X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na most nálam a dokkolás után lószar se történik, viszont kapok egy levelet Bala Gi-tõl, hogy lenne egy megbízás, de ehhez javítanom kell a repumat a paranidokkal meg a splitekkel. Ez lenne a sztoriban a következõ lépés és ne zavarjon, hogy nincs párbeszéd a bányászállomáson?
Elõre is köszi a segítséget!
Amúgy ez is tök új színt ad a játéknak. Próbáljatok meg az említett sebességgel leszedni egy kalóz falcont... nehezebb, mint fegyvertelenül!:D:D:D Jó persze tudom, lassítsak, de akkor nem izgi. :)
pl a forma 1-es kocsin sincsen halácsillagromboló lézerágyú mert nem harcra tervezték hanem gyorsaságra....
Akkor most pusztán azért, mert idegesítettek, tegyek be 10Gj-os pajzsot, meg GPPC-t a Mercury-ra?!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Köszönöm!:)
Szerintetek van rá mód, hogy szerezzek egy serialt az X3-hoz, amivel regisztrálni tudok EGOSOFT-on?
Abban a bizonyos "hülye vagyok, mert itt vásárolok" piros-fekete áruházláncban vettem meg az X3-at, oké, hogy olcsó volt, de azért serialt adhattak volna hozzá... mert hogy nem adtak! Kézikönyv ugye nincs benne (aminek a hátulján kéne legyen) és mivel nem figyeltem oda a dologra (csak egy héttel késõbb akartam regisztrálni a játékot, akkor vettem észre, hogy nincs kulcs), már hiába kerestem meg õket a problémával, jöttek a 3 napos határidõvel és kb. kiröhögtek...
Volt már valakinek hasonló gondja, aki próbált igényelni EGO-tól?
Különben sem segít sokat a cheat, a tegnapi küldetésben (kalóz csaj kiszabadítása) kétszer is csúnyán beszoptam volna a lóf...izé...vattacukrot, ha nincs a neten végigjátszás és nem tudom, mi a nyavalyát kell csinálni a split kereskedõállomásnál és hogy merre kell menni a pleasure complex labirintusában! :D
De, antigua, igazából csak a sztori érdekel, nagyon kíváncsi vagyok a történet végére, aztán rakom is fel az XTM-et meg a Terran Conflicts-ot!
Nekem régen volt egy fogadalmam, hogy sosem veszek eredeti szoftvert, ha egy mód van rá!
Elõször a Reunionnal, most meg a Terran Conflicts-al szegtem meg, mert ezek a fickók megérdemlik a pénzem, mindig is ilyen játékról álmodtam!
szval senkinek nem ajánlom hogy értelmetlenül agyontuningolja az egyik hajóját vagy cheatet használjon mert nagyon hamar megunja hogy semmi kihívás nem lesz ezután a játékban és semmiért nem kell küzdenie....
A tökéletes, unalmas.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
ha ezt megcsinálja amit te leírtál biztos vagyok benne hogy néhány óra után megunja és kitörli a hajót mert ebbe már semmi kihívás nem
a starburstot hagyd eredetibe, az a hajó felderítésre való nem lövöldözésre
Amúgy bonyolult ezzel a ship creatorral dolgozni? Gondolom, nem olyan durva, mint egy 3DM...
Más: Xtendeddel gondolom, nem fognak mûködni a mentéseim és hiába áldoztam két napot a teljes univerzum feltérképezésére?:D
Köszi
Itt kérdezz rá, a TC fanok itt találhatóak ! Persze lehet hogy errõl az oldalról is tudnak segíteni neked.
Köszönöm:)
Arra viszont jók hogy ha az ember már unja a Xenonok alázását, birkózhat a Kha'ak-kal is. Nagyon erõsen védet szektorok itt találhatóak a Kha'ak bázisok is. Én két Tyr-el(XTM) szoktam benézni hozzájuk egy kicsit rendet rakni náluk ! Sima Reuioinban meg mindent vittem a mi nagy volt. :D
Ezer köszönet neked is és mindenkinek, aki válaszolt az utóbbi napokban!
Vannak dolgok, amik megsemmisíthetetlenek, ilyen az Argon One, Pleasure (mittomén) Complex-ek - amiket scannelni kell Nividium után kutatva.
Én anno egy BSG 75-öt raktam be, felszereltem 200 GJ pajzzsal (ennyi ment rá alapból, igaz nem is volt egyszerû dolog), akár 80 hajóval a hasában - a Hyperion is rádokkolt, ami azért egy M7-es, lemeríthetetlen fegyver generátor - természetesen GPPC-k elöl és bal oldalt, többi helyen vadász leszedõk. És olyan 120-130 körül volt a sebessége.
Szóval amikor kidokkoltam az EQ-ból vagy SY-ból és esetleg ütközést érzékelt a játék, akkor felrobbant az állomás. Nem is nagyon dokkoltam vele ilyen helyekre. Aztán végülis meguntam, mert nem volt benne kihívás és most külsõ hajók nélkül játszom, így sokkal többet kipróbálok és élvezetesebb lesz a játék és több lesz benne a kihívás.
Ezért nem érdemes csítelni. Oldalamon vannak letölthetõ videók, ott találsz olyat, ami BSG-s, bár az lehet, hogy már a 80-as, amit én módosítottam, hogy rámenjenek a Kyon-ok, meg a Sohnen fegyverek. Ezáltal még erõsebb lett.
(szívesen! )
Elõfordulhat, hogy eltûnnek az "ajándék" hajók a rendszerekbõl, ahol még sosem jártam?
xdatabase csillagtérképén láttam "unknown enemy" szektorokat. Ezeknek lesz valami szerepük a játékban?
ship modding
remélem tudsz angolul
ha nem akkor szólj aztán leírom neked magyarul hogy hogyan kell
beszólsz meghalsz
ha ezzel a modmanagerrel változtatod meg a hajók tulajdonságait akkor nem kell hozzás semmilyen LV cheat meg semmi más
ezzel magát a játékot manipulálod tehát nem kell hozzás utánna semmilyen egyéb progi
csak egy kicsit olvasni kell mert asszem nem gyerekjáték kezdõknek moddolni vele a hajókat mert asszem ki kell menteni a játékból a Tships mappában a módosítani kívánt hajó hoz tartozó fáljt asztán módosítod a modmanagerrel de lehet hogy a pluginmanagerrel kell módosítani aztán pedig visszaírni a módosított fáljt a a legynagyobb számmal rendelkezõ .DAT vagy.CAT fáljba.... de annyira nem bonyolult szerintem magadtól is rájössz hoyg hogyan kell
beszólsz meghalsz
már kipróbáltam
beszólsz meghalsz
Ami a Starburstot illeti ez egy ilyen hajó !Én nem tudok hogy létezne ilyen script! Nézz körül az Egosoft oldalán !
Egy megoldás van ami jó lehet neked, bár ez egy kicsit cheater-ség !:
OFF: Felrakod az LV cheat-et az Xplugin Manager-el,majd berakod vele a starbrus-t (create ship), ezután pedig megnöveled ennek a starbrustnak a cargo bay )méretét (add Ware) az eredeti 25. Vigyázz mert innentõl kezdve csak akkor fognak mûködni ezek a starbrusos mentéseid, ha telepítve van az LV cheat ! Vagyis legközelebb is fel kell raknod majd különben kifagy !
ON:
1 M5 ös hajót is át tudsz vele ugy alakítani hogy bármelyik M2 es hajót pár lövésbõl leszedjen...
beszólsz meghalsz
de lehet hogy azzal nem megy már annyira nem emlékszem hogy én ezzel módosítottam vagy pedig double shadow modmanagerével a .CAT .DAT fájlokat
X3 modmanager
beszólsz meghalsz
És még két mod érdekelne:
Láttatok már olyat, ami animációt (mondjk az X2-ét) tartalmaz a féreglyukhasználathoz?
létezik olyan eszköz, amivel a hajók tulajdonságain változtathatok? (raktér méret, sebesség, fegyver slotok stb.)
Rohadtul idegesít, hogy a Starburstel nem tudok semmilyen fegyvert használni és hogy nem tudok ugrani vele (mert nem fér bele a jump device)! :(
(Gondolom ilyen sincs.)
Engem amúgy az zavart meg, hogy asszem az 1.3-as patch leírásánál van egy ilyen, hogy "black screen while jumping fixed", errõl gondoltam azt, hogy volt egy hiba, ami miatt nem volt animáció és ezt szüntették meg...
Si vis pacem, para bellum.
A játékon belüli grafikai menü nálam is gyér, az is volt mindig.
Régen 6600GT-n futott, most egy 4770HD-n fut.
Az optimális felbontása 1280-as, mindegy, mekkora kártya van alatta.
És sajnos nincs elég nagy gép neki, ugyanis az enyémet sem használja ki full grafikán teljesen és mégis eltünedeznek a golyók röptükben, meg hasonló grafikai gondok vannak. De ez motor hiba.
Szekort foglalni a SectorTakeover scripttel lehet.
Amúgy is X2-ben benyomta az animot, majd mikor véget ért, akkor töltötte a szektort nagyjából.
( de jó is lenne ha végre lenne egy normális átvezetõ anim. )
üdv.
Fejbõl nem tudtam, de Nothing117 segített. Options menüben "SHOW WARPTUNNEL".
Ez az 1.0 vanilla alapjáték része, tökmindegy, kinek milyen paccs van fent.
Elvileg ennek már 2.0-ás pöcs után is mûködnie kéne, nekem 2.5-öm van és megy ez a szívatás...
beszólsz meghalsz