X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De asszem elég az 5 km-es távolság is. Vagy a még messzebb is. Én nem szoktam túl közel repülni hozzá nagy hajóval.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Azt nem tudom, hogy kiírja e a pajzs, hull, lézer állapotot %-ban, mert ha úgy nézed meg, akkor azt is látod, hogy mekkora pajzs van rajta.
Nameg ba***a a csõröm, hogy nem jutottam egy ilyenhez és kíváncsi vagyok rá, mit hagyok ki. Lehet, hogy semmit, de az is érdekel.
Viszont, ha neked nincs értelme, akkor nem akarod elcserélni egy G11-esre?
Adok hozzá egy órát is, hogy mindig tudd a pontos idõt.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Megközelítettem az objectumot 2kmm-re kiadtam naki a Repair debri parancsot ,de semmi se történ, még egy üzit se kaptam hogy mit kelleme csinálni. Esetleg a raktérbe kell lennie alapanyagoknak, de miknek semmi infó nincs ezekrõl .
Nekem ugyan G15-öm van, de nem látom hasznát annak, hogy a Combat Computer olyan adatokkal floodolja a kijelzõt, amiket (ha egyáltalán kell) könnyen el lehet érni játékon belül is?
Az LCD kijelzõs billentyûzet leghasznosabb funkciója számomra az óra kijelzése, mert ezzel a játékkal könnyen elvesztem az idõérzékem.
Példa (azóta nem sok minden változott, csak egy nagyobb, 24"-os monitorral nyomom, és most Ursus helyett Gösser van a kezem ügyében)
Mellesleg, mióta újraindítottam a játékomat, nem vettem, és nem is akarok venni a scripthez szükséges Combat Computert szóval valóban érdekel, hogy mi hasznát látod benne.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Fogtam két P Raider-t, meg feltöltöttem katona készletemet, most van 3500 Mercenaries-em, meg a többibõl is 500-500 darab.
maniac78: A BEMPC problémát ki lehet küszöbölni Ashley modjával. Berakok a komplexembe egy M-eset, ami 0.6-ot termel óránként. Bár lehet, hogy építek neki egy külön komplexet, amibe XXL-t rakok, az 6-ot gyárt le óránként.
Meg dolgozom egy új asszimilációs technológián, amiben fõ szerepet fog kapni a Kardhal. Kíváncsi vagyok, gépem hogy fogja bírni. Félek hamar The End lesz :(
És érdekelne az is, hogy melyik ez a billentyûzet!
Tudod rosszakat álmodom csúnya ûrhajókról ...................<#nyes>#nyes>
Igazából Kettõt hármat bead mondjuk, azután nem szokott egy darabig, ekkor én másfelé nézek, Khaak hajók után, vagy Cardinals Domain-be megyek esetleg Plutó szektorba. Néha ránézek (van ott satellite) és beadja. Sacc/kb 1-2 óra játék után. Majd megnézem a játék idõszámítása szerint is!
Megvan az ötödik Valhalla is. <#taps>#taps>
Amúgy már egy jó ideje itt tanyázok és nehezen szabadulok. Bár sajna Q nem sok jön, de P Rader annál több. Nem gyõzõm õket fogni.
A Q milyen idõközönként toppan be?
Pénzszerzés céljából javaslom, hogy írtsd ki a Xenon szektor 347-et. Utána rendszeres idõközönként dobálja át a Q-kat a játék. Az meg ugyebár 33 milla kb plussz felszerelés. És az egyik legkönnyebben cappolható hajó.
De közben rájöttem mi volt a baj lement mindenütt a silicon ára lejjebb kellett venni az eladási árat.
Na már most az ECell-hez crystal kell, amihez pedig silicon. Siliconhoz pedig EC is kell, ergó mindkettõ alap. Csak ebbõl gondoltam.
McFeet
Csak tippelek, mert én manuálban nyomom, de nincs ahhoz köze a dolognak, hogy most mindkettõ alapanyag és nincs végtermék!
Mindkét hajón freighter pilot rangú commodity agent van és ha megpróbálom rávenni õket a reprezentációra akkor azt mondják h nem engélyezett nekik a station árúi közül semmivel kereskedni.
Namost a station automatán van és a hajók nincsenek alapbol hozzárendelve a trade barrier (cag) ki van kapcsolva és nem kereskednek semmivel.
Ha hozzárendelem az ügynökök hajóit akkor nem használják csak odafele a jump drive-ot visszafele meg megölik õket.
De a lényeg a lényeg nem adja el a complex a silicont ami irtózatosan bosszantó, mit rontok el ?
http://www.elite-games.ru/images/x2/sp_m6_sm.gif
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Van 3D modellezõ progi is, amivel meg tudod nézni a játékban található hajókat, állomásokat 3D-ben. Hol vannak a lövegek és merre néznek vagy épp hol vannak az állomások összekötõ kampói.
Az mondjuk tény, hogy nagyon idõigényes, de ki mire szán idõt. Ha minden nap játszól vele akár csak 1 órát, már az is sokat számít.
Nekem sajna csak 3 hetente jut 1 hét délutános játékidõm, igaz akkor ezt ki is használom 3-4 óra játékkal.
Visszatámadni nem fog, de mindenképp meg kell szállni.
Valahol találtam egy centaurt mk1 et de nem sikerült leclaimelni mostani tippem szerint azért mert túl közel voltam hozza a busterrel es a progi nem engedte a claimet fel hiába mentem közelebb ûrruhában.
Esetleg ehhez is rang kell az argonoknal ?
Olvass el néhány leírást is, az többet is visszaad.
Honlapomon találsz néhány videót is.
Másik küldit addig nem is érdemes kezdeni, mert lehet, hogy az elsõt bebukod.
Gyûjtögess pénzt, hogy tudj venni néhány nagyobb hajót.
Én asszem Titan kísérettel csináltam meg, bár lehet, hogy rosszul emlékszem és csak egy Centaur MKII-esem volt, meg az a néhány hajó, amit összeszedtem. Sõt, biztos, hogy csak Centaur-om volt, mert utána még a Nemesis-t is eladtam, hogy meglegyen a pénz a továbbiakban.
Egy tipp: próbálj meg a szektor középvonalával párhuzamosan menni úgy 25 km-re. Majd amikor a keleti kapuvl nagyjából egy vonalban vagy, akkor irány a kapu. Közben figyeld, hogy épp milyen a közlekedés. Nem kell autopilótával a kapuba repülni, viszont mindenképp lassan jön át a hajó, így viszont van némi idõd megtisztítani a kapu elött a terepet.
a térképen meg hiába nézed nem fogja mutatni nekemse mutatta mikor a khaakok elfoglaltak egy boron rendszert universe mapon nem lehetett rámenni mint ha ott se lett volna a rendszer
Kérlek segíts nekem a Khaak szektorok ügyében !
Letöltöttem egy Khaak szektor koordinátáit BBS-n keresztül a hajóm Navigációs commputerébe, errõl vissza igazolást is kaptam de hol és hogy tudom megnézni a szektor helyzetét ?Belementem az üzenetekbe is de ott csak a sikeres letöltésrõl van szó a szektor adatokról semmi.
Hogy tudok végre eljutni ebbe a szektorba, még a térképen sem jelzi?
Ha kell katona szólj bátran 12 000 Mercenaries és 2 000 War Droid van a HQ-ban plussz a két HCF és az utántöltõ hajón lévõek! Durván 17 000.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Csak így kényelmesebb és egyszerûbb a képlet, amúgy meg asszem 8-10 darab biztosan elég lesz belõle. Meg asszem kéne még egy Leviathan is!
Ha érdekel, akkor felrakom lapomra.
És akkor csak az idõt kell kivárni, amíg lesz elég nyersid, azt meg azért csatákkal ki lehet bírni.
Nameg vannak más, elérhetõ Kha'ak rendszerek is.
Csak be ugrálni és ki ugrálni tudsz, ami nem kevés EC. Ha beugrasz és nincs EC, az szívás. Én semmi értékeset nem találtam ott és eddigi tapasztalataim alapján kiírthatatlan.
Ráadásul az ugrásnál egy plusz ablak lesz, így, ha gyorsan kell ugrani, akkor ez lassítja a folyamatot.
Azért próbáld ki, hátha neked bejön, én nem veszem meg többet az biztos.
Azért kérdezem mert egy x3-al foglalkozó oldalon találtam egy galaxy térképet ahol voltak Khaak szektorok is ( Unkow Enemy Sectors néven )
link: http://www.xdatabase.de
Az általam ismert,és használt x3 térképen viszont nincsen Khaak szektorok,nos akkor most mi a helyzet ?!
( Ui: kérem a hallgatóságot,nem nevetni ! )