-
GrooveHero #19841 Na akkor elmondom nálam hogy is néz ki a dolog. A játék fönt van, és asszem a legújabb peccs van fönt, nem tudom ponotsan, már jó rég felraktam, aztán csak mostanság szántam rá magam, eddig mindíg akadt valami jobb, utólag belegondolva nem is értem, hogy hogy lehetett ilyen.
Szóval van most egy félig-meddig fullos freighterem, azért írom, hogy félig-meddig,mert asszem a egyedül a raktér nincs koppra fejlesztve, az irányítás és a hajtómű már megvan. Lehet elrontottam ám az egészet, mert az első Wheat farmot Home Of Light-hoz raktam ki, aztán az elején csodálkoztam, hogy sehol semmi, nem jön senki. Aztán elmentem körbenézni erre-arra, és mire úgy komolyabban ráeszméltem, már volt ott két Cahoona Bakery, szóval az AI épített oda kettőt, ami tök jó, mert egyből hordják is a cuccot. Azt szoktam csinálni, hogy kidokkolok, odaállok egy biztonságos helyre a Wheat farm alá, betolom a SETA-t, és nézem, ahogy gyűlik a Delixium Wheat, és jönnek a nagy dögök, hogy elvigyék, a pénzt meg egyből csapatom is számlára. Aztán ha 1000 alá csökken az EC, elmegyek energiáért, és egyszerre kb 3300-at tudok vinni, amiből 200-at fent is hagyok a hajón, hogy tudja ugrálni, ha esetleg lusta lennék, vagy egyik szektorban esetleg drágább lenne a cucc. Szóval lehet ám, hog én csinálom rosszul.
Ami a kieget illeti, semmit nem használok, ezeket a szkripteket is csak ma láttam a hsz-ed alatt lévő linkben, de nem teljesen voltak tiszták a rövidítések.
Meghát én is szívesen csinálnék ilyen gyárkomplexumokat, csak most ott tartok, hogy van 13.000 creditem, és két Wheat Farmot kell ellátnom energiával, szóval mire kitermeli az egyik az a 3000 EC-t és Delixium wheat-ot csinál belőle, addigra bőven van zsém, hogy vegyek energiát, csak most így kicsit sok ide oda mászkálni, mert ugye 2 gyáram van, a másik Wheat CludBase South-West-ben, mert ott is láttam két Cahoona Bakery-t, mondom ide jó lesz.
Szóval szeretném, ha egy kicsit részletesen elmagyaráznád ezt a gyárkomplexumos dolgot, vagy esetleg adhatnál tanácsot, hogy most innen a 13.000 credittől merre induljak, hogy minél előbb sok zsozsóm legyen.
Köszönöm a váklaszt