteket újra meg kell írni.

Már nem is tudom, de valaki érdeklõdött, hogy hogyan lehet használni az ore collectort.

Vagy Teladi Vócsõrt, vagy perenid dimítert vegyen, arra lehet rádobni. Én személy szerint egy Teladi TS-re szavazok a supertrader válltozatból, ugyanis ennek 9000-ig fel lehet rántani a rakterét. A mobile drilling siystemet a hátsó fegyverplatformra kell felbiggyeszteni, kb 1-2-3 száz méterre meg kell közelíteni az aszteroidát, Mineral Secannerrel bevizsgálni, majd addig lõni a mobile drilling systemmel, amíg darabokra nem hullik. A darabokat meg össze kell szedni. ehhez kell az ore collector upgrade. simán csak nyitott raktér és nekimész. vagy, veszel egy special command software mk1-et, és kiválasztot a collect ware in sector menüpontot ekkor az autopilot szépen darabonként összeharácsolja a szektorban levõ konténereket, és aszteroiddarabokat. ilyenkor nyugodtan lehet szetázni kicsit gyorsabb a dolog.

Kb ennyi.
[NST]Cifu
Kérdés: a Scripteket próbálta már valaki?
Anno az X2-höz volt egy script, amely egész egyszerûen annyit csinált, hogy folyamatosan kereskedtek a megjelölt AI, csak ki kellett jelölni hány kapuig mehessen el, és szépen nekiállt magától kereskedni. Anno így gyûlt össze a pénz a gyárakra: két-három teherhajót szépen beiizitottam, és miközben én a storyval és a szektorok felderítésével voltam elfoglalva, addig õk termelték a pénzt.

Tud valaki hasonlóról az X3 alá?

Hello!Hány játék ór után vettétek még az elsõ gyárat?
Dave000
bérgyilkos meg személyszállítós küldi az van egy csomó, állomásokon lehet õket találni, legalábbis én már találtam párat, csak pilótaszinthez kötik így egyet sem tudtam elfogadni...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Tényleg lehet vele nyerni, eddig mindíg én sztam el. volt, amikor az utolsó navpontot szúrtam el és akkor vágtak be elém. Én aztat hittem, hogy a hajóm lassú, azért gondoltam, hogy veszek egy gyorsabbat.
Ha a kuldeteses versenyre gondolsz, akkor ott automatikusan kapsz egy hajot. Nem tul gyors, de lehet vele nyerni, csak jol kell indulni. Ha ez megvan, es utana akarsz versenyezni, akkor nem tudom hol lehet ilyet venni. Esetleg elfogni? 😊
Rövidtávú célok:
1.
Split Jaguar Raider, vagy Rader. (elméletileg ez a leggyorsabb hajó, a versenyhajókat leszámítva, max 598m/s.) Versenyhajót nem tudom, hol lehet venni, Valaki esetleg?

Szóval õ a versenyes küldetéshez kell.

2.

Perenideknél elérni azt a szintet, hogy tudjak dokkolókomputert venni.
Falkon elad, értékes cuccok átdob mercuryra, pénzgyûjtés Boron supertrader L-re. (2.1mila) és abban még nincs semmi tuning. Max 14 ezres raktér 5x25 megajúlos pajzs stb. stb. Pénzgyûjtés valamellik korvettig, ill pénzgyûjtés gyárakra.

"Bérgyilkos" küldetéseket talált már valaki, vagy "szmélyszállítósat"?

Van egy barter menü az állomásokon, de ott csak konkrét árúkat tudok venni, ill eladni konkrét kereskedõknek.

Kirtelen ennyi. Bár most nem nagyon lesz idõm, mert 7-tõl 1-ig dolgozok fõállásban, majd 4-8 között másodállásban.
Zsolo007
Ne DT4el indítsd 😄

Valaki pls segitsen. DT4-el elinditom es a jatek kezdeten lefagy az egesz. Legfrissebb Catalyst van fent.
Én szépen haladgatok és csak kereskedelem, nem támadok, nem kepcsörölök semmit sem.Az igazság, hogy nehéz irányítani a vadászokat egérrel.Azzal lassú, billentyûzettel meg pontatlan.Majd egy Centaur segít...lassan odaérek.

Valen
én "vettem" két Argon Mercury-t, mondom majd a sektor trade az jó lesz, de hát nem igazán hoz nagy profitot, az univerese trade-hez meg lvl8-s pilotát kér 😞

Zsolo007: Paranid

SZEG007
Hogy lehetne kicsit automatizáltabbá tenni a kereskedelmet, hogy ne kelljen már mindig a kereskedö hajomal mászkálgatnom állomásrol állomásra?
Belehet valahogy állitani valami utvonalat?

"Jó hír azoknak akinek nem ment a játék(és nem akarták a gép fedelét leszerelni), nekem eddig csak DVD lehuzogatásos módszerrel indult csak el. De most már a DT4 + SFNightmare párosítással is gond nélkül megy."

Jó neked. Nálam D4 van fent és most is csak lehuzassal megy...
Akkor most mi van? 😞
Zsolo007
Ezek melyik faj hajói? Hol lehet õket megvenni?

Valen
ehh bent maradt a kitörölt rész <#banplz>

Valen
tt le átlag 2.5k/sec 😊

Na IME a cél:

ODESSYUS

ZEUS

szumma felszerelve cca. 250 millába fog kerülni, jelenleg van 2 😊

[url=64itt]A hivatalos oldalon is kint van!!!
lipovics
Tudna valaki egy ertelmes torrent fajlt emilben? Amiket idaig probaltam, azok mind ilyen 20k azokkal meg soha nem er le..
Csak azért mert a honlapjukon még nem lehet tölteni forumban meg azt írják majd szólnak ha kész addig senki ne zavarja õket

Én találtam valami DAEMON Tools 4 HE-t 1 385 880 bájt. (torrent, eD2k)
Legutóbb még úgy volt hogy eltolták mert bugot találtak. Szerintem még nincs kint

Adj már linket a DAEMON Tools 4 -re!
Yossarian
mi is ez a DT4?

Nieleen

Jó hír azoknak akinek nem ment a játék(és nem akarták a gép fedelét leszerelni), nekem eddig csak DVD lehuzogatásos módszerrel indult csak el. De most már a DT4 + SFNightmare párosítással is gond nélkül megy.
Jaja, hardcore player-ek lõhetnek laser aim nélkül is. <#violent>
De azért én mindenkinek javaslom, hogy az elsõ elkapott
hajóért járó 'jutalmat' költsék erre. Szerintem nagyban
megkönnyiti a további kalóz vadászatot. Bár ez csak magánvélemény <#nemtudom>

Ez tényleg kimerítõ infót ad...annak aki tud angolul.
Hmm, sok érdekeset megtudtam belõle.

Kockáspiton
Ja a gyárkötögetésrõl, néhány tipp ,az egész annyi hogy kiválasztod az 1. majd a 2. fabot majd a hubot (a két fabnak közel kell lennie egymáshoz, de azért ne annyira hogy összeérjenek, a hub az az a gyár amelyiknek a dokkoló kampói vannak), de tökmindegy ez nem lényeg ezt tudni fogjátok. A tippek:
-próbáld meg a lehetõ legkisseb helyre összerakni a fabokat egy jól elkülönülõ hub-al különben az AI széttõri magát (nagyobb hajók esetében az állomást <#idiota>)
-a végsõ termék mindig az lesz (remélem az 1.3-ig) amit nem használ az komplexum azaz, ha van egy Cattle Ranch-od és egy Spp-d összekötve akkor primary product-ként csak az Argnu beef-et fogod látni, igaz hogy az spp még így is termel rengeteg e-cell, de azokat nem fogod tudni eladni (az egosoft fórum szerint ha hagyod hogy megteljen az spp és csak azután kötöd rá a mésik gyárat akkor ellehet adni az e-cell-eket is, bár ezt sajnos csak a gyáram megépítése után találtam meg, úgyhogy nem tudtam tesztelni)

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

Kockáspiton
Nem feltétlen kell a FightCommand mk2, ja és 90% körüli hullal sose fog ugrani, 60-70% on is adank annyit érte hogy legyen belõle elsõ gyár, ne törekedj a tökéletes capra. Ha végleg nem megy akkor mondok privátban helyeket ahol lehet találni ingyen hajókat (legalábbis amike én megtaláltam).

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

Sorry, hogy már megint beleszólok <#vigyor2>
X3 Economy Guide
A fenti linken van információ több gyár összehozásáról egy complexummá.
Tudom egy kicsit hosszú, de valahol alul található az info.
Jómagam még nem tartok ott, hogy több gyárat kötögessek össze, szóval
gyakorlati tapasztalatok terén Kockáspiton majd megmondja a tutit.

Na, még egy kérdés Kockáspitonnak.
Írtad, hogy összecsatlakoztattál állomásokat a Construction Kit-el.
Nekem ugyan a kézikönyv leírja, hogyan tegyem ezt meg, de azért megkérdeznélek, hogy nagyon bonyolult? Avagy hogyan kell?

A francba! Kösz a tippet, akkor leteszek errõl...majd utána...

Hali, csak szólok, hogy úgy tudom a storyline során ell kell látogatni és be kell dokkolni egy Split állomásra. Márpedig ha nagyon úúúútálnak, akkor ez nem fog menni. Ha nem érdekel a storyline, akkor sorry a belepofázásomért.

Én tegnap úgy döntöttem, hogy az általam már az X2-ben is nagyon utált Split fajt, fogom támadni.Ott már majdnem sikerült õket teljesen kiírtani, bár a program nem engedte.
Így nem kell arra várnom, hogy egy-két pirate megjelenjen az Argon szektorokban és lelövöldözzem az Argonok nagy örömére.
Hátha sikerül egy pár hajót elfognom, amibõl folytathatom birodalmam kiépítését.
Javaslom az Xy faj Police License-nek a beszerzését, mivel egyrészt pénzt kapsz az adott faj ellenségeinek levadászásáért, másrészt a fajjal sokkal gyorsabban nõ az "elfogadottságod", azaz, hogy milyen jó vagy rossz kapcsolatban állsz velük.
Nekem az X2-ben nagyon bejött.

Valen
nézz a comentem aljára 😊

Ááá.. akkor nem vagyok egyedül 😊 Nálam is helyrejött az Argon gazdaság mire összegyûjtöttem azt a 1.5 milliót a szilikon bányára 😊, mostmár nincs rá nagy kereslet. Lehet, várok még egy kicsit és inkább egy SPP-re gyûjtök a Boronok szektoraiba.

Apropó: nem tud valaki linket egy oldalra ahol az X univerzum történelmérõl lehetne olvasni? Szóval hogy mi a háttérsztori. Pl valahol olvastam, hogy a Xenonok igazából nem is idegenek, hanem a Kyle Brennan elõtt 500 évvel szétküldött programhibás földi terraformáló gépek 😊 .... na ezóta nagyon érdekel a teljes sztori...

Nekem csak az a problémám, hogy ugye az elején mindenhol hiány van siliconból.
Olyan drágán veszik, hogy elképesztõ, de Te ebben az idõben még nem tudsz hozzájutni nagy mennyiséghez, tehát nem sok esélyed van kereskedni.
Mire végre eljutottam a saját silicon mineomhoz, addigra milyen érdekes módon, hirtelen tele lett minden gyár az abszolút nulláról.
Most már alig találok olyan helyet ahol jó áron el lehet adni.De gondolom ugyanígy lesz, ha felépítem a saját SPP-met, hirtelen már sehová sem fog kelleni Energy Cell...geci a program.
Mindegy van még két verzióm, az egyik ez a kepcsörölés, a másik, amit alkalmaztam az X2-ben is és nagyon nagyon jövedelmezõ volt...