F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • maniac78
    De hogy mást is írjak mert kihalt az oldal tegnap jól megjártam.
    Paranidoktól bevállaltam a CPU-s küldit. Király fizet 23 millát, na akkor irány Core 2. Belépek a Seth-el kicsit helyet csinálok. Behívom az Aegir-t majd azzal aprítok, mert megindultak a nagyvadak. Így is lett, kilőttem vagy 6-7 darabot, közben szedegettem a cuccost. Azután valahogy egy vonal mentén beragadtak a hajóik, csak forgolódtak. Szerencsére mert már untam egy kicsit és még nem volt tiszta a célpont.
    Kilövöm fajin, de hát hogy ne menjek üres kézzel és különben is régen fogtam Q-t, gondoltam foglalok néhányat. Így is lett. Egyet már ugrasztottam de kettő még ott volt és kifogytam a vadászokból amin volt Jumpdrive.
    Hát itt az Aran. Ugrasztom dokkoltatok vele 2 Q-t és egy félig roncs L-t.
    Megindulnak a Xenon csatahajók valahonnan a szektor közepe felől.
    Ne hajrá, hát ne kínlódjon szerencsétlen Ai én vezetem az Aran-t.
    HCF ugrik, Aegir ugrik Seth ugrásra kiadva a parancs, hát akkor menjünk mi is.
    Ianamus Zura belépek éppen felénk tart egy P és a kísérete. Fajin, ekkor a meglepi. Aran-on nincs Transporter, alapból lassú. Az Oriaxom meg nem tud dokkolni, mert egy görcs a pilóta és elkezd fogócskázni egy L és egy LX vadásszal.
    De az idő sürget, mert a Seth nem ugrik, mert nincs EC elegendő. Mentés régebbi.
    ................szívmasszázs, vérátömlesztés.
    Csak visszatöltöttem.... szerencsére.