F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Mivel a játék főként a szabadelvűségre épül, ezért nem igen tudom megmondani, hogy mit is csinálj. Információkat kell összeszedni, hogy milyen lehetőségeket tartalmaz a játék és az alapján neked kell eldöntened.
    Az oldalam egy jó kiinduló pont, mindenképp nézd meg Amaro oldalát, ő már egy nagyon régi hajós és sok jó infó van az oldalán.
    Vannak táblázatok, segédprogramok is, melyek nagy segítséget jelentenek.
    Credit szerzésről egy két gondolat, hogy mik is vannak: Ore vagy Silicon gyár Ore Belt legjobb yield-ű aszteroidájára és azzal kereskedni legmagasabb áron eladva. Vagy, ha nem is telepítesz gyárat, akkor legalacsonyabb áron veszed és legmagasabbon adod. Persze ez nem túl gyors és főleg talán nem izgalmas.
    Aztán ott vannak az elhagyatott dolgok, melyeket összeszedhetsz és eladhatod vagy használhatod őket. Én ezt szoktam az elején.
    A sztori leírásomban is van 1-2 ilyen, hogy meg lehessen csinálni könnyedén a történetet. Ez a másik jó pénzforrás, mert kapásból lesz a Paranidoknál egy Ore gyárad (persze nem ingyen) és nagyon jó repud lesz az Argonoknál, vagyis bármit megvehetsz majd.
    Az árukészlet mindig változik időről időre, így hol van L-es hajó a hajógyárban, hol nincs, de mindenképp jobban megéri, mint az S-est megvenni (L fel van már szerelve mindennel).
    Aztán ha van egy gyárad (neked már 2 is), akkor a Boronokkal és Splitekkel kell jó viszont kialakítani és 5 millió creditet összeszedni, hogy elkezdhesd a Bala'Gi küldetést, ami hoz egy nagyon jó hajót ingyen és több apró jó hajót is szintén.
    De vannak scriptek, amikkel lehet jó creditet szerezni, erről szintén szólok oldalamon.
    És akkor még ott vannak a modok, mint a legnagyobb az XTM. Rengeteg hajó a szektorokban, sokkal nagyobb élet, sok új hajó és persze ezzel együtt rengeteg lehetőség, és több küldetés is van.
    Lehet válogatni, hogy mit is akar csinálni az ember a játékban, érdemes mindent kipróbálni és a legszimpatikusabbat űzni.

U.i.: a túl könnyű credit szerzésnek azért hamar gátat kell szabni, mert ha elveszted a játékban a céljaidat, akkor azzal a végére értél!