F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kiss1990
    Tényleg kihalt a topik.
    Na de mostanság újra elővettem a játékot, és jó útra tértem, felrántottam két komplexet Mines Of Kaderakban, Cloth Rimes-t és Computer Components-et gyártok és adok el pofátlanul alacsony áron:)
    Amúgy a korábbi problémám megoldódni látszik, az lehetett a gond, hogy a HUB "nem látta" a komplexhez tartozó összes gyárat, ezért nem tudtam egybe kapcsolni. Úgy tűnik, van egy távolság, amin túl már nem lehet a HUB-hoz kötni gyárat, úgyhogy most a kacifántos és kígyózó módi helyett a nagyjából izometrikus kialakításra megyek, már amennyire ez kivitelezhető a kavicsok miatt, a HUB-ot meg igyekszek a középtájékra tenni, így összerakható az önellátó komplex.
    Amúgy van olyan Calculator, ami tartalmazza az XTM-es gyárakat? Vagy van valakinek infója arról, hogy a BEMPC gyár óránként mennyi EC-t, ore-t, cahoona-t fogyaszt? A két BEMPC gyáramat is összeraknám egy önellátó komplexbe (menne ez is a fentebb írt szektorba, ha már egyszer kirugdaltam onnét a kalózokat:D), így nem kéne megvetetni hozzájuk mindig a nyersit.