F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Kérem szépen:

- A PPC elengedhetetlen, de nem jelenti azt hogy mindenhová azt kell berakni.Javaslom, hogy elülső ágyúkra, az oldalsókra és esetleg hátra helyezd.
    -Szükséged lesz még AFAA-ra is, én személy szerint a Gamma PPC-vel együttesen használom a jobb és bal oldali lövegekben, amelyet mindjárt kifejtek miért, de előbb még elmondom, hogy a felső ágyúkra is azt tedd.
    Alulra nem kell FAA, mivel a támadások zöme oldalról és előlről jön.
    -Hogy miért is kell a PPC-kkel együtt használni? A PPC nagyon erős,messzire lő, de lassú mint a tetű.Az FAA ezzel szemben rövid hatótávú és gyors, valamint kifejezetten alkalmas beérkező rakéták és vadászok ellen.
    -Természetesen amikor a PPC elkezd lőni, akkor a Flak is még ha ellenfél nincs is a közelében, de nem baj, sőt szerintem jó is.A vadászok úgyis szeretnek szemétkedni közelről, így cafatokká apríthatod őket, amíg ők azt hiszik, hogy kiröhöghetik a PPC ágyúidat.

Továbbá, lehet használni a HEPT-eket is, egész jók, de nagy csatahajók ellen szart sem ér.Nekem az egyik specialitásom mindig az volt, hogy volt nálam többfajta fegyver.Ha vadászokkal küzdöttem, elő a kisebb és gyorsabbakat, ha csatahajó kell, akkor a nagyokat és ha mindkettő van vegyesen, akkor " vegyes tüzelésűre" vettem a figurát... ( Ej 'be csodás ez a magyar nyelv, nemde?)