F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • lalinov
    Jó így hogy mondjátok nekem is eszembe jutott, hogy a hajó menüjében meg lehet nézni a fegyvereket, meg hasonlókat. Meg is vettem , fel is szereltem, az otas hqra is be tudtam dokkolni , de az otas shipyardra még mindig nem, de egyenlőre nem is baj, madj rájövök később, úgysincs egynelőre annyi zsém, hogy vegyek valami hajót. De ha már a lóvénál tartunk melyik az a gyár ami jól adja a pénzt? Mert most be akarnék valamibe fektetni, de nem tudom mibe kéne . Van egy soya babot termelő complexem , van egy soya huskot termelő complexem( a soya huskos jól adja 10 millió van nála, 40milliónál veszem el tőle a pénzt egy m7esre :D) Aztán van még plankton farmom, na ilyet ne vegyen senki, van egy teladianiumom a boronoknál, ez is egész jó, van egy flower farm, elején jó volt most meg már .... Most arra gondoltam, befektetek egy teladianiumba, vagy bogasbaa paranidokhoz, de nem tudom hogy megérné e , mert ahogy számolom elég gyorsan tele lehet rakni a gyárakat (14 gyár van ami megvenné ezeket a termékeket, és egy darab ellátó sincs)Esetleg solar powerplant valahova M es az mennyire adja jól a pénzt?