X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Már nem is tudom, de valaki érdeklõdött, hogy hogyan lehet használni az ore collectort.
Vagy Teladi Vócsõrt, vagy perenid dimítert vegyen, arra lehet rádobni. Én személy szerint egy Teladi TS-re szavazok a supertrader válltozatból, ugyanis ennek 9000-ig fel lehet rántani a rakterét. A mobile drilling siystemet a hátsó fegyverplatformra kell felbiggyeszteni, kb 1-2-3 száz méterre meg kell közelíteni az aszteroidát, Mineral Secannerrel bevizsgálni, majd addig lõni a mobile drilling systemmel, amíg darabokra nem hullik. A darabokat meg össze kell szedni. ehhez kell az ore collector upgrade. simán csak nyitott raktér és nekimész. vagy, veszel egy special command software mk1-et, és kiválasztot a collect ware in sector menüpontot ekkor az autopilot szépen darabonként összeharácsolja a szektorban levõ konténereket, és aszteroiddarabokat. ilyenkor nyugodtan lehet szetázni kicsit gyorsabb a dolog.
Kb ennyi.
Anno az X2-höz volt egy script, amely egész egyszerûen annyit csinált, hogy folyamatosan kereskedtek a megjelölt AI, csak ki kellett jelölni hány kapuig mehessen el, és szépen nekiállt magától kereskedni. Anno így gyûlt össze a pénz a gyárakra: két-három teherhajót szépen beiizitottam, és miközben én a storyval és a szektorok felderítésével voltam elfoglalva, addig õk termelték a pénzt.
Tud valaki hasonlóról az X3 alá?
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
1.
Split Jaguar Raider, vagy Rader. (elméletileg ez a leggyorsabb hajó, a versenyhajókat leszámítva, max 598m/s.) Versenyhajót nem tudom, hol lehet venni, Valaki esetleg?
Szóval õ a versenyes küldetéshez kell.
2.
Perenideknél elérni azt a szintet, hogy tudjak dokkolókomputert venni.
Falkon elad, értékes cuccok átdob mercuryra, pénzgyûjtés Boron supertrader L-re. (2.1mila) és abban még nincs semmi tuning. Max 14 ezres raktér 5x25 megajúlos pajzs stb. stb. Pénzgyûjtés valamellik korvettig, ill pénzgyûjtés gyárakra.
"Bérgyilkos" küldetéseket talált már valaki, vagy "szmélyszállítósat"?
Van egy barter menü az állomásokon, de ott csak konkrét árúkat tudok venni, ill eladni konkrét kereskedõknek.
Kirtelen ennyi. Bár most nem nagyon lesz idõm, mert 7-tõl 1-ig dolgozok fõállásban, majd 4-8 között másodállásban.
Zsolo007: Paranid
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Belehet valahogy állitani valami utvonalat?
Jó neked. Nálam D4 van fent és most is csak lehuzassal megy...
Akkor most mi van? 😞
De azért én mindenkinek javaslom, hogy az elsõ elkapott
hajóért járó 'jutalmat' költsék erre. Szerintem nagyban
megkönnyiti a további kalóz vadászatot. Bár ez csak magánvélemény <#nemtudom>#nemtudom>
Hmm, sok érdekeset megtudtam belõle.
-próbáld meg a lehetõ legkisseb helyre összerakni a fabokat egy jól elkülönülõ hub-al különben az AI széttõri magát (nagyobb hajók esetében az állomást <#idiota>#idiota>)
-a végsõ termék mindig az lesz (remélem az 1.3-ig) amit nem használ az komplexum azaz, ha van egy Cattle Ranch-od és egy Spp-d összekötve akkor primary product-ként csak az Argnu beef-et fogod látni, igaz hogy az spp még így is termel rengeteg e-cell, de azokat nem fogod tudni eladni (az egosoft fórum szerint ha hagyod hogy megteljen az spp és csak azután kötöd rá a mésik gyárat akkor ellehet adni az e-cell-eket is, bár ezt sajnos csak a gyáram megépítése után találtam meg, úgyhogy nem tudtam tesztelni)
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
X3 Economy Guide
A fenti linken van információ több gyár összehozásáról egy complexummá.
Tudom egy kicsit hosszú, de valahol alul található az info.
Jómagam még nem tartok ott, hogy több gyárat kötögessek össze, szóval
gyakorlati tapasztalatok terén Kockáspiton majd megmondja a tutit.
Írtad, hogy összecsatlakoztattál állomásokat a Construction Kit-el.
Nekem ugyan a kézikönyv leírja, hogyan tegyem ezt meg, de azért megkérdeznélek, hogy nagyon bonyolult? Avagy hogyan kell?
Így nem kell arra várnom, hogy egy-két pirate megjelenjen az Argon szektorokban és lelövöldözzem az Argonok nagy örömére.
Hátha sikerül egy pár hajót elfognom, amibõl folytathatom birodalmam kiépítését.
Javaslom az Xy faj Police License-nek a beszerzését, mivel egyrészt pénzt kapsz az adott faj ellenségeinek levadászásáért, másrészt a fajjal sokkal gyorsabban nõ az "elfogadottságod", azaz, hogy milyen jó vagy rossz kapcsolatban állsz velük.
Nekem az X2-ben nagyon bejött.
Apropó: nem tud valaki linket egy oldalra ahol az X univerzum történelmérõl lehetne olvasni? Szóval hogy mi a háttérsztori. Pl valahol olvastam, hogy a Xenonok igazából nem is idegenek, hanem a Kyle Brennan elõtt 500 évvel szétküldött programhibás földi terraformáló gépek 😊 .... na ezóta nagyon érdekel a teljes sztori...
Olyan drágán veszik, hogy elképesztõ, de Te ebben az idõben még nem tudsz hozzájutni nagy mennyiséghez, tehát nem sok esélyed van kereskedni.
Mire végre eljutottam a saját silicon mineomhoz, addigra milyen érdekes módon, hirtelen tele lett minden gyár az abszolút nulláról.
Most már alig találok olyan helyet ahol jó áron el lehet adni.De gondolom ugyanígy lesz, ha felépítem a saját SPP-met, hirtelen már sehová sem fog kelleni Energy Cell...geci a program.
Mindegy van még két verzióm, az egyik ez a kepcsörölés, a másik, amit alkalmaztam az X2-ben is és nagyon nagyon jövedelmezõ volt...