X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Phoenix lord
thanks már keztem aggódni hogy nem lessz meg a script de hála neked már nem lessz ilyen gondom

itt van ez a jó kis német mod...
TerraMod!
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=176547

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Húúú kösz szépen már nagyon el voltam kenödve 😊 kösz ÉJJEN AZ OLDALAD!!!<#worship>
RJoco
Hát sajna nem jött be, minden maradt a régi.

Végre megvan a Stain!
Igaz, hogy Argonoknál Trusded Ally lettem, Terrannal meg -2000, úgyhogy megint van miért küzdeni!
Viszont most már ki tudom vinni azt a 16 TS-t a helyükre!

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Biztos, hogy nem. Épp tegnap néztem. Sõt, ezt a telepitást egyszer sem mozditottam el, csak bizt.másolatot csináltam róla. Szerintem most is az lesz és megpróbálom az XTM-et, meg Ashley-t újrarakni, hátha javul a helyzet.

nem mozdítottad el véletlenül a fájlokat a soundtrack mappából?

RJoco
Mitõl lehet az, hogy sok szektoromba nem tölti be a zenét?
Last Frontier-ben van, de Argon rendszerekben nincs, az biztos. Meg Xenon-okban sincs.

RJoco
Phoenix lord, xenon 792!

Oldalamról letölthetõ a 2 script egyben.

RJoco
Ez de kemény!
Lelõttem egy M6-os Terran hajót, az Argon repum 21%-ot esett vissza, a Terran meg majd a felére. Durva ez a Sohnen küldi.
Bár a Goner-t még mindig nem tudom elkezdeni, viszont fogtam egy Q-t 200 Marines-szel.

üdv sikerült megtalálni a 2 scriptet??? én sem találom😞 tud valaki segiteni hogy honnan tudom letolteni? A debris repeuir és az utilization kellene.
Phoenix lord
valaki lenne szíves elküldeni a debris repair és untilise scriptet
xtm-hez az alábbi címre? ([email protected])
mert bróbáltam innen is http://www.filefront.com/(innen csak tc-hez lehet leszedni) de csak a tc-hez lehet

RJoco
Akkor ezekszerint végig kell csinálnom az összes Sohnen küldit és a végén mondják meg, hol található a Goner hajógyár ill. mobil ûrállomás?
Mert sehol nem találtam ilyent eddig az X-Verzumban.
Az az állomást megtaláltam, ahova késöbb kell leszállnom, mert ott dokkol a hajó, bár az sem a megadott szektorban volt, hanem egyel odébb.

Majd meglátjuk... Ám szerintem hatalmas se nagyon lesz...

google a barátod

amúgy 3D modellezõ program, olyasmi mint a Gmax vagy Blender.

NONPLUSZULTRA
Nem is azt várom, hanem azt hogy tartalmas legyen a játék.

Mi az a 3DMAX?

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

Mondjuk én a helyedben nem várnék annyi mindent a TC-XTM-tõl, világosan elmondták hogy többé nem az a céljuk hogy minnél több hajót és szektort rakjanak be. A képek amiket a topikban látsz, azt még én is meg tudnám csinálni galaxy-editor-al.

mint a leírás is mondja, egymás után kapod õket, kivétel a híd plotokat, amelyeket BBS-en lehet felvenni.

át lehet, csak illegális, illetve 3DMAX-al át kell konvertálni a dolgokat

NONPLUSZULTRA
Nekem egyik a másik után jött de nem tudom, hogy véletlenül vagy ok-okozat folytán. Majd valamikor biztosan kiderítem mert ma újrakezdem a Reunion XTM-et teljesen nulláról pár hónapnyi örömtelen TC deviáció után. Majd ha meglesz az XTM a TC-hez is, akkor megint elõveszem a lemezt, de perpill nincsenek kihívások abban a játékban...

Viszont el kell ismernem, hiányozni fognak az új hajók de ebben a játékban is maradtak bõven olyan kedvenc XTM-es hajók, amik nem kerültek át.

Ehhez kapcsolódik a kérdésem (nem elõször): Át lehet rakni TC hajókat reunionba???

RJoco
Na akkor nekem ez most nem vili.
Keressem meg a Goner hajógyárat és megkapom a küldit vagy vigyem végig a Sohnen hozd ide, vidd oda küldijeit és utána kapom?
Van egy letölthetõ script is, ez kell nekem vagy a legutolsó XTM verzió tartalmazza?

maniac78

Ha hazajöttem küldöm a Kha1ak Carrier képét is! Remélem lóvés masina lesz!

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

maniac78
Nálam sem okozott problémát még! Olyan már volt, hogy néhány összeakadt és nem akarta betölteni a mentéseket, de ilyenkor felejtõs lett a script.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Én arról írok és csak is arról amit én személyesen megtapasztalok, ez nem zárja ki azt hogy másnál más a megoldás, a helyzet.
Lehet hogy nálad ilyenkor is volt kifagyás de nálam soha ismétlem soha !!!!!!!!!!!!!( pl volt hogy használtam a Hull repair Technologyt aztán késõbb már nem, és a késõbbiekben már így lettek a mentések.Mivel a korábbiakban használtam ( fel volt szerelve a hajómra )és most már nem ezért a technológiát nem tudom használni, a helyén a lisában Read Text 1456 áll, és ennyi, mûködik minden csak nem tudom használni a scriptet mivel nincs már fent.Ez csak egy pl. a sok közül ! )
Valóban a nevük helyett Read text... állt és nem tudtam használni a korábban használható felszerelést,de ismétlem soha sem okozott ez nálam kifagyási problémát.Egyszerûen csak egy felesleges bejegyzés volt ez a Read text és semmi más. Azonban a customjaós mentéseknél más a helyzet :#17062 én ezt tapasztaltam ezért errõl írok !
Továbbra is maximális tisztelettel Antigua ! 😊

Izé...

A mentések akkor is hajlamosak elszállni, ha egyéb scripteket töröl. Nem a hajók, hanem az erõforrások számítanak. Ha egy script bepakol valami árucikket, majd késõbb ezt a scriptet leszeded, a cikkek ottmaradnak a dokkokban, csak nem lesznek jók, a nevük helyett ReadText szerû kiiratások lesznek, stb...

Egy script kipróbálása elõtt mindenképp kell egy mentés, és ha nem jön be a dolog, ehhez kell visszatérni a script letiltása vagy törlése után, külponben érhetnek meglepetések...

Bátran cserélgetheted a scripteket a játék során mindaddig amíg nem használsz extra,custom hajókat és nincs még ilyen mentésed !
Amennyiben lesz majd custom hajókkal való mentésed is akkor ne telepíts, törölj scripteket mert mentés kifagyáshoz fog vezetni,ez tutit hogy így lesz !

Nagyon egyszerû a használata : Miután feltelepítetted a plugin manaret és letöltötted az .spk kiterjesztésû scripteket egyszerûen csak ráklikkelsz a scriptre és automatikusan felrakja a puginmanageren keresztül.
A nem .spk scripteket pedig egyszerûen bemásolod a játék script illetve t könyvtárába.Ahoz hogy használni is tudjad a scripteket, a játékban aktiválnod is kell. A játékban írd át a pilóta nevét a pilóta infóban a következõre: Thereshallbewings

maniac78
Kösz, én is ezt használom! <#nevetes1><#nevetes1>

NONPLUSZULTRA

maniac78
És a Goner plothoz vezetõ út milyen? Mert bár a Sohnen elsõt elvégeztem, elvileg Dyson sphere-ben kellene megkapnom a másodikat és csak azután jöhet a Goner, ha jól vágom! Mindenesetre a második csak nem jön!

NONPLUSZULTRA
Ha megcsinálod a Goner Plotot, kapsz egy Oziast ajándékba. (bár a plot során Stian-nak hívják)

Magyarítás? Engem csak zavarna de tény, hogy sokan fogják így végre elkezdeni a játékot. Próbáltam téríteni az embereket, de nemigen tudtam népszerûsíteni a játékot. 3 fõ akadályt neveztek meg:
1 - bonyolult
2 - gépigényes
3 - nincs magyarul
Legalább egy korlát ledõl a csatlakozni vágyók elõtt <#email>

Amaro
Készül egy magyarítás, most valóban. Részletek a portálon, s bár még nyilván sok munka van hátra, az elsõ alfa verzió már le is tölthetõ onnan: köszönjétek sucellusnak.

RJoco
Végre jött egy Q! El is foglaltam!
Nem is tudtam, hogy a HCF Hull-ja önregenerálódik. A Q annyira nem izzasztott meg, viszont ahova ugrottam, ott volt 2 L meg egy LX. 90%-ra levették a testet. Mire beértem a HQ-ba, már 97%-on volt, mire kiadtam a Repair Hull parancsot, már nem volt mit javitani. Persze ez az után volt, hogy a Q 90%-át feljavitottam.

Most pont megvan a lóvé az Asgard-hoz és még vettem 16 fullos Mercury-t, melynek egyedül a raktere maradt 3000. A többit fejlesztettem.

Goner Ozias-t hol lehet kapni, esetleg roncsból összerakni?
12 db TS dokkoltatható rá, nagyon kéne. Nem kellene annyit ugráltatnom a Hercules-t.

Phoenix lord
boron:passenger
Split:mercenaries
teladi:war droid (aszem így hívják)
paranid:cyborg
argon:marines
pirate:slave
aszem ennyi terranoknál még nem jártam de lehet ott is van valami

RJoco
<#vigyor5> négy van!
Scorp map megmutatja mindet, csak tudd, hogy mit keresel.

maniac78
Mit értettél az alatt, hogy "Na megvan mind az 5 faj 4 egységgyára". 4 gyára van cyborgoknak, marinesnek és a többinek? Eddig csak 3-at találtam mercenary-bõl!

RJoco
Húúúú!
Terminátor! Én még olyan katonával nem találkoztam!

Gyárat szerintem sehol. Asszem megnézegettem múltkor. Még Ashley fabja sem tartalmazza. Sajnos.
Pedig az lenne az igazi.
Viszont a Passengers-eket 600-asával adják és baromi olcsó darabja.
Szerintem mindenhova beállitok egy Mercury-t, aztán megnézem, melyik a leghatékonyabb. Eddig a Cyborg veri a Marines-t, mert fele annyi támadó elég, mint amennyi védõ van.

RJoco
Hát némi angol tudás mindenképp kell, tekintve, hogy a játéknak nincs magyarositása.

Mindenképp patch-eld meg a játékot 2.5-ös verzióig legalább.
A patch-eket az EGO oldaláról tudod beszerezni.
Az XTM-et innen tudod leszedni: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=186187&highlight=xtm

Mondjuk gyakorlásnak nem árt az alappal kezdeni.

lecci ird meg mit kerresek az oldalon hogy letudjam tolteni mert nem valami fényes az angol tudásom
talatam 1 plugin managert lehete aval telepiteni a scripteket ????? ha igen valaki segitsen mert nekem nem megy 😞(
maniac78

hali lecci valaki dobjon 1 linket hogy honnan tudom letolteni a Cycrow Installer-t mert a goggle nem ad semmi lenyegest
😊 kösz 😊
maniac78
Google a barátod, nem az ellenséged!!!!!
http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=2721

Kösz a segitséget RJoco, át olvastam az oldalt, NAGYON KIRÁLY!!!<#eljen>
De én az X3-at a dvd-röl fel telepitettem és nem raktam hozzá semit simán telepitettem, az XTM az a játékkal együt van vagy lekell töltenem??? Esetleg honnan tudnám letolteni???
maniac78
Passzolom, nem szkanderoztam velük.<#nevetes1><#nevetes1>
20-30%-al többen hagyják ott a fogukat, mint a védõk létszáma, sacc/kb!
Terranoknak meg van Terminator gyáruk, EQ-ban John Connort kell keresni és õ megadja a koordinátákat ................<#eplus2>

És hol lehetne venni gyárat, mert eddig nem találkoztam vele, bár igazán nem volt idõm bejárni az összes hajógyárat érte!

RJoco
Na megvan mind az 5 faj 4 egységgyára.
Este talán lesz idõm TS-eket vinni oda.

RJoco
KIRÁLY!!!
Köszi, nem tudtam, mely fajoknál lehet még katonákat venni.
Teladi-nak Boron-nak nincs?
Milyen erõs egy Split katona?
A Cyborg kb 2-szer erõsebb, mint a Marine.

maniac78
Vegyél Split katonákat! Csak Rastar Oil kell neki és nyomatja mint atom!
Soha nem volt ezzel gondom, jelenleg is kb 2500-3000 van hajókban és további 8000 HQ-ban! És persze egy teherhajó tölti és veszi az állomásokon!

RJoco
17000 hsz-t visszaolvasni elég kemény, fõleg, hogy sok benne az olyan rész, ami egy kezdõnek lényegtelen, ezért egyszerûbb kérdezni. De az ezzel foglalkozó oldalakat (Amaro, RJoco) mindenképp át kell olvasni, mert kevesebb lesz a kérdés. Remélhetõleg.

Sajna nem jött a Q, úgyhogy kilõttem vagy 3 P Raider-t, aztán foglaltam is egyet viszont többre nem maradt egységem, így megint kilõttem vagy 3-at belõlük.
Majd eladom, veszek Marine-ket, és visszamegyek, mert úgylátszik P Raider jön szép számban.

maniac78
Hát nemtom ........ valaki mindig jön, hogy új még és légyszíves segítsetek, mert lusta vagyok visszaolvasni, és még sokkal többet is megtudhatna a játékról közben. Nah persze nem vagyunk egyformák. Nem kötözködésképpen írtam, csak egy gondolat volt! Bocs ha valakinek a lelkivilágába gázoltam bele!

RJoco hol tartasz cappolás ügyben?