F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Freddy TNT
    gyerekek !

Embertelen hírem van nektek ! Egy foglalással két Valhallát kaptam !
    Ez komoly ! Épp elugrott Moo kye's rev. szektorba én meg persze utána. (csináltam a küldit) HCF-el fedeztem engem meg egy Otas Custodian. A Q-t lelőttem a kiséretét meg egyszerűen elgázoltam. A kalózokat visszavertem...és semmi. Nem történt semmi. Aztán jobban körbenéztem és látom, hogy egy M álldogál egy helyben. Kissé sérült volt de a pajzsa már újra fent volt. Ekkor ugrott be, hogy ha valamelyik hajót kilövöd akkor a kisérete olykor készenléti állapotba vált addig míg meg nem lövöd.

Át is szaladt a fejemen az ötlet rögtön. Itt a Valhallának nincs fegyvere és csak 1 GJ pajzsa van. Nosza essünk neki. Gondoltam megcsinálom mint az Otas Scarab küldit (ott is elfoglaltam és magam dokkoltam be a shipyard-ra.)
    Szóval bekültem egy valag osztagot és az enyém lett a szekér. Persze rögtön kaptam az üzit, hogy buktam a küldetést....sebaj.
    Nézem a csillagtérképet és azt látom, hogy két valhalla van a listában. Körbenézek de csak egy van. Na átdobáltam jumpdrive-ot meg ami kell és küldtem a legközelebbi shipyard-ba hogy lássuk mennyit ér.

Elugrik....és mégsem. Ugyan ott áll. Nézem a listát egy valhalla van. Nézem a célkikötőt és láss csodát ! A másik a shipyard felé baktat