F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Mit mondjak?
    Van még száz másik szektor,amiben kereskedhetsz.Nem kell feltétlenül az Argonokkal kezdeni.De mindenesetre érdekes, főleg nekünk,régi X-es játékosoknak, hogy így indul már az elején.Ez többek között annak tudható be, hogy idővel sokat változtattak a játékmeneten.Amikor én elkezdtem, nem volt ennyi ellenfél,ahol meg voltak, azt el kell kerülni.
    Ahogy már elmondtam többször is,rengeteg időt töltöttem el úgy a játékkal, hogy senkit sem támadtam meg, csak kereskedtem.Mindenki építette már a flottáját, amíg én csak a lóvét gyűjtögettem.Egy vagy két hajóval az elején nem szabad nagyon okoskodni, mivel elvesztésükkor igen nagy veszteség ér.Én a mai napig is sajnálom kiadni azt a 2-3 millát egy hajóért, amikor annak árán egy vagy több gyárat is vehetek.
    Végezetül: egy milla még nem sok.De ha már gyártani akarsz, végy egy olcsóbb gyárat vagy bányát és kezdj el kereskedni a termelt árujával.De ne feledd, hogy tartalékolj mindig annyit, hogy legalább a nyersanyagára legyen pénzed.Aztán lehet nagyobb TS hajót venni vagy a meglévőt tuningolni,stb.
    Ahogy a mondás is tartja, "egy fecske nem csinál nyarat".Tehát egy-két hajóval még ne nagyon kalózkodj vagy támadj.Majd ha lesz 10-15, amit nem sajnálsz elvesztéskor, akkor lehet.