F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Hubert
    Sajnos mostanaban nagyon keves idom van játszani, de az a 10-20 perc, max egy óra amit minden második harmadik nap kiszorítok magamnak az is nagyon élvezetes.
    Azért nem írok mert nem igazán volt kérdésem vagy megosztani érdemes tapasztalatom.

Kaziking, Jakuza nehogy már összevesszetek ! :) Mindenkinek meg van a saját temperamentuma, van aki pergosebben szeret játszani, van akinek a Property menuben való tökölgetéssel eltöltött hosszú órák jönnek be. Van aki mindenevo, lényeg hogy az X3-ban úgy és azt játszol ahogy és amit akarsz. Lehetsz kalóz, kereskedo, viheted a küldetést, tápolhatsz script-tel vagy anélkül, vagy egyszeruen csak teszed ami jön, kutatasz, felfedezel, harcolgatsz, építgetsz.

Vindicator/Broker vagyok most

hajók:

M3

1 Nova Raider 50% Hull, egyébként fel van upgrade-elve, fegyverezve
    1 Nova
    1 Mamba Raider - ez az amit legtöbbet használok -tegnap pl. kaptam egy 1.2 milkas küldit amiben 3 Falcon-t egy Osprey-t meg egy Teladi M2-est (annak mi is a neve ? ) kellett kinyírni - csodásan teljesített !
    1 Perseus - ez zsákmány, valami néhány százalék Hull-al, csak azért tartom mert szeretnék egy minden hajót tartalmazó parkot kiépíteni idovel, majd ha lesz pénzem, feljavítom, de ha kapok olcsóbban újat akkor majd eladom
    1 Falcon - 125 MJ pajzzsal, ezt csak ezért tartottam meg, mert lassú; az egyik küldetésben foglaltam el

M4

6 Raijin Raider 2 x 25 MJ
    1 Raijin Sentinel 4 x 25 MJ
    2 Pirate Buster 2 x 5 MJ
    1 Buster 3 x 5 MJ

M5

1 Discoverer 363 m/s
    1 Raijin Raider 440 m/s

Kereskedok:

7 Mercury
    1 Mercury Tanker

Állomások: