X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
minek tárolod a 60 gigádat a system partíción? 😄DD

Nieleen

Dave000
Pedig egy ilyen fülke nagyot dobna a gémen!!!

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Dave000
az már nem az én bajom...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

ya ás a 60GB cucot hova tegyem?? 😄
Dave000
mivel még senki sem találkozott ilyennel, fingunk sincs, win reinstall...

vki segítsen már miért irja ki h a WINDOWS HIBÁT TALÁLT AZ x3.exe FUTATÁSKOR EZÉRT LEÁLT, és sehogy sem birom elídítani
Na egy kicsit összeszedtem a külföldi forum-ból extra FPS kicsikarására :
Internetrõl le:
Antivirus kikapcs
Tûzfal kikapcs
Autómata Windows frissítés kikapcs

A hang kapcsolgatása (egyeseknél):
Sound on - 54.8 fps
Sound off - 65.7 fps

Aztán Taszkok leállítása
Amik fontosak(maradjanak):

spoolsv
smss
csrss
WinLogon
services
lsass
svchost (may be more than one)
explorer (the desktop!)

merészebbek az asztal is lelõhetik
visszaállítása CTRL+SHIFT+ESC > Fájl > Futat : Explorer

Esetleg bach-t is írhatok ehhez:
http://www.sysinternals.com/Utilities/PsTools.html
-pslist
and
-pskill

REM Process list to kill off before playing games
REM JPB 2005
REM
REM kill MSN messenger
pskill msmsgs
REM kill Windows update/audit
pskill wuauclt
REM kill off ati driver/helpers
pskill ati2evii

Jöhet a grafikus állítgatás ezt hagytam angolban

Graphics driver settings can be altered in the control panel/ display /advanced tab
You may want to disable any AA (AntiAliasing) and/or AF (Anisotropic Filtering) from within your graphics driver profile/settings tab
Expected framerate increase: none to extreme 0-30fps
You can also try setting the "image settings" from high quality to high performance,
Expected framerate increase:medium 5-10fps
turning off Vertical sync can also boost your fps, altho you may get "tearing of textures in game (if this happens turn it back on)
Expected framerate increase: none - medium 0-10fps
lastly if you are using an AGP card try looking in your bios under your "onboard devices tab" and make sure the AGP apature is set to 128 or more, a lot are set to 32 or 64, setting it to 128 can give gains in speed by simply allowing the agp more bandwith
Expected framerate increase:small 0-5fps

-HUD kikapcsolása
-Merevlemez defragja
-Regisztrációs adatbázis tisztítása
Titan
Ó, hogy a f..z üsse ki a szemem, hááát perszeee....<#falbav><#falbav><#lama>

JuanG
fraps? ...www.fraps.com

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Titan
Nincs mit! Legalább neked +oldódott a problámád, de Én még mindig nem tudom hogyan lehet kiiratni a játékban az FPS-t! Külön progival? Vagy....???

JuanG
kösz! akkor hiába kerestem...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
story-s játékot kezdtél vagy csak a nélkülit?

Zsolo007
Hát fiúk toltam 4-5 órát, és nekem ennyi elég is volt, uninstall, majd 2-3 patch után megint megpróbálom....ez így nem az igazi...
hadd ne soroljam fel az okokat... :'(

Titan
Nincs benne sajna cockpit nézet, mert kivették a fejlesztõk sokoak bánatára...HUD van, ami a felére csökkenti az FPS-t!

JuanG
#352 valaki?

Dave000
vhogy sejtettem, hogy ilyen válaszra számíthatok.....

Valen
Dave000> olvass visasza az X2 forumban és megtalálod a válaszokat a 1000-5000 hozzászólások között 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

létszi küldje már el vki az EXE-t a gamesnak mert nekem lehet xar vayg fogalmam sincs miért irja ki mindig a hibát

email:[email protected]
Dave000
hogy én mennyire tanácstalan vok ebben a játékban, kérdem én nincs vmi leírás ehhez vhol? (a kézikönyvön kívül), fingom sincs mit kéne csinálni, hová induljak, mászkálok a rendszerekben mint pók a falon, de hogy lehet itt vmi értelmeset csinálni... missionokat felvenni vagy szállítani, eladni-venni vmit, plz vmi õs X-es mondjon vmit...

látom ma nagyon elemedbe vagy, csak nem bevetél egy két tabbit ami felpörget
[HUN]FaTaL
újratelepíteni a windowst😊

http://goo.gl/gd6Zi5

és mit tudok csinálni érte h müködjön???
JuanG
ez tipikus windows hiba...nekem pl. tegnap online nascar futam közben csinálta a nascar2003...pedig eddig ilyenem nem volt ezzel a progival...

vki tudna segíteni, miért van az h inditom a gamét és mindeig kiirja h "A WINDOWS HIBÁT ÉSZLELT EZÉRT LEÁLT A PROGRAM...stb"

egyépként mindenkinek megjelent az elsö patch csak 78mb 😄
JuanG
<#alien><#eljen>...bezony az x-wing-nél nincs jobb...

tele van az összes faszom a játék szaggatásaival! mindjárt felrakom a tie fightert, aszt játszok azzal!

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

JuanG
mi a cél? hogy piszkosul meggazdagodj! ...hogy neked legyen a legbazibb, überalázós meg-a-hajód 😄DD...

JuanG
apropó: lehet hogy már volt, de van cockpit nézet? Én sehogy se tudtam elõcsalogatni 😞((

Teperinke
Aki már játszik vele, esetleg az elõzõ részekkel játszott, adhatna pár tippet a kezdéshez. Így elsõre elég mélyvíznek tûnik. Hogy lehet jó kereskedelmi utakat találni, amíg nincs a hajón az a bestbuy/sell kütyü vagy mi? Mi a cél ebben a játékban?

Hát ez egosoft már megint alakit.... szinte ki se jött a játék és már 1.2-es patch 😊 MEGALOL

Az SP2-re van egy ötletem: nekem is szétment az egész net ha külön raktam fel az SP2-t. Viszont szereztem egy olyan XP installt, amiben gyárilag benne van az SP2, és voilá, minden tökély 😊 Próbáld ki igy, menni fog.

Zsolo007
Kalandoztam egy keveset <#vigyor3>

1. kép
2. kép
3. kép
4. kép

JuanG
nagyon szép ez a game...asszem 1-2 év múlva veszem majd elõ amikor teljesen folyamatosan fog futni a gépemen 😊))...addig csak bohóckodom vele egy kicsit (kereskedem)...

Yossarian
sajnálhatod! Az X-tension nagyon jól sikerült. Én nagyon szerettem.

Nieleen

lipovics
En is itt vagyok, de en varok az amcsi verziora. Ilyen pocsolos sf vedelemmel ellatott jatekokkal nem vagyok hajlando veszodni, megvenni meg mart csak azert sem, mert akkor tamogatom ennek a vedelemnek az elterjedeset 😊

Regi X2-sok irhatnanak terjedelmesebb beszamolot a jatekrol.
Valen
na bejelentkezem, hogy ne hiányozzak 😊

még 96% hátra van de lehet hogy 3-4 hét mulva már lent is lesz 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Különböztek az X2-ben is, de az X-Tensionban sokkal "markánsabbak" voltak a különbségek.
Dave000
mint lejjebb írtam nem játszottam a játék elõzõ részeivel...

Sajnos én még csak 45% ban vettem meg. Igaz a gépem nem fogja valszeg birni.

ha jól megfigyeled azt az x2 ben is lehet látni.

ÁÁÁ Goyo2 is megérkezett!

Már csak valen hiányzik. Remélem õ is hamarosan "átáll" ide.
Dave000
nagyon komoly, most néztem csak külsõ nézetben, amikor irányítod a hajót lehet látni a kis irányító rakétákat, rohad jó.

Ez így ebben a formában csak kifogás, igazán jól az X-Tensionban volt megoldva, ott minden hajótípusnak és fajnak külön pilótafülkéje volt. Mármint belsõ kinézetre. Nyílván ez plusz idõt vett volna el a fejlesztéstõl, de akkor mondják azt, hogy Bocsezs, nem volt elég idõ, a kiadó már a nyakunkon ugrált, meg a hátsónkat bas..atta, hogy legyünk már készen, Így kénytelenek voltunk a cockpitet kihagyni, de majd egy késõbbi Patchban/ben benne lesznek igérjük szépen megfele nektek.

Ennyi. Nem kell it hülyíteni a jónépet, ahogy Hofi atyánk mondaná.
csá

Azt olvastam a hivatalos lapon (persze ha jól értettem), hogy azért nem készült
cockpit, mert annyira különböznek a hajók hogy nem lehetett mindegyiken elhelyezni úgy hó jó legyen. Nem igazán értem miért?

Örömmel látom, hogy egy két embernek már megvan.
Látom az azonnali kritikákat is, de szerintem ne legyünk "hamariak" (mint a Gyûrûk Urában) 😊
Az X2-höz ha jól emlékszem, legalább 4-5 peccset adtak ki.A végére csak összejött egy igazán jó kis játék.Nálam az X2 volt az amivel a leghosszabb ideig játszottam, mivel 2003 októbertõl 2004 decemberig jászottam vele és a tiszta játékidõm kb két és fél-három hónap...egy hét 168 óra,1 hónap 4 hét...tessék összeszorozni.
De nem az X2 miatt írok.A lényeg, hogy amit elronthattak, kijavítják.Nem nagyon van TÖKÉLETES Pc-s játék, fõleg nem elsõre.Mindig a tesztelések után és legfõképpen a MI vagyis a játékosok véleménye után jönnek rá hogy mennyi mindent kellene még kijavítani.Türelem, türelem.
Az X2 is úgy indult, hogy az 1.0-ás annyira kurv*ra szaggatott minden gépen, hogy beleõrült az ember.
Kijött egy hónap vagy pár hét után az 1.2-es peccs,ami lényegesen javított ezen.
Csak türelem és torna terem 😊
Mire én kézhez kapom az eredetit, már nem lesznek ilyen gondjaim...legalább is remélem.

[Jakuza]
Nagy az univerzum, nem mindenhol tanitjak ugyanazon mestersegeket.
Vannak fejlett es kevesbe fejlett planetak.
Gondold ugy, hogy azon a rendszerben ahol nem kaphatok, ottnincsenek egyetemek. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Dave000
persze kell a skill fejlesztgetés, de EVE-ben annyi skill van, hogy elveszel közöttük és csak azt veszed észre, hogy 2 hétig skilleket fejlesztettél, de egy normális hajót nem tudsz venni meg fegyvereket, nem kevés haverom új karaktert kezdett, mert az elején elszúrta a skill fejlesztést...(a másik idegesítõ dolog, hogy ráadásul meg is kell venni, sõt, el is kell menni érte)

[Jakuza]
Hat ez van.
De szerintem kell az a skillfejlesztgetes egy PW-ben, elvegre egy kezdo urhajosáfjor nem tud mindent, tehat a tapasztalata alapjan kell fejlodnie, meg a tanulas miatt.
Inkabb azt talalom undoritonak hogy amerikainak a havidij 15$ mig az europainak 15euro.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Dave000
Én játszottam már EVE-el kurva jó kis game, csak az állandó skill fejlesztgetés kicsit idegesítõ, fõleg hogy level 4-nél már 6 nap egy skill, ami a 14 napba nem fér bele, ugyanis odáig is el kell jutni... ez a havidíjas okosság meg szerintem a legundorítóbb dolog!

hiba
ezek valoszinulek a manualban vannak mintahogy talan terkepek es egyeb utmotatok is 😊