F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Scamel
    Huh, nekem ez a fajta hajó-kezelés még magas mint nyúlnak a lórács...

Az eddig még nem is tudatosult például, hogy ha átváltok egy turret nézetre, akkor nem feltétlenül kapom meg az irányítást, ezzel (is) újat mondtatok.

Viszont ami feltűnt most az első komolyabb csatározásom alatt, hogy a Titanra felaggatott A-B-GPPC-k nem feltétlen ideálisak... Sokat írtatok már a különböző hasznos konfigurációkról, azt hiszem megint bányásznom kell a fórumon :)
    Elsőre az volt az alapkoncepció, hogy a Titan teleaggatva a PPC-kkel tarolja a nagyobb hajókat, míg én a kisebb gépben ülve tisztítom körülötte a teret a kisebb hajók ellen... Azért nem az igazi a dolog, mert ahogy korábban írtam egyrészt sokszor én is kapok a PPC áldásból, másrészt a Titan simán nekifogott a kishajókra kacsavadászni a PPC-vel (persze elég gyér eredménnyel)

Van valami olyan combat parancs hogy a kis hajókkal ne foglalkozzon, csak a nagyokkal?
    Meg találtam egy olyan parancsot, hogy "Attack my target" ez azt jelenti, hogy ha én a másik hajóban ülve befogok egy célpontot, akkor a Titan is arra áll rá? És ha igen, akkor mi történik, ha én közben célpontot váltok? Követi az én HUD-omat, vagy befejezi előbb a korábbi célt? Hehh, van még mit tanulnom