X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Húúú kösz szépen már nagyon el voltam kenödve 😊 kösz ÉJJEN AZ OLDALAD!!!<#worship>#worship>
Végre megvan a Stain!
Igaz, hogy Argonoknál Trusded Ally lettem, Terrannal meg -2000, úgyhogy megint van miért küzdeni!
Viszont most már ki tudom vinni azt a 16 TS-t a helyükre!
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Last Frontier-ben van, de Argon rendszerekben nincs, az biztos. Meg Xenon-okban sincs.
Oldalamról letölthetõ a 2 script egyben.
Lelõttem egy M6-os Terran hajót, az Argon repum 21%-ot esett vissza, a Terran meg majd a felére. Durva ez a Sohnen küldi.
Bár a Goner-t még mindig nem tudom elkezdeni, viszont fogtam egy Q-t 200 Marines-szel.
xtm-hez az alábbi címre? ([email protected])
mert bróbáltam innen is http://www.filefront.com/(innen csak tc-hez lehet leszedni) de csak a tc-hez lehet
Mert sehol nem találtam ilyent eddig az X-Verzumban.
Az az állomást megtaláltam, ahova késöbb kell leszállnom, mert ott dokkol a hajó, bár az sem a megadott szektorban volt, hanem egyel odébb.
amúgy 3D modellezõ program, olyasmi mint a Gmax vagy Blender.
Mi az a 3DMAX?
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
Viszont el kell ismernem, hiányozni fognak az új hajók de ebben a játékban is maradtak bõven olyan kedvenc XTM-es hajók, amik nem kerültek át.
Ehhez kapcsolódik a kérdésem (nem elõször): Át lehet rakni TC hajókat reunionba???
Keressem meg a Goner hajógyárat és megkapom a küldit vagy vigyem végig a Sohnen hozd ide, vidd oda küldijeit és utána kapom?
Van egy letölthetõ script is, ez kell nekem vagy a legutolsó XTM verzió tartalmazza?
Ha hazajöttem küldöm a Kha1ak Carrier képét is! Remélem lóvés masina lesz!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Lehet hogy nálad ilyenkor is volt kifagyás de nálam soha ismétlem soha !!!!!!!!!!!!!( pl volt hogy használtam a Hull repair Technologyt aztán késõbb már nem, és a késõbbiekben már így lettek a mentések.Mivel a korábbiakban használtam ( fel volt szerelve a hajómra )és most már nem ezért a technológiát nem tudom használni, a helyén a lisában Read Text 1456 áll, és ennyi, mûködik minden csak nem tudom használni a scriptet mivel nincs már fent.Ez csak egy pl. a sok közül ! )
Valóban a nevük helyett Read text... állt és nem tudtam használni a korábban használható felszerelést,de ismétlem soha sem okozott ez nálam kifagyási problémát.Egyszerûen csak egy felesleges bejegyzés volt ez a Read text és semmi más. Azonban a customjaós mentéseknél más a helyzet :#17062 én ezt tapasztaltam ezért errõl írok !
Továbbra is maximális tisztelettel Antigua ! 😊
A mentések akkor is hajlamosak elszállni, ha egyéb scripteket töröl. Nem a hajók, hanem az erõforrások számítanak. Ha egy script bepakol valami árucikket, majd késõbb ezt a scriptet leszeded, a cikkek ottmaradnak a dokkokban, csak nem lesznek jók, a nevük helyett ReadText szerû kiiratások lesznek, stb...
Egy script kipróbálása elõtt mindenképp kell egy mentés, és ha nem jön be a dolog, ehhez kell visszatérni a script letiltása vagy törlése után, külponben érhetnek meglepetések...
Amennyiben lesz majd custom hajókkal való mentésed is akkor ne telepíts, törölj scripteket mert mentés kifagyáshoz fog vezetni,ez tutit hogy így lesz !
A nem .spk scripteket pedig egyszerûen bemásolod a játék script illetve t könyvtárába.Ahoz hogy használni is tudjad a scripteket, a játékban aktiválnod is kell. A játékban írd át a pilóta nevét a pilóta infóban a következõre: Thereshallbewings
Magyarítás? Engem csak zavarna de tény, hogy sokan fogják így végre elkezdeni a játékot. Próbáltam téríteni az embereket, de nemigen tudtam népszerûsíteni a játékot. 3 fõ akadályt neveztek meg:
1 - bonyolult
2 - gépigényes
3 - nincs magyarul
Legalább egy korlát ledõl a csatlakozni vágyók elõtt <#email>#email>
Nem is tudtam, hogy a HCF Hull-ja önregenerálódik. A Q annyira nem izzasztott meg, viszont ahova ugrottam, ott volt 2 L meg egy LX. 90%-ra levették a testet. Mire beértem a HQ-ba, már 97%-on volt, mire kiadtam a Repair Hull parancsot, már nem volt mit javitani. Persze ez az után volt, hogy a Q 90%-át feljavitottam.
Most pont megvan a lóvé az Asgard-hoz és még vettem 16 fullos Mercury-t, melynek egyedül a raktere maradt 3000. A többit fejlesztettem.
Goner Ozias-t hol lehet kapni, esetleg roncsból összerakni?
12 db TS dokkoltatható rá, nagyon kéne. Nem kellene annyit ugráltatnom a Hercules-t.
Split:mercenaries
teladi:war droid (aszem így hívják)
paranid:cyborg
argon:marines
pirate:slave
aszem ennyi terranoknál még nem jártam de lehet ott is van valami
Scorp map megmutatja mindet, csak tudd, hogy mit keresel.
Terminátor! Én még olyan katonával nem találkoztam!
Gyárat szerintem sehol. Asszem megnézegettem múltkor. Még Ashley fabja sem tartalmazza. Sajnos.
Pedig az lenne az igazi.
Viszont a Passengers-eket 600-asával adják és baromi olcsó darabja.
Szerintem mindenhova beállitok egy Mercury-t, aztán megnézem, melyik a leghatékonyabb. Eddig a Cyborg veri a Marines-t, mert fele annyi támadó elég, mint amennyi védõ van.
Mindenképp patch-eld meg a játékot 2.5-ös verzióig legalább.
A patch-eket az EGO oldaláról tudod beszerezni.
Az XTM-et innen tudod leszedni: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=186187&highlight=xtm
Mondjuk gyakorlásnak nem árt az alappal kezdeni.
http://www.thexuniverse.com/forum/showthread.php?t=2721
De én az X3-at a dvd-röl fel telepitettem és nem raktam hozzá semit simán telepitettem, az XTM az a játékkal együt van vagy lekell töltenem??? Esetleg honnan tudnám letolteni???
20-30%-al többen hagyják ott a fogukat, mint a védõk létszáma, sacc/kb!
Terranoknak meg van Terminator gyáruk, EQ-ban John Connort kell keresni és õ megadja a koordinátákat ................<#eplus2>#eplus2>
És hol lehetne venni gyárat, mert eddig nem találkoztam vele, bár igazán nem volt idõm bejárni az összes hajógyárat érte!
Este talán lesz idõm TS-eket vinni oda.
Köszi, nem tudtam, mely fajoknál lehet még katonákat venni.
Teladi-nak Boron-nak nincs?
Milyen erõs egy Split katona?
A Cyborg kb 2-szer erõsebb, mint a Marine.
Soha nem volt ezzel gondom, jelenleg is kb 2500-3000 van hajókban és további 8000 HQ-ban! És persze egy teherhajó tölti és veszi az állomásokon!
Sajna nem jött a Q, úgyhogy kilõttem vagy 3 P Raider-t, aztán foglaltam is egyet viszont többre nem maradt egységem, így megint kilõttem vagy 3-at belõlük.
Majd eladom, veszek Marine-ket, és visszamegyek, mert úgylátszik P Raider jön szép számban.
RJoco hol tartasz cappolás ügyben?