rusher4587#19488
Sziasztok!
Régóta szerettem volna kipróbálni az X3-at, most végre megvettem, de nem igazán tudok vele játszani... Pontosabban már nagyjából mindenre rájöttem, de a kereskedőhajók irányítása nem nagyon akar menni. Ha megadok manuálisan egy útvonalat, akkor azt csak egyszer teljesíti és a célállomáson, ahol eladja a cuccot, bedokkolva marad. Biztos szakállas kérdés már, de megtudnátok mondani, hogy hogyan tudom automatizálni a kereskedelmet? Az is elég, ha linkelitek egy oldalszámot, ahol már egyszer leírtátok, nekem nem sikerült mind a 244 oldalt végigolvasnom...
Story line legelején tartok, kb. az 5-6.-ik küldetés jön, amikor meg kéne mentenem a kalóz Don Tony lányát arról a bizonyos Split állomásról, de mivel ugye nem túl jó a viszonyom velük, nem engednek dokkolni. Kalózvadászaton kívül az egyes fajok szektorában mivel lehet javítani a reputációt?
Milyen szoftvereket célszerű megvenni a kereskedőkhöz?
Még az lenne a kérdésem, hogy melyik a leggyorsabb nem-verseny hajó, tehát amit fel lehet szerelni fegyverekkel (és nem csak 2-4 "lézerrel"), mert unom a Bustert:D
Előre is köszi a segítséget!