X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
És köszönöm mindenki válaszát!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Én 9300-as, kétmagos(2GHz), 2GB-tal rendelkezõ Vistas laptopon próbáltam ki azt a játékom, amit 6600GT, 3000plusszos, 1,5GB-tos gépen játszom és semmi gond nem volt vele.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Megkapod a koordikat, hogy épp hol találhatóak az univerzumban, így nagyjából megsaccolhatod, hova kell ugranod a szektorban.
Rakd újra és meglásd, jobban fog menni.
Én külön tartok egy rendszert csak az X3-nak, amin semmi más nincs, csak a game, a driverek. Hálókártya letiltva, így nem kell rá tûzfal, vírusírtó.
4 giga ram, 4 magos proci a konfigurációt fejbõl megnem mondom, új még a gép, de néha nekem is beszaggat elég durván
GÉP: 3G Ram Nvidia geforce 9500M GS 512MB XP rendszer Köszi
Ja és csutira le van véve a grafika!
De mivel szerencsétlenkedem az Angel plottal, újra generálja mindig Farham's Legendben, szóval lesz még! <#vigyor1>#vigyor1>
hol talákoztál te ennyi galleonal én még egyet se láttam..
upsz hazudok mer egyet láttam grand excancéba de elugrott
a másikat meg az otas scarab küldiben...
installálva van az improved khaak script aktiv a core is bbs-en látható üzi hogy egy destrolyer játszik a kalózokkal hativas faith ba..
-hmm destrolyert azt szeressük és még úgy sincs úgyhogy uccu oda..
merérkezek a roncsból megépített T2-esemmel a ny-i kapunál kyon fényvillanások
-ááá szóval ott vagy te kis te!
T2-sel full speed közben beugrik mellém (advanced jumpdrivéval) a rolyal capture frigattom szorosan mögöttem
-akkor most ACTION PAK
a T2-esen nem volt Gkayon csak Bkayon úgyhogy nekiestem a destroyernek semmivel nem tötödve elkeztem gyakni amint a pajzsa 10%-alá esett fegyver helyett turrent inactive jump a frigatébe a kalózok közbe már majdnem meghámozták úgyhogy mindenkit kültem át a hcd-röl egy gombnyomással(hcf capture hotkey script) amint a raktár kiürült vártam
ekkor a destroyer egyik turrentje engem és a T2-est vette tüz alá....
ITT JÖN a BUUUUUUUG
a kyon egy DEKÁT nem sebzett senkin még külsö nézetböl is láttam hogy a kyon telibekap és semmi magamban
-milyen romboló ez a fegyverei sza*rt se sebeznek még a kalóz m3-asokat SE találta el vagy ha mégis semmi darmagét nem kaptak......
miután a destroyer az egyém lett a T-és a hcf-et a homerendszerembe ugrasztottam(Xenon sector 256 aszem pontimax centaury fölött lévö xenon rendszer ahol 39-yieldü nividium kavicsok is vannak 😊
átpantattam az újonnan foglalt rombolóba SETA nuku ugyhogy irány a legközelebbi EQ a pirátok utánnam a kyon még mindíg semmien darmagét nem okozott a pajzsom 1/4 ét meghámozták mire egy másik rendszerbe értem a kalózok utánnam jöttek a másik rendszerbe is 2-lövés a kalóz elporladt
- óóó szóval mosmár jóó a kyon
a kalózokat szétszedtem és az új destroyerem felavatásaként a xenon 101
és mégegy xenon redszer látta kárát 😊
-vége.
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Már csak a hajókat nem látja a térkép, erre is van megoldásod? Elõre is köszönöm!
Ezzel frissíted és tartod naprakészen a térképet.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1204839032
(egyébként te még mindig játszol?)
Az érdekelne hogy mit tudtok az új X- részekrõl? És az X3mmal mi a helyzet? Még mindig gépzabáló? Vannak hozzá új dolgok?
Csak azért kérdem mert lehet megint belevágnék a játékba, csak elõtte még körbeszaglászom 😉
"Not Weaken.... Weeeaken"
2.
Argon: Mammoth
Boron: Orca
Teladi: Albatross
Paranid: Hercules
Split: Elephant
Odin
Thor
Mjollnir
Valkyrie
Ezeket egyszerûen a ship creator-ral is be lehet rakni egy egy faj hajógyárába.
A többi custom terran hajót azt már ne kérdezd hogy hol láttam, azt hiszem valami reunionos hajósoldalon, ahol a BSG-s hajók voltak, és ott láttam Terran Hulkot asszem. De a DDR'S-STM is aktiválja a terran hajókat, ám az a mod picit elszáll az X univerzumtól.
A másik argonban milyen nevû hajóhoz kell odamenni hogy gyárat tudjak felhúzni? ( Mammuth-ot nem találtam.)
Elõre is köszi
(vallhala, ordin...)
Az ArgonOne egy természetes jelenség, nálam is 2 volt, aztán a sztori után 1 lett.
összetartoznak, egymásra épülnek, de sajnos ez csak nálam elviekben van így mert gyakorlatilag csak a GMS mûködik rendesen a másik két script egyszerûen figyelmen kívül hadja a GMS adatait és így nem hajtja végre a parancsokat. <#falbav>#falbav>
\"While the enemies of the Emperor still draw breath, there can be no peace.\"
Exe fájl? Nekem 7zip fájlnak mutatja, és csak kibontani hajlandó, aztán pakolgatom a helyére, lehet ez probléma?