lalinov#17998
Emberek összefoglalnám akkor az eddigi kérdéseimet, és válaszokat. Szoval azzal kell kezdeni a telepítést, hogy leszedem a 2.5ös patchig mindent , nekem 2.0 van jelenleg, tehát leszedem azt hogy X³: Reunion Update 1.4.03/2.0 -> 2.0.02 ezután a 2.0.02-->2.5 ig akkor itt felrakom a bonus packot(nem tom mik vannak benne milyen újítások), aztán felrakom a scripteket... aztán felrakom az XTM 268 megás verzióját, aztán XTM javítás... na eddig megvagyok, azaz hétvégén megleszek.
De lenne még 1-2 kérdésem. A bonus pack miket ad hozzá?
A másik az hogy milyen scripteket javasoltok felrakni, vagy ha most nem tudtok fejből hol van olyan oldal ahol fel van sorolva egy csomó és le is lehet tölteni őket? Pl ilyen scriptekre gondolok, hogy: Van mondjuk 10 vadászgépem, és kiadhatok nekik ilyesféle parancsot, hogy 5 vadász védje ezt a szektort másik 5 meg védjen másik szektort, és ugyanezt nagy(M2, M1) hajóknak is. Meg hogy a xenon szektorok környékén jobban nyüzsögjenek az ellenfelek, mert ami most van annál nem igazán jeleskednek, 2-3 m2 osztályú lehet pár vadásszal meg max 1 m6 osztály és kifújt. És még 1 scrpt amivel el tudom intézni mint már írtam, hogy tegyük fel behatolok a flottámmal egy xenon szektorba, viszek magammal sok vadászt és pár M2-M1 et és ilyen parancsot kiadni hogy a nagyok gyepálják őket a vadászok meg engem védjenek/kövessenek/támadják azt amit én/szabadon gyepáljanak?