X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Valamint legalul megadható, hogy idegen hajók szállhatnak e le az állomáson, fölötte pedig, hogy hány szektort távolodhatnak el a hajók az állomástól. Célszerû figyelembe venni, hány szektornyira van kalóz szektor, mert a gép beviszi oda is õket, ha ott a jó üzlet, csak valsz nem érik el a célállomást...
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Másodszor: pénzt nem felejtettél el véletlenül pakolni a gyárba? Csak azért mert azok a kereskedõk nem a te pénzedet fogják használni, hanem azt amelyet a gyárba raktál.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Állítsd be az állomásnak, hogy mennyiért vegye a kristályt. A zárójelben lévõ szám azt mutatja, hány ugrásnyira talál ilyen áron. Ha ez 0, akkor nincs sehol, azaz nem is fog elindulni. Ha a szám kisebb, mint az állomás számára beállított maximális táv, akkor megy és vesz, ha nagyobb, akkor nem.
Egyébként érdemes a Bonus Pack-ban lévõ Station Managert felrakni és aktiválni. Az aktiváláskor levon egyszeri 25k Cr-t, majd folyamatosan vezérli a hajó(ka)t. Érdemes minden alapanyaghoz és késztermékhez külön hajót hozzárendelni az állomáshoz és a hajóknál megadni, melyik mit keressen vagy adjon el.
Mivel a hajók csak azon szektorokról rendelkeznek ár és készlet adatokkal, amelyekben van saját mûholdad, ilyeneket sem árt szétszórni a környéken. Az Advanced verzió még jobb, mert az tud best buy/sell-t is...
Bizta full lámának néztek majd kérdésem után de már nagyon idegesít, így felteszem.
Ujjra elõvettem a jó öreg "X3: reunion" -om és min már évekkek ezelött is, ismét elakadtam annál, hogy kiraktam 1 "Solar power plant" -et +próbáltam beconfigolni, az már összejött, hogy +veszik a cuccot amit készit, viszont nemtom valamiért +oldani, hogy hozzák az alapanyagot.
Mikor rámegyek a beállitásoknál a kristály árára azzal kapcsolatban azt közli a gép, hogy azzal tom beállitani, hogy a gyár hajói menyiért hozzanak cuccot, na ez nekem sehogy nem jön össze!
Beraktam külön 1 szállitóhajót, +adtam neki hogy az a hely mostantól az otthona... semmi... vettem neki trade mark 3 -ast .... semmi! pedig külön figyeltem és volt mikor a rendszerbe ugyan anyi és volt mikor bõven olcsóbb volt az alapanyag, de a hajó +se moccant. Sõt mi több a saját halyóim ahohy észre vettem nem is nagyon ohalytanak innen készterméket vinni eladni.
Valaki segicsen pliiizzz!!! már nagyon idegesit! (google-t már szétkerestem ez ügybe de nemtaláltam semmit)
Valaki legyen olyan kedves segicsen már, vagy link vagy irja ide hogy-smint.... elörre is thx
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
X Univerzum hasábjain!
maniac78: Várom, hogy neked hogy sikerült a küldi, nagyon kiváncsi vagyok, hogy nálam van a gond, vagy tényleg ilyen a küldi.
Ûberkirály, ahogy az AI irányít!<#falbav>#falbav>
Azért kiváncsi vagyok maniac78, hogy neked hogy sikerül!
Ird meg mielöbb!
De egyébként nálam pöccre átment két kapun, a harmadiknál meg éppen foglalok és szívok!
Közben utolért az Amantra(?), meg bejött két Reaver is a szektorba. Erre az okos Turret kezelõk lelõtték az Orca-t.
Szóval király!
Most átpakolom nagyobb gépre a játékot, megnézem gyorsabb procival mit tudok kezdeni, az talán jobban számol...
A Tyr-rel feladtam a harcot, nagyot zúgott volna a repum, ami pedig Terranoknál nem egyszerû feladat. Amúgy minden tiszteletem ennek a hajóosztálynak, mert ez igazán megérdemli a romboló nevet. A többit vissza is lehetne minõsíteni folyami Monitor osztályba.
Nem tudom, hogy gondolta az illetõ, hogy ezt végig lehet csinálni.
Már behivtam a Titan-omat is apritani, de kevésnek bizonyúlt.
Felszereltem a Frigate-omat is BKYE-ekkel, bár csak 2150 MJ pajzzsal, de ezek legalább jobban céloznak.
Át is pattantam belé, ezzel legalább jobban tudom követni a TL-t. Valhalla-t el is küldtem odébb, erre nem belém jött <#falbav>#falbav>
Na mára ennyi.
Kiváncsi vagyok, neked hogy fog menni <#guluszem1>#guluszem1>
Ha ezekkel végzek nekiállok és majd szólok ha sikerül a Krait.
Hogy lehet valamit ilyen fosul megcsinálni?!
Már egy órája keringõzik az elsõ kalóz szektorban az Orca, mert képtelen áthaladni a kapun!
Valaki megcsinálta már ezt a küldit?
Az legyen szives nekem leirni, hogy is kell végrehajtani, mert megunom, lelövöm az Orca-t, azt hagyom a francba!
Ennyi veszõtséget nem ér meg, ha ez igy megy minden szektoban!
Persze az nem olyan izgi, viszont nem romlik a repud a Terranoknál.
Hát sajna az eleje nagyon uncsira sikerült, az a nagy hajó képtelen normálisan haladni, a kapuknál meg kész katasztrófa!
Ráadásúl az elsõ kalóz szektorban olyan forgalommal találkoztam, hogy nem is tudom, mivel kellene kisérnem a hajót! Nagyondurva! Nem elég, hogy elég közel maradjak, de még apritsam is a népet, különben engem apritanak szét.
Meg kell küzdeni ezért a hajóért rendesen, remélem meg fogja érni!
Rakok már egy kis rendet a Xenomókusoknál!!!!!!!
És bocs az elõzõért, nem tetszett az az oldal a fórumnak!
Rakok már egy kis rendet a Xenomókusoknál!!!!!!!
debris repair, utilization.
Pár Xai corpos script: SSRS, Advanced money transfer, NOS, Ship repair facility, Station command suite.
LV scriptekbõl három :BBS blueprint offers, jumpdrive delivery, Self repairing hull technology valamint product finder és az nividium sector scanners és végezetül Manage forbidden sectors és AzzPiloteIAIII.
Úgy döntöttem, hogy tisztességes úton szerzek pénzt, és Mobilbányászatba kezdtem (nincs köze a Mobiltelefonhoz).
Elõbb Szilikont roppantottam, majd Manticore-ban felaprítottam egy Nividium aszteroidát (az egyetlen barátságos szektor Nividiummal). Pár igencsak jövedelmezõ forduló után azt vettem észre, hogy a Nividium aszteroida respawnolt, ugyanoda. Nos ezúttal nem akarok csítelni, de ha ugyanazt az aszteroidát aprítom újra és újra az nagyon jövedelmezõ lehet hosszú távon - nem tetszik ez nekem. Inkább felszedem a maradék aprólékot, és egyéb tisztességes pénzkeresés után nézek.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Nem tudja véletlen valaki miért van ez (tuti hogy valami script csinálja de én nem akarom).
Egyszer már újrakezdtem emiatt és nem akarnám megint.
Én 597-be mentem 347 után, ott találtam a J, K, 2xQ-t. És még ki tudja mi van ott...
Amúgy érdemes a 347-ben a kapu elött hagyni egy nagy hajót, mert esetleg mig készültél átjöttek rajta.
Mondanom sem kell, hogy éppen feltöltöttem a készleteket a két HCF-be, illetve rákészültem a következõ áldozatra!
Aztán már csak 5km-en belül maradok és manõverezek.
Ja és mielött átülök a HCF-be leszedem idõben a kíséretet is torpedókkal, mert rendesen meg tudják tépázni a HCF-et.
Mikor kiürül a raktér, akkor ismét elölrõl és akkor már elég a katona a foglaláshoz. Ez kb. 50 torpedót jelent/J vagy K.
De szándékomban áll kipróbálni a Tyr-es módszert, csak még se hajóm, se fegyverem.
A Q-kat meg egyszerûen foglalom: Asgard-dal lelövöm a pajzs nagy részét, majd HCF-fel a maradékot, aztán beállok az Asgard alá középre. Az M6-os Centaur-ommal (MKI) meg leszedem a kíséretet. Általában a P-ket is, mert ugyanannyi katona kell hozzá, mint a P Raider-hez, viszont csak 4 millát ér.
Ha nincs barátságos szektorban, akkor beugrom egy Xenon szektorba is akár.
Múltkor igy fogtam egy szektorban a J, K-t, meg 2 Q-t rögtön egymásutánban.
Ha kell, beljebb merészkedem, a Valhalla-val már simán apritom a J, K-t. A Q-t meg elfogom...
Bár azért gondolkodom, hogy nekifutok egy Leviatan-os küldinek, kéne egy olyan hajó is. Nameg aztán veszek egy Otas Castrum-ot is majd egyszer.
Sajna az Unknown Sector Sohnen M1-éhez kevés PPC-kkel, a BEMPC gyártásához meg kell még vennem 19 Computer Plant-ot.
Viszont végre sok M6 belefér, már 7 P-Raider-t fogtam egymás utánban.
Azért ideje lesz keresnem Q-t is, az jobban fizet...
Amúgy minden bizonnyal egy másik hajóban ülve dokkoltatom le, akkor nem lett volna semmi gond. Ez nem az elsõ eset, az Asgard sem szereti a Teladi SY-od, csak azzal fel is robbantam, ha benne ültem. Távirányítással semmi gond nem volt.
Lehet, hogy ez egy javítás erre?
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Egyébként sorry, hogy nem akarta a 17777 és 17778 hozzászólásom a megjelenítést.
Nálad is vannak gondok az EQ ledokkolásnál?
Engem odébb dobott 27km-rel.