F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • BEAST #3517
    'ello!

kb ma kezdtem el játszani , szal eléggé nem megy még :P ... lenne 1-2 kérdésem :)
    - eddig pénzt a spacefuelből szereztem , de mivel már közel annyiba kerül mint amennyiért eladnám , valami más után kéne néznem ... esetlen lenne valami hogy melyik szektorban mit hova érdemes szállítani? :o

- elég gyakran válalok el járőrözést az Argon szektorokban , tudom kipróbálhattam volna , de már lusta vagyok visszalépni :) ... működik az hogy elvállalom a küldetést , és a szektorba küldök egy kis M5öst amit followra vagy protectre állítok? :Ð ... amúgy is ritkán támadnak be , ha meg igen a csapat elbánik velük :)

- próbáltam különféle fajok és frakciók különféle hajóit elfoglalni de akármennyire igyekeztem meggyőzni őket hogy adják fel ... mindig meg kellett ölnöm öket ...vajon miért? :o

- a "történetben" ott tartok hogy egy konvojt kell átkísérnem az Ore Belten keresztül , ami ugye kissé akad :) ... amikor 20xra is bebuktam mert képtelen voltam célozni , gondoltam visszamegyek küldizgetni , pénztharácsolni ... okozhat ez késöbb gondot?

nah asszem mára ennyi hülye kérdést tudtam kitalálni , késöbb még jövök :PPP