Szerintem ne tedd, mert élvezhetetlen lesz a játékod nagyon hamar.
Vannak dolgok, amik megsemmisíthetetlenek, ilyen az Argon One, Pleasure (mittomén) Complex-ek - amiket scannelni kell Nividium után kutatva.
Én anno egy BSG 75-öt raktam be, felszereltem 200 GJ pajzzsal (ennyi ment rá alapból, igaz nem is volt egyszerű dolog), akár 80 hajóval a hasában - a Hyperion is rádokkolt, ami azért egy M7-es, lemeríthetetlen fegyver generátor - természetesen GPPC-k elöl és bal oldalt, többi helyen vadász leszedők. És olyan 120-130 körül volt a sebessége.
Szóval amikor kidokkoltam az EQ-ból vagy SY-ból és esetleg ütközést érzékelt a játék, akkor felrobbant az állomás. Nem is nagyon dokkoltam vele ilyen helyekre. Aztán végülis meguntam, mert nem volt benne kihívás és most külső hajók nélkül játszom, így sokkal többet kipróbálok és élvezetesebb lesz a játék és több lesz benne a kihívás.
Ezért nem érdemes csítelni. Oldalamon vannak letölthető videók, ott találsz olyat, ami BSG-s, bár az lehet, hogy már a 80-as, amit én módosítottam, hogy rámenjenek a Kyon-ok, meg a Sohnen fegyverek. Ezáltal még erősebb lett.