F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • BEAST #3694
    tényleg jó ez a Combat Pilots Project , igaz elég hamar halnak a kis M5-k de már ígyis nagyon hasznos...

...más , feltettem egy race invasions mode nevű dolgot ami elsőre elég jól hangzott , miszerint a birodalmak egymást is fogják írtani , de nekem valószínűleg ettől megbolondultak a reputáció kijelzőim ... kaptam egy üzenetet hogy az Argon flotta segítséget kér a Paranid határnál , odamentem , de egy marék Centaurt meg Titant találtam , gondolom már végeztek ... de egyszercsak elkezdtem özönleni ha "megtámadták egy hajódat" meg a "reputációt vesztettél" üzenetek ... körbelestem és minden járőröző hajóm megtámadta a paranid hajókat , pár perc alatt én lettem az abszolút gonosz ... közben jópár helyen mentettem mert elösször nem érdekelt hogy kik és mit támadnak ... elkezdtem minden hajómon friendnek állítani a paranidokat , erre jön az üzenet hogy az Argon flottát megtámadták a Teladik ... nem érdekelt folytattam a hajók buzerálását , erre üzenet "reputációt vesztettem" de most a Teladikkal ... persze egy mentésem sem volt már az addon elöttről , szal start new game :O ... nem baj legközelebb nem másolgatok mindenféle hülyeséget össze-vissza :Ð ... most custom game-ben kezdtem , nincs túl sok kedvem a storyline "ügyességi" hülyeségeihez :)