F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Scamel
    Köszi az infót!

Tegnap belefutottam egy ronda ereszdelahajamat küldetésbe.

Mivel a Sohneneknél már megvan a repum a Seth-hez, különösebben nem erőltettem magam az új küldetésekért. Ám egy kicsit hosszabb "semmittevés" után úgy döntöttem elnézek feléjük, mi az ábra a kozmikus tekegolyóban :)
    Kaptam egy olyan küldetést, miszerint egy unknown ship-et kell scannelni, de olyan veszett koordinátákat adott, hogy már ez gyanús volt... Odaugrottam Seth-estől mindenestől, számítva valami nem túl kellemes fogadtatásra. Ehhez képest egy magányos bazi nagy hajó volt ott, a Goner mobil úrhajógyár vagy mifene. Most láttam életemben először. Nagy volt és lassú. Ja és nagy is volt. :) Elkezdtem békésen scannelgetni, mikor fogta magát és faképnél jumpolt :) Kaptam a sohnen üzenetet, hogy ne csüggedjek, lehet utána menni: újabb veszett extrém koordináták... Megyek oda, hát látom hogy egy eddig felfedezetlen űrállomás, ahova dokkolt a hajó. Közeledem, scanner indul. Ekkor kaptam egy új üzenetet, de egy gonertől. No innen lett horror a történet. Bevallom az üzeneteket csak felületesen olvastam el (nagy hiba...) főleg arra koncentráltam, hogy mi a "végeredmény", vagyis hova kell menjek és mit kell ott csinálni... Elküldött Memorial of Light-be, hogy valakit keressek meg, akit majd védenem kell (vagy valami ilyesmi)
    Ott kezdődött, hogy nem találtam a térképen ezt a rendszert

Öt perc köldöknézés és összpontosítás után beugrott(Nem volt kedvem a játékot félbeszakítani és itt fórumon rákeresni a rendszerre), hogy anno Akela's Beaconban az Otas HQ-nál találtam egy kaput, aminek nem néztem utána hova vezet... Bingo :) Mikor beléptem a szektorba, a nagy semmi fogadott, két kis járőrhajóval. Na mondom helló, itt vagyok, mi a pálya? Csak néztek rám mint a bolondra
    Aztán eszembe jutott a régi trükk, megkérdeztem őket, hogy tudják-e merre van a legközelebbi SY. Tudták :) Szóval dzsalok ezerrel a térképen túl elhelyezkedő űrállomás felé, már messziről látom, hogy van egy rakat hajó ott...
    Mikor komm távolságba érek, kapom a "dejó hogy ittvagy, mennék de nemtudok mert a csúnyafiúk csőre töltött fegyverekkel tartóztatnak" féle üzenetet a bedokkolt hajótól. Hm. Kezdtem kicsit összezavarodni, mert a "csúnyafiúk" terran és asszem argon hajók voltak. Most akkor mivan? Ki kivel van? A dilemmám hamar eldőlt, mert az őrhajók (terranostól, argonostól) bepirultak a következő pillanatban, jelezvén hogy hamarosan ekksön lesz... Mivel bölcsen mentettem a küldetés elején, úgy döntöttem bátran belevágok a közepébe, maximum ha túl nagy gáz lesz, visszatöltök

Szóval kettesbe tettem a verdát, és a Seth-tel szinte bedaráltam őket, pedig nem voltak piskóták. :)
    Ha jól emlékszem volt ott Cerberus, Thor, Centaur, meg még mittoménmi... Mikorra a terep kitisztult, esett a repum egy csomót...
    Meg a pajzsom is, de az nem annyit... :) Kaptam az üzenetet, a dokkolt hajótól, hogy hurrá, nyomás tovább, találkozunk pár mizura múlva ittésitt...

Most jött a horror a négyzeten... Mikor beugrottam a megadott rendszerbe, egy lelkes fogadóbizottság várt rám, csillagrombolókkal meg minden nyalánksággal. Itt aztán tényleg elszabadult a pokol, olyan hajókat láttam amit eddig még sehol, izzott a kezemben a joy, szinte köpni-nyelni nem tudtam, csak daráltam... Közben kaptam pár üzenetet is, de itt meg már hiába akartam elolvasni őket, a csata hevében esélyem sem volt, szóval a fonalat is elveszítettem (a pause nevű feature meg eszembe sem jutott a nagy harcban ) Csak küzdöttem mint malac a jégen, nem értve hogy ki és miért piros. Akkor akadtam le végleg, amikor az ellenséges hajók között megláttam egy ugyanolyan Seth-et mint amiben én ültem. Most akkor mi van?! Eddig azt hittem hogy a sohnenek küldetését csinálom - vagy már közben átálltam a gonerekhez? Vagy mivan?! Szóval elvesztem a részletekben, szétesett a koncentrációm, stb... Az ellenséges Seth-et még leküzdöttem (durva volt) de utána valamelyik csillagromboló rám állt valami sugárfegyverrel, és onnantól kezdve meg voltak számlálva a másodperceim. Utána meg a szétfröccsenő molekuláim...

Ennyi. Bocs a bő lére eresztett beszámolóért... :) A dologból visszatöltés lesz, aztán még kitalálom mi legyen, először is meg kéne értenem mi a fenébe keveredtem. Első körben nem tetszik a repu vesztés, mert szeretek mindenkivel jóban lenni (kivétel a kalózok, xenonok, Kha'akok) másrészt magát a küldetést sem értettem amikor elkezdett bedurvulni. Csak úgy heccből meg nincs kedvem fél flottákat leamortizálni...

Ha valakinek van tapasztalata a fentebb leírt küldetésekkel, pár szóban elmondaná, hogy mi a fene ez? Visszakeresve a fórumon nem sokat találtam, vagy csak nem jól kerestem... Vagy valamelyikőtök honlapján esetleg valami bővebb infó? Köszi. Ja, és jó reggelt!