F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Scamel
    A Griffon leírásod alapján úgy döntöttem, kipróbálom a flottámban. Azt terveztem, hogy a Titant mint zászlóshajót támogatná a drónokkal.

Persze kipróbáltam a pénzszerzős módszert is, hogy időnként eladogatom a legyártott drónokat, ez frankón bevált :)

A harci tapasztalatokkal viszont nem jutottam messzire. Két drónnak ugyanis megadtam, hogy legyen homebase a Titan, és dokkoljanak be hozzá, ezzel is növelve a támogatottságát. Itt kezdődtek a problémák... Miután megadtam a homebase-t, és kiadtam hogy "return home" elindultak a drónok, egy perc múlva azt vettem észre, hogy jönnek visszafelé Mondom, mivan, összevesztetek, jöttök anyucihoz? Rájuk néztem a ship menüben, hogy épp milyen parancs van érvényben rajtuk, látom hogy az általam kiadottat követik még mindig... Nofene. Aztán észrevettem, hogy visszaállt a homebase beállításuk a Griffonra.

Második felvonás. Miután ezen túltettem magam, és úgy döntöttem a drónok maradnak a Griffonnal, elvittem a hajókat Elena's Fortune-be, kicsit gyakorlatozni. A "Patrol sector" vagy mi parancs hogyan működik? Ki szerettem volna adni a Titannak, de a parancs kiadásakor bejön a térkép, ahol valamit kattintgatni kellene?
    Ez alapból nem jött össze, utánaolvasok hátha már értekeztetek róla. Megoldottam addig is egy "attack all enemies" paranccsal, hogy az átvonuló kalózokon lássam milyen hatékonysággal működnek. A Griffonnak a "protect Titan" parancsot adtam, mondván, hogy ha az bekerül a sűrűbe, akkor a drónok is bekapcsolódhatnak. Gondoltam én. Ugyanis a parancs kiadás után azt látom, hogy a drónok kirajzanak ezerrel (kalóz sehol a közelben) és elindulnak a nyugati kapu felé, úgy Argon Prime irányába. Hirtelen azt hittem, hogy találtak valami rejtett ellenséget, és mennek kibelezni... :) Hát nem. Az adatlapjukon nem volt semmi parancs, csak úgy mentek valahova, de azt határozottan... Ja, és a Griffon már nem volt a homebase náluk!

Szóval egyelőre nem értem mifene történhetett. Arra gyanakszom, hogy bizonyos parancsok "üthetik egymást", és talán ezért műveltek számomra furcsa dolgokat, vagy egyszerűen nem jól értelmeztem a hajó használatát. Nektek a harci tapasztalatok során történt hasonló?

Egyelőre mindenesetre jegeltem a Griffon harci bevetését, míg a navigációs computerbe került vírust ki nem irtják belőle
    Visszaküldtem Argon Prime-ba a hajógyárhoz, hogy termelje a drónokat addig :)