X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum.
Spaceweed, Space Fuel, Slaves, System Override Software.
Fõként az értékesebb dolgokról van lista (CIG, Credit, pajzs, egyéb fegyver)
Asszem a CIG-ekbõl nem rakta bele többet.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
A Reu nehezebb és izgalmasabb, a TC könnyebb és (kicsit) szebb.
Érdemes egyébként megfigyelni a két játék fórumát itt az Sg-n, a TC pl nagyon behalt.
Személyes véleményem, hogy a TC eléggé öngól lett az Ego számára. Pl mindenki várja az XTC kieget, de az sem lesz tuti befutó mert teljesen más világba helyezi a játékot. Vagy be fog jönni, vagy nem. A kilátások nem túl jók sajna, ezért népszerûbb perpillanat a Reu+XTM.
Továbbra is kitartok azon kívánságom mellett, hogy Reu+XTM-et játszhassak de a TC-s új hajókat és állomásokat is beleraknám. Számomra akkor lenne kerek a történet.
Ötletek ezügyben?
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Arra készûlj fel, hogy akármelyiket is kezded el játszani valsz a másikra nagyon nehezen fogsz áttérni. Én Reu-val kezdtem és épp ezért a TC irányítása nagyon nem jön be, külön meg kell tanulnom.
Asgard-ot pl Moon szektorban találsz.
TC kieg alatt a TC2.0-t értettem de már rájöttem, hogy az kijött és az Mac-re volt értendõ. Nem olvastam el régen elég alaposan a cikket csak a fejlécet...
Eddig abban a hitben éltem, hogy volt a Reunion és ahhoz csináltak mások XTM-et, majd kiadták a TC-t, ami a XTM-bõl szerzett és egyéb bõvítésekkel megtoldott Reunion igazából. Azaz a küldetések alapján a történet is ugyanott kezdõdik.
Viszont akkor mennyiben több a Gold, mint a TC??? Vagy a Reunion és a TCnek más a története, és a Golddal valami egyveleget kapok? Vagy szimplán két játékot egy csomagban???
A Ru XTM is kb a 7-8. verzió után lett "végleges", így én várnék még legalább egy évet az XTC használatával...
Észre is vettem,hogy egy csontváz Asgardot kaptam javítás után,de innen szép ez a játék.Hatalmasak a tuningok,amiket a BBS-en lehet venni,a 4000-es Mercurym már 232-vel repeszt.Közben nyomom a guildes küldiket is,WoW hanyagolva!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mivel érdemesebb játszani? (Azt olvastam, hogy a Reunion+XTM-et a többség többre tartja, mint a TC-t.)
Vszont láttam, hogy van GoldEdition is. Ezzel mi a helyzet? Egyedül azt tom, hogy a TC alap van benne és majd év elejével jön a TCnek valami kiegészítõje. Illetve az XTM ehhez is mûködik, vagy ehhez még nincs?
Köszi!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Most szedtem le és tökéletesen be tudom tölteni belõle a fájlt.
Amúgy csak annyit takar, hogy a játékban vannak elõre kihelyezett konténerek, mint pl a CIG-esek. Az XTM-ben rengeteg van - fegyver, pajzs, szoftver, nyersanyag, stb. - én ezeket gyûjtöttem össze és raktam táblázatba, így bármi kell és nincs rá zséd, esetlegesen össze tudod szedni. Persze van amihez egy Asgard kell, mert annyi van egy helyen és nagy rakteret foglal.
A license tulajdonában minden lelõtt ellenség után lóvét kapsz az adott fajtól, az adott faj rendszeren belül.
Dorgal
Nem csak HCF-en mûködik az MK2-es, bármelyik hajó megteszi.
Feljavítás után csak magát a hajót kapod. Se pajzs, se tuningok, se egyéb ketyere.
A license -k túlajdonképpen mire valók ?... Ja és vajon miért akart kilõnni egy boron police? Közölte hogy dobjam ki az illegális árut ami nálam van... :S Nem volt nálam semmi (busterrel mentem)... Talán dobtam volna ki az ágyút (mass driver)...
Nyertem egy Buzzardot a lottón!Ha feljavítom az Asgardot,fullos hajót kapok,vagy a felszerelést még meg kell venni?
"A vásárlás ugyanígy mûködik..."
Soyfarm Menelaus Frontierben, ÉS Rolk's Driftben. Ár ugyanannyi.
Hová indul az a nyomorult beszerzõhajó Soya Bean-ért?
ROLK'S DRIFTBE! Mert az ár ugyannyi, de a sorban hamarabbi pozíción van, mint Menelaus, ezért a képlet elõnyben részesíti...
Szóval a hajó elindul 2 rendszerrel arrébb, hogy a végén elhozzon 40 db SB-t, bár a saját rendszerében lévõ farmról elhozhatott volna 3-4000 db-ot is. A kereskedelemben még van egy-két ilyen anomália, amikhez ezért kell némi trükk, hogy kiküszöböld. Ezt is megoldottam, hogy mindenki a saját rendszerébõl vásároljon.
Valaki írta, hogy lehet hajót szerkeszteni... meg is találtam csak épp nem értem hogy hogy is mükõdik :S...
Az eladásnál ugyanígy mûködik, ezért én nem nagyon szoktam két hajót beállítani ugyanarra, csak nagyon ritkán, mert inkább zavarják, mint segítik egymást.
Állítólag van egy script, ami javítja ezt a sajátos áruforgalmazást.
-goner plot:
most szedegetem a goner data sorange devicéket
már 8 van mennyi kell még összeszedni mert már nagyon unom...
Meg Rjoco egyébként tudom hogy kell még so minden a hajóhoz de MKIII nélkül nem csinál semmit azért ckas azt írtam. Am minden fent van amaro oldalán ezzel kapcsolatban. Annyit hozzátennék fegyveert ne vegyél a hajóra ha olyat csinálsz.
ám ha egy külsõ probrammal meg tudod oldani, hogy a másik mag a windowst kezelje, akkor a 2 magos valamivel jobb lesz, ám nem sokkal.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Mi a jobb?
1 magos 2,3 GHz-es proci vagy 2 magos 2,0 GHz-es proci?
És most fõként a játék teljesítménye miatt érdekel, melyiket lenne érdemesebb vennem?
Mindenképp érdemes telepíteni a BonusPack legfrisebb verzióját. Letõlthetõ az Egosoft oldaláról. Ebben van pár script, ami a gyárak kezelését, a kereskedést és a mobil bányászatot segíti.
Az MK3-as kereskedelmi szoft önmagában kevés, a hajóra kell legalább egy 25 MJ-s pajzs, némi kp, amibõl a pilóta vásárolgat, szétszórni pár mûholdat a megfelelõ szektorokban, stb...
Elsõ körben érdemes a Teladi központi szektor és a fölött lévõ szektorok közül egyet kinézni és oda telepíteni a hajót szektor tradernek. Ha elérte a 8-as szitnet, akkor már lehet universal trader is. Sokat lehet keresni az Argon Prime szektor EC ellátásával (silicon mine Ore Beltben valamelyik 64-es aszteroidra, erre telepíteni egy Crystal Fab-ot és SPP-ket.) Kell hozzá 4-5 hajó.
Kettõ a Crystal Fab-ot eteti másodlagos alapanyagokkal, egy a a bányából hordja a szilíciumot a kristály gyárba (vagy összerakod komplexnek, akkor ez nem kell), egy a kristályokat az SPP-kbe, 1-2 meg az EC-t Argon Prime-ba. Pár millióból megvan az egész...
Amúgy tényleg nagyon jó, elõször érdemes egy olyan hejre rakni, ahol sok bánya és SPP van, mert itt gyorsan fejlõdik. Ugyanis a 8. szintig csak szektoron belül kereskedik, utána már átmegy más szektorokba is. Persze ehhez már egy fullra felszerelt hajó kell (max pajzs Fight szoftver MKI,II, némi fegyver).
És érdemes satelliteket is lerakni, hogy ne menjen a vakvilágba. De arra vigyázz, ha te épp egy kalóz szektorban tartózkodsz és ott lát jó üzletet, akkor elindul arra, nem számít, hogy lelõhetik. Persze erre is van egy script.