X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a turretek is bugosak...
Próbáld Tyrrel, annak tuti jól mûxik a P2P ugrása, leteszteltem.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Nemegyszer bejártam keresztül-kasul, azt a szektort. 0.72-nél nálam is ez volt a helyzet, de azóta okés a dolog.
A jelenség abból áll, hogy belépsz a Xenon Core 05 bármelyik kapuján és felrobbansz. A Starburst-tõl a Sohnen Incubus-ig minden hajóm felrobbant.
Egyszer elõreküldtem 2 Colossus-nyi vadászt aknákat takarítani, de nem használt. Nem aknák voltak, hanem bug. Hamar elfüstöltek.
Kíváncsi vagyok most be lehet-e lépni, ha valaki arra jár jelezzen vissza légyszi.
Inváziós flottával nekiindulni egy ilyen küldinek elég nagy veszteséggel jár.
kép
Mindig a Xenon Grid 1 vagy Xenon Grid 2-be lesz az egyik Xenon Station kinevezve. Ezért nem érdemes egyszerre kilõni az összeset. Az elöbbiért mindig több Cr jár.
Majd ha a Valhallára lesz EMPC, akkor azzal írtok.
Megjavult a K bug, felraktam egy csupasz XP-t és sikerült kilõnõm a K-kat. Illetve már elintéztem vagy 3-at és még van vagy 3 a szektorban.
Lassan eljutok a CPU-ig.
Elég durva a Leviathan, csupa GPPC-kel tüzelek folyamatosan és meg sem moccan a weapons csík.
Én arra gondolok hogy a vadászokat célozzák a célhajó helyett. Mikor a szektorban vagyok akkor is azt látom hogy ahelyett, hogy a J-t lõnék az L XL M hajókkal vannak elfoglalva. Pedig a támadás : J van kiadva
Más furcsaság is van ebben a szektorban:
Van itt két OWP is a kapu két oldalához állítva. Arra lettem figyelmes, hogy folyton vissza kell vontatni õket a kapu közelébe.
Elõször azt hittem a program pakolja arrébb,de tegnap este a saját szememmel láttam ahogy halad a szektor széle felé !!! <#wow3>#wow3> Nem voltam a szektorban csupán csillagtérképen néztem.
Meg sem állt míg a kaputól 50 Km távolságot el nem érte.
Ki van adva a hajónak a szektorvédelem, vagy hogy lõjön minden ellent?
Mert a turreteknek nem elég kiadni!
Azok max akkor lõnek vissza, ha a hajó találatot kapott, addigra meg már annyi PPC golyó szágúld feléjük, hogy mindegy.
A Titan-ommal jártam úgy, hogy Scale Plate Green déli kapujához állítottam, innen elég sok Xenon érkezik a rendszerbe. Parancsot nem adtam neki, mert ha épp nem foglalkozik vele ellenséges hajó vagy a távolban lát egyet, akkor elindúl arra azzal az írdatlan sebességével. Így viszont nem lõtte le a P-t sem, ami megérkezett a kapun. Amikor célhajóval együtt parancsot adtam a lövésre, akkor egy szempillantás alatt eltûnt a P.
Na, a lényeg, hogy amíg nem adsz parancsot a szektorvédelemre vagy az ellenség elpusztítására, addig nem fog harcot kezdeményezni.
nyernie kéne a valhallának-de mégis kilövik
én ilyenkor csak arra tudok tippelni hogy ha a játékos nincs az adott rendszerben akkor a cap.shipek HASZNNÁLJÁK AZ OLDALAZÁST mert csak erre tudok következtetni mivel minden szempontból a valhallának kéne nyernie de mivel õ egyhelyben áll ö nem kerüli ki a ppc-golyókat... viszont lehet hogy az a ***** meg mégis használja de csak akkor ha nem vagy a rendszerbe.
Hát nem veszít legalább az egyik ? De megesik, hogy akár mindkettõ odaveszik a J meg megússza igaz csak pár %-al. De azért elég mókás dolog ez.
Ha egy K jön be az adott szektorba akkor biztos mindkettõnek reszeletek.
nekem személy szerint nem a szívem csücske viszont nagyon jól vannak elhelyezve a turrentek és elég változatos a fegyverrendszer is szóval alapból egy nem rossz hajó ami az egyetlen hátránya lehet hogy m2-höz képest kevés a pajzsa(csak 6-giga) ami egy komolyabb összetûzésben kevés lehet..
Xenon K-t használt már valaki?
Si vis pacem, para bellum.
Nemcsak mert a mentésnek oda, ez a legkevesebb. De ha egy küldit sokáig halogatsz, akkor elõfordulhat, hogy bugos lesz vagy nem lehet megcsinálni.
Lehet, hogy azt a hajót valaki már lelõtte.
Én az összes mentésemet használni szoktam, az autosave nincs is beállítva, lassítja a dokkolást. Nagyon ritka, mikor a legutolsóra rámentek, mert mi van akkor, ha épp áramszünet van, esetleg kifagy a gép vagy bármi, ami megszakítja a mentést, akkor oda a legutolsónak is. Így 18 helyre mentek szép sorban. Az 1-es helyet nem törlöm csak.
Még egy megoldás a késöbbiekre, ha valaki nagyon pesszimista: minden küldi után a mentést mentse máshova el, hogy ha kell, vissza tudja hozni.
Menteni én is szoktam sokszor de ezt sikerült mindenhogy fellülírnom.
Szóval akkor nincs semmi megoldás ? Már átnéztem a kalóz szektorokat de nem találom a galleont. Amit a scorp map mutat azok meg nem azok.
Nekem mondjuk a játék menürendszerében írogat Readtext+egy csomó karakter végigfolyatva, de nagyjából 1-1.5 másodperc, aztán visszarakja az eredeti feliratot, a readtext meg megy másik sorba, és így váltogatja.
a szektorral kapcsolatban pedig az a te szektorod tehát ha valaki beköltözik a rendszerbe pl:argonok akkor õk ha jól emlékszek játékidõbe mérve óránként tejelnek hogy a rendszeredet használják..
ha meg te pakolod oda a saját gyáraidat...stb akkor neked nem kell ugyanezt a szolgáltatást fizetni(mert minden nem saját rendszerbe perkálnod kell annak a fajnak ahol a gyárad van..)
Mit lehet vele kezdeni ? Van valami haszna ekkora befektetett zsetonnak ?
Ha megveszem az Avarice szektort, ez marad a neve, vagy a játékos neve alapján lesz átkeresztelve?
nekem is szokott ilyeneket csinálni olyankor visszatöltesz és megin küldi az üzit ha megin readtextes akkor egy mégkorábbi mentést kell visszatölteni általában leõfordul hogy elõrõl kell kezdeni...
Hol lehet megnézni, hogy melyik hajóbol mennyi van az univerzumban ?
A másik kérdés hogy csak most estem neki annak az OTAS küldetésnek ahol egy Galleonból kell kicsalogatni a megmenteni kívánt hajót. CSakhogy az utolsó üzinél (amikor a szektor infõt adná) akkor egy Readtext üzenet jön csak.
Hogy találom így meg a gellenont vagy hogy vehetem fel újra a küldit ?
Gondoltam, elfoglalom a K-t és az elõzõ tapasztalataim alapján beleeresztettem 27 Typhoon torpedót. Hát a foglalásból nem lett semmi, mert megsemmisült, viszont nem fagyott ki a játék. Gyors el is ugrottam a Leviathan-nal a Grid 2-be a CPU-s küldire, és mit ad Isten kilõ egy J, meg egy K! De nem írja ki, hogy The End, mivel már csak egy csík marad a K-nak és robbanna (a J-t szétlõttem), kifagy a játék!
Ááááá mondom!
Ez így igen nem jó!
Amíg volt BSG-m, addig nem foglaltam és ilyen gondjaim sem voltak, de most...
2Gb RAM mellett én letiltottam a virtuálist és mindig van neki elég.
Amúgy csupasz XP a megoldás, annál jobb nincs!
Nálam mostanában a W7 ad egy hangot, majd mikor kilépek a játékból, ott az ablak, hogy be kéne zárni az X3-am, mert elfogyott a memória. Volt olyan is, hogy emiatt be is zárta, de csak egyszer. Ez azóta van, hogy visszavettem a virtuális memóriát, aztán adtam neki egy szép nagyot, de így sem kóser.
Nameg futtattam egy olyan progit, hogy Game Booster. Na ezt senki ne tegye, mert elkúja az egész rendszert, ami szintén okozhat programfuttatási hibákat (2-szeri indítás = 1-szer elindúl, de a proci duplán terhelt).
Én azt javaslom, aki teheti, csupasz XP - se net, se tûzfal-vírusírtó, se egyéb marhaság csak a driverek és a játék.
Majd elfoglalom a K-t, kíváncsi vagyok, akkor mi lesz?