X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A kalózok ritkán szoktak rendszerereket szétlõni, a xenonok meg a khaakok annál gyakrabban. Viszont RJoconak igaza van, vagy fent van valami script, vagy baromira sok ideig nem foglalkoztál az ellenséggel.
Si vis pacem, para bellum.
HCF-et az Otas HQ-n tudsz venni.
Ha ennyire gyalult az XVerzumod, akkor felrakhattál olyan scriptet, amit még nem kellett volna beüzemelni. Csak akkor gyalulják szét a rendszereket. Nekem is volt fenn ilyen script, jött egy Xenon inváziós flotta és mindent, ami az útjába került szétlõtte. Ha nem reagáltam minden BBS-re, akkor nem maradtak termelõ gyárak, miegymás. És ha nem szeded le azt az Unknown hajót, amit szoktak reklamálni, az is okozhat ilyet. Nálam nincs Ashley SY, mert valsz egy ilyen M6 szétlõhette.
Ahogy elnéztem HQ-t lehet venni 200 000 000 az OTAS shipyardban.
Egy a bajom: mostanra galaxisszerte mindenhol egy csomó ûrbázist szétlöttek a kalózuk, meg a xenonok. A kereskedelem szép lassan be fog fulladni, ha nem teszek érte valamit :) . De most sok a majdnem üres szektor.
Ezért kérdezem, hogy hol lehet megvenni a HCF-et, mert még olyat nem találtam, és félek, hogy olyan helyen lehetett megvenni, amit már leromboltak.
Persze ez elég uncsi, de sûrûn úgysem kell fordulnod.
A Hyperion-ért meg nagyon megéri, az a kedvenc hajóm! Gyors, erõs pajzs és a fegyverzet sem olyan vészes, igaz csak BHEPT, de van raktere is és még M3-mal is dokkolhatsz rá. Kettõvel is. Kezdõ játékosnak nagyon jó hajó.
A vontatásról amúgy annyit, hogy a Yacht környékén van egy Nemesis, ami egy M6, ha jól emlékszem és foglalható is. Én mindig ezzel vontattam.
Ha nagyon bugos, probald egy korabbi mentessel, bar en ekkora buggal csak XTM-es kuldi alatt talalkoztam.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Más: hol lehet megvenni a foglalós hajót?
Megint lenne egy kérdésem: a Bala Gi küldetés vége felé járok: meg van az M7-es (de nem találtam olyan m6ost, ami tud traktor beamot használni), ezért a vulkánommal vontattam el. Legyilkoltam a közelben minden kalózt (és távol is), aztán bedokkoltam a Grand Exchangébe, de semmi, bedokkoltam úgy is, hogy a hajó a shipyard közelében volt, úgy is, hogy még vontattam amikor dokkoltam, de semmi nem történt.
Valakinek van valamilyen tippje?
De ez a Goner Chidon nagyon jó egy M3-as. 125 MJ pajzs nagy elõny, ami gáz, az a 2 torony az elejében, legalább 4 kellene, de 8 lenne igazán hatásos. És csak AHEPT megy az elejébe és hátulra megy a BHEPT, viszont Mass Drive meg oda nem, csak az elejébe. De azért izgalmas volt Black Hole Sun-ból Last Frontier-be vinni. A HQ-m majd megnézi, mi is van benne <#nevetes1>#nevetes1>
Már jáccogatok egy ideje az XTM-mel, a fórumot is rendszeresen olvasom, de a következõre még nem jöttem rá: Hogy lehet rábírni az Aran-t, hogy a bedokkolt hajót szétbontsa, hogy a tervrajzából sorozatgyártani tudja? Tudom, írjam be a nevébe, hogy '$'... No, de hogyan? Nem mûxik nálam az altgr...<#nemtudom>#nemtudom>
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Kis is adnám nekik a parancsot a dokkolásra egy Paranid SY-ba, de tojtak rám. Na még 1*...........
Fogalmam sincs, hogy mitõl de elszállt a Paranid repum a legfelsõbbrõl a legkisebbre!
<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Na megint nem játszok vele egy hétig!
Lassan szét is kéne bontanom a HQ-ban.
Köszia a segítséget.
Az olcsóbbik fajta 200k CR körül van, de illegális és rejteni kell.
Ez megoldható egy Busterrel is?
És akkor az utsó kérdésem: cycrow féle softwarét hol lehet venni? Mert van egy, ami miatt nem kell kiszállni a hajóból, bár ez illegális, és ez kalóz eredetû.
HCF...
Az M6-os és nagyobb hajókat boarding poddal, vagy a Cycrow féle hajóelfogó szoftverrel (2,5 milla az ára, de nem illegális) tudod elfoglalni.
Reunionban kicsit beújítottam. :D
Volt egy mod amivel több fajú pilótát is lehetett választani. Mentem is rögtön a Kha'ak-ra. :D Agyon irtottam mindenkit vele. :D
Jah. Szereztem egy Castrumot. .... háát. :D Terran Valhalla semmi hozzá képest. Lehet hogy nagyobb meg minden... de... uhuu..amiket az tud. :D
Argon... verry pitiful life form! But the Kha\'ak Hive Greater power is now destroy this fouls!
Ami zavar viszont, hogy nem találom a tíltott szektorok beállítását, viszont arra meg emlékszem, hogy régebben mûködött (és fent van a script).
Most megyek mk3-al jo sok pízt keresni, hogy vehessek már végre valami komolyabb hajót.
Mert akkor kell egy X3-X3 konverter, bár lesznek dolgok, amik elvesznek, pl. hajótuningok.
Vagy kezded elölrõl, hátha másképp lesz.
Én sokszor csináltam végig a sztorit és most már 8 óra alatt simán megvan.
Gondolkodom is, hogy újrakezdem, mert a régi gépemen a végén a videó elég diás volt és sokminden részlet elveszett. Kíváncsi vagyok, az új gépen milyen!
De ezek szerint (a nagy gyárak miatt is), meg a régebbi script miatt is érdemes újra kezdenem?
Az XTM-nél bemásoltad a .cat és .dat fájlokat a fõkönyvtárba?
Nem tudom, hogy az exe-s telepítõnél kell e, de az elöttieknél igen.
......Hú ez szép magyar lett ........
OTAS HCF kell hozzá és katonák!
Szerintem SaGa a bonuspack-al nem a mod problémádra akart célozni! A text-es gondjaid egy elõzõleg használt script okozza, amit késõbb unistalltál, de így a mentésedben benne maradt a nyoma!
A centaur MK1 elfoglalására van tipped?
A felrakási sorrend (vannak, akik ezzel vitatkoznak, de nekem mindig bevált): X3, update, Bonuspack, scriptek, XTM. Ha használsz valami cockpit vagy HUD módosítást, akkor azt az XTM után kell felrakni, de minden egyebet elõtte.
Az Shleys fab modnak kifejeztten az XTM-hez való verzióját kell felrakni...
Megj: amit modként (külön aktiválni kell az X3 indtásakor) terjesztenek, azt is át lehet alakítani "fake patch" (a scriptek, amelyek tartalmaznak cat-dat fájlokat ilyenek) módra, de nem mindet érdemes...