F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • seso
    Hali all!

Bizta full lámának néztek majd kérdésem után de már nagyon idegesít, így felteszem.

Ujjra elővettem a jó öreg "X3: reunion" -om és min már évekkek ezelött is, ismét elakadtam annál, hogy kiraktam 1 "Solar power plant" -et +próbáltam beconfigolni, az már összejött, hogy +veszik a cuccot amit készit, viszont nemtom valamiért +oldani, hogy hozzák az alapanyagot.

Mikor rámegyek a beállitásoknál a kristály árára azzal kapcsolatban azt közli a gép, hogy azzal tom beállitani, hogy a gyár hajói menyiért hozzanak cuccot, na ez nekem sehogy nem jön össze!

Beraktam külön 1 szállitóhajót, +adtam neki hogy az a hely mostantól az otthona... semmi... vettem neki trade mark 3 -ast .... semmi! pedig külön figyeltem és volt mikor a rendszerbe ugyan anyi és volt mikor bőven olcsóbb volt az alapanyag, de a hajó +se moccant. Sőt mi több a saját halyóim ahohy észre vettem nem is nagyon ohalytanak innen készterméket vinni eladni.

Valaki segicsen pliiizzz!!! már nagyon idegesit! (google-t már szétkerestem ez ügybe de nemtaláltam semmit)

Valaki legyen olyan kedves segicsen már, vagy link vagy irja ide hogy-smint.... elörre is thx