X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De van olyan script. Player-nek hívják... <#nevetes1>

Fighter típusú hajó? Van benne jó néhány, és még rakhatsz is be egyedieket. Hogy merre vannak a hajóid, azt a játék saját menürendszere is mutatja, minek oda script? Vezérelni a hajókat parancsokkal kell, ezek automatizálására vannak ugyan scriptek, de amíg nem tudok, mit kell csinálni, addig azt sem tudod, a scripteket hogy használd.

Si vis pacem, para bellum.

Feltettem az XTM et. Köszi a tippet mindenkinek 😊 jól nézz ki, bár szerintem még nem tettem fel sok scriptet. A EQ nem változik külalakra ? nekem csak a shipyard kinézete alakult át. A terranokkal nem lehet találkozni ? Van e olyan script ami ad egy kicsivel több fighter típusú hajót ? A kereskedésnél van e valami tipp a hajókkal kapcsolatban, mert nekem most 3 ker hajóm van de már ezt is mindig elfelejtem hogy merre dokkolt be :S olyan script nincs ami vezérli a ker hajókat vagy a fene tudja ... Thx ...
NONPLUSZULTRA
XTM-ben van ezekszerint, mert scripteket nem használok és találkoztam ilyen üzenettel.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

A Hacker Station a PiloteAI része, ott tudsz venni-eladni-fejleszteni AI pilótákat.
A kalózbázison üldögélõ hacker (aki állomásokról veszi le a "haragot", vagy a kiválasztot fajnál növeli az elfogadottságot, egy másik script része, vagy a Cycrow féle bbs "javítóé", vagy valami notoriety fixeré.
Az alapjátékban nincs ilyen, az XTM-ben talán helybõl van...

maniac78
Akkor csak nálam voltak, vannak ilyen furcsaságok. Elõzõ játékomban volt "egy" (amit megtaláltam) Hacker Station.
A másik meg, hogy zsír új telepítés és új játék kezdése óta ismét nincsen Castrum. A Scorp szerint meg nem is létezik ilyen vas.

Ha az Argonokkal nagyon jóban leszek, akkor nem lõnek majd a Terranok?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Igen, szektoron belül ez elmegy, mert az AI amúgy is körbejáratja a vasat, de ha két-három szektort akarnék õrjáratozni, az már nem megy, hogy kétpercenként kiadom a manuális parancsot.

Hát, kalózbázison nem sok bbs olvasható, ahol tudsz bármit válaszolni.
Én már nagyon sokszor dokkoltam be kalózokhoz, de még sohasem találtam ilyet. (Nekem is van két ellenséges gyáram. Pedig direkte azért kímélem õket...!

Ez baró jó ! Szarok rá hogy a terranoknál nem jó a repu,csak dokkoljak be pajzsokat venni <#vigyor>
Nem tudod véletlenül hogy kb mit ír a hacker ? Annyira nem jó az angolom.

NONPLUSZULTRA
Kalóz bázison olvasd a BBS-t, néha egy hekker felejánlja a szolgálatait, hogy x szektoron belül visszaállítja 1 állomásnál a repudat.
Ha nem fontosak a gyárak neked, nem kell foglalkoznod velük, mert a hekker nem a fajnál állítja vissza a repudat, csak az adott állomásoknál.

Ezt a hacker stationt meséld már el nekem légyszives. Nem látok ilyet egyik szektorban sem. Ha megvan akkor BBS-en ajálják fel vagy kommunikációs úton kell valakivel az állomáson beszélni vagy micsoda ?

A terranok nem kedvelnek azóta valahogy <#bee1>
De sebaj. Van két valhallám. Amúgy sem szerettem õket.Bedokkoltam velük a Goner Aran-ba (nagyon durván néznek ki. Háromba vágják az Aran-t. Aztán repaired docked fighters parancsal meg javítom õket. Csak épp elfogyott a zseton. Anélkül meg nem javít a piszok.

Military 10Gj pajzsot hol lehet venni ? Ugye nem csak a terranoknál ?

A küldetés alatt annyi van csak rajta. Meg egy jumpdrive. De asszem még a spot leírásban is írják. (angol nyelvû fórumon)

maniac78
1 Gj-s Valhalla? Hmmmm ......... érdekes.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Hacker állomás ?? Ez valami extra scipt ? Mert én sosem láttam ilyet.

gyerekek !

Embertelen hírem van nektek ! Egy foglalással két Valhallát kaptam ! <#wow3> <#eplus2><#nyes>
Ez komoly ! Épp elugrott Moo kye's rev. szektorba én meg persze utána. (csináltam a küldit) HCF-el fedeztem engem meg egy Otas Custodian. A Q-t lelõttem a kiséretét meg egyszerûen elgázoltam. A kalózokat visszavertem...és semmi. Nem történt semmi. Aztán jobban körbenéztem és látom, hogy egy M álldogál egy helyben. Kissé sérült volt de a pajzsa már újra fent volt. Ekkor ugrott be, hogy ha valamelyik hajót kilövöd akkor a kisérete olykor készenléti állapotba vált addig míg meg nem lövöd.

Át is szaladt a fejemen az ötlet rögtön. Itt a Valhallának nincs fegyvere és csak 1 GJ pajzsa van. Nosza essünk neki. Gondoltam megcsinálom mint az Otas Scarab küldit (ott is elfoglaltam és magam dokkoltam be a shipyard-ra.)
Szóval bekültem egy valag osztagot és az enyém lett a szekér. Persze rögtön kaptam az üzit, hogy buktam a küldetést....sebaj.
Nézem a csillagtérképet és azt látom, hogy két valhalla van a listában. Körbenézek de csak egy van. Na átdobáltam jumpdrive-ot meg ami kell és küldtem a legközelebbi shipyard-ba hogy lássuk mennyit ér.

Elugrik....és mégsem. Ugyan ott áll. Nézem a listát egy valhalla van. Nézem a célkikötõt és láss csodát ! A másik a shipyard felé baktat <#wave><#vigyor2>

maniac78
Hacker's Station-on valakit meg kell bíznod.

Ezt a hackeres dolgot hogy kell csinálni konrkétan ?

kész az új videóm. Ugyan TC-n alapszik, de tartalmaz Reunionos elemeket is.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

NONPLUSZULTRA
Vertigo: próbáld végig mindet. Én is torrentrõl szedtem le.

Freddy: sajna állomásokat nem lehet kibékíteni csak úgy, hogy megbízol egy hekkert a legközelebbi kalózbázison. Egyébként életed végéig emlékezni fognak rád. Ha nem kulcsfontosságú állomások, nem kell törõdnöd velük.
Állomásokat nagyon könnyû eltalálni tök véletlenül is. A turretek is elvétik néha a célt, egyszerûen annyira le akarják lõni az ellenséges hajókat, hogy nem foglalkoznak vele, ha mást is eltalálnak közben, pl egy közeli állomást.

Komolyan nem akarok akadékoskodni de az XTM letöltése sem megy :S és nem is találom.... honnan kell leszedni (szintén gond van a korábban megadott linkkel, de most sajna nem találok más útat sem)... pls help... thx
maniac78
49 milla és az a feljavítási ára.

Közben találtam 1 linket ... Ezt ajánlom esetleg késõbb másnak is mert sajnos a régebbi link megszünt

cycrow
Nem tudnátok adni egy címet ahol le lehetne tölteni a cycrow instalert, mert a megadott cím nem nagyon mûködik :S (http://www.xpluginmanager.co.uk/), sehogy sem adja be az oldalt... esetleg máshol megtalálom ?
Komoly? egy Aegir csak 32 millába fáj így? Akkor elkapok egy P raidert és meglesz elég zsé rá simán most 29 van elkapom lesz 11el több, 40 milla már elég. De Rjoco gyári ár nem 58 millió? A te oldaladon néztem pont a táblázatokat, ott 58at láttam Aegir árnak.
Hello mindenki !

A következõ a problémám:
Ahogy egyel lejjebb is említettem attack all enemy parancsal magára hagytam pár hajómat repu növelés céljából pár paranid szektorban.

Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy kellemes barna hajú nõi hang közli velem, hogy esett a repu.
Nem is értettem miért aztán hamarosan a paranidok igen pipák lettek rám.

Visszatöltöttem nem kis veszteségekkel (3 órás játék ment kukába)
és látom hogy az egyik hajóm beleköt az egyik állomásba.

A hajóktól elnézést tudok kérni,de a bázisok pirosak maradnak. Bizonyos idõközönként meg belekötnek a paranidokba.

De miért ?!?!?

Nálam is ennyit reagál az a parancs. De helyette attack all enemy parancsot használ(tam)

A Patrol Sectors parancsnál átvált a térképre, de ha rákattintok egy szektorra, akkor belemegy, viszont nem érvényesíti a parancsot. Tudom, hogy én bénázok valamit, csak még nem jöttem rá, hogy mit. Mi a helyes sorrend ennél a parancsnál?

RJoco
El nem tûnik, csak nem fognak elindulni.
X3-X3 konverter segít, de sok cucc elvész pl.: hajók tuningjai.
A legjobb amúgy újrakezdeni, hogy megszokd a forgalmat és a tömeget, mert rengeteg hajó lesz, mint arany vasárnap a plázában akkora lesz a különbség 😊

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Kérdezném. Most a sima 2.0 ás verzióval nyomulok, ha el akarnám tenni ezt az XTM scriptes izét, akkor a mentett játék nem tünik el ?
RJoco
Persze, tényleg, rég volt már...

Hajó Aegir
Szektor Moon
Energy Cell 1526
Ore 381
Silicon Wafers 38
Meatsteak Cahoonas 127
Rastar Oil 50
Teladianium 25
Quantum Tubes 19
Computer Components 76
Microchips 30
Crystals 16
Cloth Rimes 36
Credit 32 059 986 Cr
Javítási idõ 25 mizuras
Gyári ár 49.200.000
Nyersanyag raktér 6558

maniac78
1 CIG = 25

Emlékszik még valaki, hogy mennyiért lehet feljavítani az Aegirt, vagy esetleg talált valaki Hawk roncsot?

RJoco
Csak jól emlékeztem, hogy van egy hely, ahol 4 is van.
Viszont ha a Buster fel van szerelve a küldikhez, akkor oda már nem fog elférni az a 2*50=100-as nagyságú konténer, ezért jobb Mercury-val menni.
Viszont a Mamba-ba már belefér. Annak 200 fölött van egy kicsivel a raktere.

maniac78
Viszont Busterrel is fel lehet szedni kettesével vannak ez 50-es cargo méret és S-es, ami tökéletesen megfelel a Buster 108-as max cargojának!
Egyetlen helyen van csak 3db.

RJoco
CIG és pontosan ott van, ahol meg van adva a helye.
Ez egy fegyver: Concussion Impulse Generator. Kis hajók (M5, M4, M3) ellen jók és kb M6-tól lehet felrakni hajóra. Sebzésük nagyon kicsi, viszont az eltalált hajót rendesen megpörgeti, a pilóta azt sem fogja tudni melyik rendszerben van. Értelemszerûen ezért nem hatásos nagyobb hajókon.

No,sikerült,végre!A plugin managerbe beraktam,de onnan nem tettem tovább a játékba,ez volt a hiba.
Tegnap végignyomtam a storyt,és megvolt az elsõ foglalásom is!Jó,mondjuk csak egy Marauder,de nagyon tetszett.
Felteszed és a console-ban beállítasz valami marhaságot. Pl xenon invasion: normal.

Ekkor még csak kissebb ladikok másznak be a szektorokba (az összesbe asszem)
Na én fellöktem maxra és özönlöttek a J,K,Q-k. meg egy valag vadász.
5 szektorban tartottam fel õket de elvéreztem.

Mire észbe kaptam legyalultak pár szektort és magukkal vittek két shipyard-ot is.
Szóval így utólag nem jó móka. Majd ha lesz valami embertelen arzenálom akkor újra bekapcsolom.

És hol van pontosan ez a CGI ? Na meg konkrétan mi ez ?

RJoco
A CIG egy fegyver és a koordinátákhoz nagyon közel kell menni, hogy a radar észlelje. És persze Triplex szkenner kell hozzá. Buster-rel felderíted, de csak Mercury-val érdemes felszedni, mert annak van nagy raktere.
A scriptekkel a játékélményt lehet fokozni vagy csökkenteni, attól függ mit raksz föl és mire használod. Ehhez kell egy PluginManager Cycrow oldaláról (Google), meg a script fájlok. Ezeket pedig az Ego oldaláról lehet leszedni. (Nálam is fenn van 1, meg néhány link is, amiket használok.)

Az improved xenon script az mit takar? Freddy TNT nél olvastam .
nem, az egyik szövegfájlt nem helyezted be, amit a "T" mappába kellett volna.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Hy Rjoco

Néztem az oldalt😊 segített a küldetésekben ... thx király dolog, hogy így le van írva... Viszont azt a CIG nevût nem nagyon találom... Eltünhetett volna ? És amúgy azok a scriptek amikrõl nagyon sok szó esik itt mik is ? Nem nagyon vágom :S
maniac78
Éppen Bala Gi's Joy-ba tartottam amikor Farham's Legendben, nézeteltérésem támadt egy kötelék kalózzal. A Marauder jumpolt, Nova utána, a maradékot meg elkezdtem roncsá lõni (6db APAC), két Falcon egy Buzzard. Ki is lõttem egyiket amikor kapun át jött egy csúnya gonosz Reaver. Uccu neki menekülés mondtam, mert a Buster, nem igazán ellenfél neki. Bala Gi-ben meg 1 Elite, 1 Eclipse, 1 Falcon és egy Harrier nézett ki magának. A többi még csak csak, de mire az Eclipse-nek lelõttem a pajzsát, akkora jött egy újabb kötelék és nem kiszúrtak maguknak, pedig messze voltam a kaputól.

Szóval egy szó mint száz, a Hawk-om nélkül mezítelennek érzem magam.
Meg kéne már egy HCF is. De repum nem igazán lesz még hozzá.

Mamuttal próbáltam,de csak annyit írt ki,hogy Read Text xxxx,lehet mégis a script installal lesz valami.
maniac78
Command console - Additional ship command

Csak transzport hajóval, vagy mamusz- osztályúval mûxik.

Üdv Mindenkinek!
Kis segítséget kérnék a Debris-es scriptekkel kapcsolatban!Elvileg fennvannak,csak nemtudom,hogy ezeket ugymond aktiválni kell,vagy automatikusak,ha egy roncs közelébe megyek,amelyrõl kiírja,hogy Debris.Elég sokat találtam eddig,körbe is jártam,de nem kaptam se üzenetet,se más infót a roncsról.Elõre is köszönöm.
RJoco
Persze, persze, csakhát nagyon nagy és ezért sokáig tart becsomagolni, és ráadásúl a postának nincs Asgard-ja sem, így nem tudom, hogy juttatom el hozzád. Majd ba**tom õket, hogy mielöbb szerezzenek be egyet, a Moon szektorban van egy roncs, azt olcsón feljavíthatják...

maniac78
Helló mindenki.
Most kaptam a télapótól a játékot és naon fajintos, meg minden csak nem értem mit karatyolnak benne hollandul, vagy milyen nyelven.
Szal, tudnátok segíteni, mert nem igazán megy a játék, pedig tegnap este kezdtem el és még csak úgy 6 millánál járok és az istennek nem akarnak azok a monsterek eladni nekem komolyabb hajót.
Azt hittem kapok egy ûber szuper-csillagrombolót amivel szétkapom fél óra alatt a játékot, de nem így lett. Ez csak nálam hiba?
RJoco át tudnál küldeni egy olyan HCF-es porszívót vagy kettõt?! Légyszi, légyszi ..........

RJoco
Nézd meg oldalam, azon van sok hasznos dolog.

Gondolom nem XTM-et használsz, mert akkor nem mentél volna a Mamba-ért.
Pedig ebben az esetben nagyon egyszerû összeszedni.
Ha átérsz a kapun, akkor Y irányban menj olyan -15 km-re és így menj a Mamba alá. Majd egyenes vonalban fel a hajóhoz. Foglald el, majd ahonnan jöttél, arra menj vissza. A Mamba-nak csak akkor add ki a követés parancsot, ha már 5 km távba értél, különben hajlamos téged kikerülni, ezzel belemenve az aknákba.
Az elsõ alkalommal én is sokat szívtam vele, de kezdõként nagyon megéri. Tuti egy hajó.
Ha már van olyan 300 kCr-ed, akkor vegyél egy Ore Mine-t és rakd Ore Beltbe egy szép nagy yieldû aszteroidára. Aztán a Mercury-val kereskedj Home of Light szektor felé.
A Silicon Mine többet hoz a konyhára, de az asszem drága.
Illetve a sztori leírásomban van néhány láda, ami hoz néhány millát.
Ha lesz idõm, akkor tovább bõvítem a letöltés oldalamat és akkor lesz sok táblázat, meg egyéb doksi, ami nagyon hasznos.

Ismét hy

Bocsi a béna kérdésekért... Csak még ismerkedek a gameval, és nem nagyon tudom hogy mit is tegyek... (jó lenne egy magyarosítás, de tudtommal nincs) Most gyüjtögetem össze a hajókat, de a mambával meggyûlt a bajom, viszont megpróbálom Phoenix tanácsát (és thx is), és esetleg szívesen fogadnák egy pár hasznos tippet. Nagyon lassan gyülik a cesh ... de mint ahogy lanilov is írta hasonló kereskedelmi ötleteknek örülnék... de csak ha nem gond... köszi masters... 😊
Nem tudom mit szeretnél, de tudok adni néhány ötletet mivel kereskedj. Pl Ugye ahol ekzdessz vannak az argon szektorok, na attól délre vannak a paranidok, ott szinte korlátlan mennyiségben tudsz soy beannel kereskedni. Vannak még soy husk gyárak, de azzal gyorsan telíteni tudod a paranid piacot, szoval a legészakibb boron szektorokba tudsz velük ugrálni körönként 180k haszonért. de ezekhez kell minimum jumpdrive, és egy kisebb tõke, mert 130k ba kerül megvenni a sox huskot, 310ért adod el, van rajta bõven haszon, ez a legjövedelmezõbb kereskedés az elejére szerintem. Aztán ha lesz 55 milliód, akkor vegyél egy Otas HCF et. Tényleg ez éri meg a legjobban. De éppenséggel ha összeszedsz kb 10 milliót felnyomhatsz egy soy husk complexet is éppen, nekem 10 millió hasznot termelt azaz 23at összesen eddig. Kezdõ gyárnak én egy soy bean gyárat ajánlok.