F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • lalinov
    Én szeretem a kereskedelmet is, csak macerás néha eljutni addig, amig lesz elég zséd. Én az X3at simát, ott hagytam bba, hogy összeütöttem 130 milliót, volt kb 10 UT-m pár komplexumom, akkor kezdtem bele az építgetésükbe, sok sok gyáram, megannyi hajó a gyárakhoz, amik eléggé hullottak a kalózok miatt. Csak nem igazán értettem az elején ahhoz, hogy a hajóim miért mennek el a világ végére a gyárakból, ha a mellete lévő szektorban jól tudnak venni és eladni is. Am kezdőknek én azt tudom ajánlani, hogy teladiknál vegyenek flowert és adják el a sun oil refinerikbe(legalább is reunionnál még bejött xtm nél nem tom flowert mindig lehet olcsón venni és 2 szektor ugrással eladni.és sok rajta a haszon)Én a játékba épp addig nem jutottam el, hogy sok hajóm legyen, bár valószínű, ha azt a 100 millát elverem, akkor lett volna sok gyár meg minden, és azok már termelték volna a cuccokat. Ja és ezt én csalás nélkül csináltam, semmibe se szoktam csalni mert akkor értelme nincs. Am a gyárépítést a wheatfarmmal kezdem mindig, de sose értem h miért, amikor a fenének se kell delexian wheat. Elvileg kéne de a hülye gép nem adná el arra felé.