X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
a probléma az, hogy hiába lövöm le a shieldjét és csak éppen a HULL-ját 95-96%-ra nem akar kiszálni, ekkor várok hogy vissza töltödjön a pajzsa, majd megint és akkor se, inkább bent hal sem hogy kiugorjon :(, na mindegy akkor megyek kereskedni a Buster-rel, talán 50 óra alatt összejön 100.000 credit :)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
1. Venni fight command software mk2-t ad auto aimot ha k-val bekapcsolod
2. Keresni egy border sector-t (mint a Presidents End)
3. Keresni egy célpontot, lehetõleg superfreightert azért adnak sokat
4. Rákanyarodni és teljes sebességgel folyamatosan lõni folyamatosan, ha lemegy a pajzsa akkor is tovább lõni csak mellé, nagyából úgy hogy minded 3. eltalálja.
5. Amikor kiugrik ejectelni a hajódból 15m-re megközelíteni és claim gombot megnyomni.
6. A pilótát kinyirni <#violent>#violent> (vagy eladni) Különben dokkol a legközelebbi állomásnál és a mostmár véges számú dokkoló helyeket elfoglalja és ott marad a végtelenségig nem engedve dokkolni másokat!
A kockás piton akár 8m-re is megnõhet, de nekem csak 200 betû helyem van!
Kicsit meg kell tekernem az A64-emet, bár lehet inkább egy új XP kellene neki ... :( Nekem ugyanis nem megy ilyen szépen :(
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Ha mégis sértésnek vetted, úgy elnézésed kérem, nem vagyok bunkó.
Viszont ha már a capture-nel tartunk, milyen hajóval érdemes tenni? M4? Vagy inkább M3?
Laasan összegyûjtök egy Cenaturra, azzal én nagyon jól jártam az X2-ben...
Vááá ... széjjelb@sz az ideg ... épp melózok, szabadnapon kezdeném a game-t, de valami idegesít, denem kicsit ... 1.2 esetében még elviselhetõ volt, de most 1.2.1-nél már elég durva ... mindegy milyen grafikán, milyen beállításokkal, olyan mintha késne az egér ... nem is kicsit ... mint ha be lennék b@szva ... :) Szóval húzom az egeret és lassan reagál meg minden ... kétlem hogy a Razer DiamondBack lenne a hibás ... találkoztatok már ilyennel?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Majd ha gazdag leszek, veszek egy Boron Supertradert. Nincs is annál szebb érzés, amikor a maxra felhturbózott dolphinnel (60 m/s) száguldozok és lobog a hajam a napszélben.
Ja sikerült leszedni, most kezdem a telepítését :)
Az ellenfeleim meg rendre 660-as versenyhajókkal repesztenek, persze, hogy vesztek.
Énis paráztam az sp2 telepítéstõl és meglepõ módon nálam semmi problémát nem okozott, a gépem tökéletesen fut továbbra is, a tûzfalat meg az egyéb használhatatlan ujdonságait kapásból kikapcsoltam.
üdv Valen :)
Mert az állomások, nyersanyag nélkül kábé ennyibe kerülhettek, ahogy felsoroltad...
Van egy 102 yield-es ore aszteroid midnight starban (a régi x2 unknow sectroban wastelands mellett) erre építettem egy loopot a complex cons. ki1tel:
1x 102yield ore mine l
1x 34yield silicon mine m
1x crystal fab m
1x cahoona bakery m
1x cattle ranch m
1x wheat farm m
1x spp m
ennek eredményeként ore-t termelek ingyen, hatalmas mennyiségben, amit aztán olyan olcsón adok hogy megfojtom a konkurenciát, nagyon jövdelmezõ! Csak az induló tõkét kel valahogy biztosítani.
---spoiler---
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Még szerencse, hogy mentettem.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
csak tudnám mit lehet velük kezdeni?
eddig mindegyik részben találkoztam velük, de semmit sem csináltak, csak röpködtek
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nálam azért már éled az Argon gazdaság, egyre több állomás van ellátva szilikonnal, nehezebb kiszúrni egy olyat ami üres. Mindenesetre ha valahol olcsó az anyag, akkor megyek a 11.000-es rakterû lopott hajómmal és jól betankolok vele :)
Danke fielmals :)
10 egységnyi szilikont termel 1 perc 14 mp alatt, de kajlja is rendesen az energy cell-t úgyhogy kell tölteni.
Az EC raktára 25000 egységre elég, max 1000 egységnyi silicont tárol az állomás.
Erre az 1 millát meg még egy pár százezret egy nagyon egyszerû kereskedelemmel oldottam meg,csak már alig vártam hogy összejöjjön.Óriási hiány van az argon szektorokban a szilikonból (bocsánat ez ugye szilícium), és jó árakon lehet eladni, csak állati kevés a bánya.Még úgysem volt egyszerû, hogy van jumpdrive-om...
Még nem próbáltam ki mit tud egy játéknál.
Írtatok a legújabb 1.2.1-esrõl, azt honnan lehet begyüjteni a nem reggelt felhasználónak?
Légyszi segítsen Valaki.