Néhányan már észrevették - és figyelmeztettek ;) - hogy a freewebes x3reunion portál (ismét) használhatatlan. Ez a tény, valamint az előző leállás elegendő mérget juttatott a szervezetembe ahhoz, hogy töröljem az egészet. Újjá fogom építeni, és tükrözöm, hogy ne legyen egy szerver(park) kénye-kedvére kiszolgáltatva. A több adminos portál forma megszűnik, mert több kárt okozott, mint hasznot, de ezt inkább nem részletezném. Tervbe vettem régebben egy X3TC oldal készítését, aminél az első lépések meg is történtek, tehát viszonylag gyorsan felállt az alapkód. Ez megtekinthető a leendő főoldalon, valamint a megszokott régi címen is, ami ezentúl tüköroldal lesz. Tartalmat egyelőre ne keressetek rajta, zene és látványvilágot lehet csak állítani, valamint a fő oldalról (extra szerver) nekem üzenetet küldeni - és ez az utolsó dolog az, amiért ezt a hosszú, és talán felesleges szöveget leírtam:
Akinek ötlete, cikke, leírása, képe van a témában, és azt megosztaná az odalátogatókkal, üzenjen a következő pár napban, és én felveszem vele a kapcsolatot - az ezt és ezt szeretném ott látni típusú üzeneteket vasárnapig várom, akkor szeretném lezárni a kódot. Azért kellene addig, mert most nekiálltam, és biztos nem fog minden eszembe jutni, ami jó lenne oda, új részt pedig a régihez is nehezen írtam lustaságom okán, tehát a keretet készre kellene vágni - a tartalom majd úgyis növekszik szép lassan.
A legfontosabb kérdés: legyen Terran Conflict rész benne, vagy csak az, vagy csak Reunion, ha mindkettő, akkor legyen külön menükben, vagy csak a tartalomnál legyen jelezve, melyikről van szó?
Ezt aztán jól megkérdeztem.
Előre is köszönöm mindazoknak, akik veszik a fáradságot és visszajeleznek akár itt, akár az extrán át üzenve (utóbbi azért jó, mert tesztelni szeretném a mailszerver áteresztő képességét, vagy esetleges lekorlátozását, tehát minél több üzenet, annál jobb).