F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • TokraFan
    #20153
    Legális az a játék, vagy tört? Utóbbi esetén nem garantált a működés, bár elvileg akkor is mennie kellene.
    Telepítsd fel az alapjátékot. Utána a Bonus pack-ot (ez installeres, csak megadod a játék főkönyvtárát és telepíti magát. Mehet belőle full install). Ha ezzel megvagy, start, és ellenőrizd, hogy minden jól működik e! Ha igen, jöhet az XTM mod.
    Az XTM mod -ha jól emlékszem- nem installer, csak egy önkicsomagoló exe fájl. Tehát első körben csomagold ki egy üres könyvtárba (exe-t elindítod, megadod az üres könyvtárat amikor kéri). Utána -Total Commanderben a legegyszerűbb-, egyik ablakban megnyitod az X3 reunion főkönyvtárát, a másik ablakban az imént kicsomagolt XTM mod könytárát. Az XTM könyvtárban látni fogsz csomó alkönyvtárat, és néhány *.cat és *.dat fájlt (a csillag helyén számok vannak, pl. 10.cat, 10.dat stb. ). Megnézed, hogy az X3 főkönytárban mi a száma a legutolsó *.cat és *.dat fájnak. Visszamész az XTM könyvtárba, és átnevezed a fájlokat -ha szükséges-, a soron következőre.
    Például, ha az X3 könyvtárban 11.cat az utolsó, akkor az XTM könyvátrban lévő 10.cat fájlt átnevezed 12.cat-ra, és így tovább. A sorrendre figyelni kell! Ha ezzel megvagy, az egész XTM könyvtár tartalmát bemásolod (alkönyvtárastól) az X3 főkönyvtárba.
    Ennyi. Innentől működnie kell.