X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Internetrõl le:
Antivirus kikapcs
Tûzfal kikapcs
Autómata Windows frissítés kikapcs
A hang kapcsolgatása (egyeseknél):
Sound on - 54.8 fps
Sound off - 65.7 fps
Aztán Taszkok leállítása
Amik fontosak(maradjanak):
spoolsv
smss
csrss
WinLogon
services
lsass
svchost (may be more than one)
explorer (the desktop!)
merészebbek az asztal is lelõhetik
visszaállítása CTRL+SHIFT+ESC > Fájl > Futat : Explorer
Esetleg bach-t is írhatok ehhez:
http://www.sysinternals.com/Utilities/PsTools.html
-pslist
and
-pskill
REM Process list to kill off before playing games
REM JPB 2005
REM
REM kill MSN messenger
pskill msmsgs
REM kill Windows update/audit
pskill wuauclt
REM kill off ati driver/helpers
pskill ati2evii
Jöhet a grafikus állítgatás ezt hagytam angolban
Graphics driver settings can be altered in the control panel/ display /advanced tab
You may want to disable any AA (AntiAliasing) and/or AF (Anisotropic Filtering) from within your graphics driver profile/settings tab
Expected framerate increase: none to extreme 0-30fps
You can also try setting the "image settings" from high quality to high performance,
Expected framerate increase:medium 5-10fps
turning off Vertical sync can also boost your fps, altho you may get "tearing of textures in game (if this happens turn it back on)
Expected framerate increase: none - medium 0-10fps
lastly if you are using an AGP card try looking in your bios under your "onboard devices tab" and make sure the AGP apature is set to 128 or more, a lot are set to 32 or 64, setting it to 128 can give gains in speed by simply allowing the agp more bandwith
Expected framerate increase:small 0-5fps
-HUD kikapcsolása
-Merevlemez defragja
-Regisztrációs adatbázis tisztítása
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
hadd ne soroljam fel az okokat... :'(
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
email:[email protected]
egyépként mindenkinek megjelent az elsö patch csak 78mb 😄
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Regi X2-sok irhatnanak terjedelmesebb beszamolot a jatekrol.
még 96% hátra van de lehet hogy 3-4 hét mulva már lent is lesz 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Már csak valen hiányzik. Remélem õ is hamarosan "átáll" ide.
Ennyi. Nem kell it hülyíteni a jónépet, ahogy Hofi atyánk mondaná.
Azt olvastam a hivatalos lapon (persze ha jól értettem), hogy azért nem készült
cockpit, mert annyira különböznek a hajók hogy nem lehetett mindegyiken elhelyezni úgy hó jó legyen. Nem igazán értem miért?
Látom az azonnali kritikákat is, de szerintem ne legyünk "hamariak" (mint a Gyûrûk Urában) 😊
Az X2-höz ha jól emlékszem, legalább 4-5 peccset adtak ki.A végére csak összejött egy igazán jó kis játék.Nálam az X2 volt az amivel a leghosszabb ideig játszottam, mivel 2003 októbertõl 2004 decemberig jászottam vele és a tiszta játékidõm kb két és fél-három hónap...egy hét 168 óra,1 hónap 4 hét...tessék összeszorozni.
De nem az X2 miatt írok.A lényeg, hogy amit elronthattak, kijavítják.Nem nagyon van TÖKÉLETES Pc-s játék, fõleg nem elsõre.Mindig a tesztelések után és legfõképpen a MI vagyis a játékosok véleménye után jönnek rá hogy mennyi mindent kellene még kijavítani.Türelem, türelem.
Az X2 is úgy indult, hogy az 1.0-ás annyira kurv*ra szaggatott minden gépen, hogy beleõrült az ember.
Kijött egy hónap vagy pár hét után az 1.2-es peccs,ami lényegesen javított ezen.
Csak türelem és torna terem 😊
Mire én kézhez kapom az eredetit, már nem lesznek ilyen gondjaim...legalább is remélem.
Vannak fejlett es kevesbe fejlett planetak.
Gondold ugy, hogy azon a rendszerben ahol nem kaphatok, ottnincsenek egyetemek. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De szerintem kell az a skillfejlesztgetes egy PW-ben, elvegre egy kezdo urhajosáfjor nem tud mindent, tehat a tapasztalata alapjan kell fejlodnie, meg a tanulas miatt.
Inkabb azt talalom undoritonak hogy amerikainak a havidij 15$ mig az europainak 15euro.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.