F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Nemtom, nekem sokminden egyértelmű volt, ami nem, arra meg ott volt a gúgli, meg itt a fórumon nagyon sokat segítettek.
    A gyárkomplex sem igényel figyelmet, mert megy autómatikusan. Összerakod, egyszer feltöltöd kb. 10.000 EC-vel és ő ebből el lesz élete végéig és csak gyűleni fog az anyag. Végtermék nem lesz, mert jórészt minden közbenső lesz. Az más kérdés hogy mindenből egyre több lesz, ha jól építetted meg a komplexet. Én nem is járok sehova EC-t venni, mert mindig van a komplexemben. De a fő szektorokban elhelyezett SPP-n is mindig van EC.
    A bányát is természetesen be lehet kötni a rendszerbe. A gyáraknak 5 km-en belül kell elhelyezkedniük, hogy össze lehessen őket kötni. Vagyis a bányát vontatni kell a megfelelő helyre. Az állomásokat meg úgy kell elhelyezni.
    Videót találsz a honlapomról erről. Meg képeket is, hogy az enyém hogy néz ki.
    Először örülj, hogy van egy SPP-d, majd utána gondolkodj a komplexen, ha már van nagyobb hajód, amivel írtani tudod a kalózokat, xenonokat, kha'akokat.
    Szerintem.