X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egyetlen egy darab van roncsként az egész Univerzumban. A társiból van több is.
De találtam 1 szektorban 6 Valhalla-t is, sõt, Terran-oknál annyi a hajóroncs, hogy egy egész flottát simán össze lehet rakni. Csak bird anyagilag.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
A BBS-eket úgyis olvasod, hogy küldik után nézz, így nem kell össze-vissza rohangálnod. Tegnap épp találtam 90 darabot 380kCr-ért és nem is azért dokkoltam be. 90 darab meg nagyon-nagyon sokáig elég, ha nem akarsz vele pénzt keresni.
(De jó, van plusz 9 millám, most már meg tudom javítani a Faunus hajóroncsot <#nevetes1>#nevetes1> )
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
(jó tudom a kitekkel lehet jó kis pénzt is keresni :) )
Felrakod a HullRepairTechnology (HRT) scriptet, aztán megveszed a Boron EQ dock-ban a Hull Repiar Technology-t és állomásokon a BBS üzik között szokott lenni eladó Hull Repair Kit. Általában 90-nál többet nem nagyon találni, az kb 500kCr, ami egy egész századnak simán elég.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Van erre mód a "sima" reunionban is?
Panos-t, meg Anastasius-t már találtam, de nekem Faunus kellene.
Ha valaki tud, akkor legyenszives egy szektor koordinátával szolgálni!
Nekem is voltak velük gondjaim, de aztán ügyesen kiküszöböltem õket.
Egyrészt több mint 1000 harcos van a hajón és ráadásúl az egész szektor pirosra vált, ha elkezdem támadni.
Elöbb lesz szerintem J-m vagy K-m, mint Akuma-m.
Szeretném felhívni a figyelmet egy kifagyási problémára, mivel többen jártak már úgy hogy a korábbi mentéseik kifagytak miután felraktak,töröltek egy scriptet. No ez a probléma nálam csak akkor jelentkezett ha custom hajókat is használtam. Mível ha használjuk a Plugin Managert és ezen keresztül rakjuk, vesszük le a scriptet miútán már van custom hajókkal való mentésünk akkor a shipyard hajó listájában megváltozik a korábbi custom hajó feljegyzés (duplázódik) és így az új bejegyzésnek köszönhetõen elvesznek a korábbi custom hajók.Ebbõl adódik a mentés kifagyása is !(remélem érthetõ)Lehet módosítani a scripteinket miután már használjuk a custom hajókat, de NE a Plugin Managerrel rakjuk fel hanem másoljuk be õket a script, t könyvtárakba, ugyanis ilyenkor nem fog módosulni a Plugin Manager bejegyzése és ebbõl adódóan a shipjard hajó lista. (persze ezt csak a nem .spk scriptekkel lehet megoldani)Régebben én nagyon sokat szívtam és többször is újra kellett kezdenem mert azoknak a mentéseknek annyi lett melyekben extra hajók voltak.Ezek a kifagyások 100% hogy ebbõl adódtak mert azóta semmilyen problémám nem volt a scriptek módosításaiból kifolyólag.
Másodjára sikerült, mert elõször nekimentem.
A Marauder-nél meg azért is kellett trükköznöm, mert a 2 Falcon, 1 Scorpion PSG-vel támadt. És akkor még volt 1 Nova is. Mondjuk az elsõ 3-at elintéztem 9 rakétával, a Novát meg kilõttem a Centaur-ral (jó kis M6).
Nekem pont azért van fenn a HRT script, nem szeretek hajógyárban méregdrágán javittatni. És mivelhogy a HQ sem ingyenes és több idõ is, ezért sokkal jobb.
M1-nek egy Akuma-t akarok fogni. Hyperion BHEPT-jeivel múltkor simán szétlõttem egyet. Igaz csak 1GJ pajzsa volt. Most is keresek egy olyant, azt nem olyan nehéz elfogni. Fõleg, hogy még nem néznek céltáblának...
Régen pont az elsõ mondatod miatt nem foglaltam hajókat. Viszont most már van elég tapasztalatom, hogy érdemes legyen próbálkozni.
Missile Defence Mark II
M6-os osztálynál pedig felesleges trükközni, mert a pajzsod kibírja, ráadásul ott az emberi tényezõ is ugyebár! Sértetlen hajóért kapod a legtöbb pénzt.
A Marauder sem rendelkezik APPC-vel, akkor mi történik ha P, vagy P Raider akad az utadba?
Az a rohadt hátsó turret rendesen bekavart. Hiába van missile defense-re állítva, önállósítja magát és elkezd tüzelni minden ellenre.
Én ennél jobbat tudok!
Felszereltem minden turretet Ion-nal. Na jó, csak majdnem mindet.
A hátsóra AHEPT ment rakéta védelemnek, a main-ra pedig APPC.
Minden turret - kivéve back - a 'My attack enemie" parancsot kapta.
APPC-vel lelövöm a pajzsot, majd AutoAttack és gyors készenlétbe rakom a katonákat. Amikor a pajzs tényleg 0, akkor adom ki a parancsot a transportra. Ha kell még katona, akkor ugyan ez a mûvelet. A Cyborg-ok jobbak, mint a Marines-ek, úgyhogy asszem inkább azokat veszem majd.
Kétszer próbáltam ki a HCF-et ez elött és akkor is csak OWP-t foglaltam.
Most foglaltam hajót elõször.
Nem TC-zek, mert nincs hozzá elég angol tudásom. De neked jó játékot hozzá!
Ámbár az TC :P
Lehet hogy én is kedvet kapok a hajó foglalásra, eddig csak lemészároltam az enemyt.
Igaz elõször felrobbant, mert véletlenül nekimentem, de másodjára sikerült!
A HQ nem ingyé javitja a hajókat.
A Centaur-ra leszedett nagyjából 100kCr-t és nemtom mennyi nyersit a 17% kárhoz. És 16 perc volt a javitási idõ.
A Titan-om 1%-a, ami csak gyárakban volt látható - sehol máshol nem látszott, nem lehetett tapasztalni a kárt - 146kCr volt és nyersi.
Szal' a HRT jobban megéri...
Sajna az nem mûködik, hogy elõször kiadom, aztán lelövöm a pajzsot. Mondjuk, miután elkezdte átküldeni a katonákat, nem lényeg, hogy a pajzs lent maradjon, átküldi a meghatározott darabszámot.
A szektorban hagytam egy P Raider-t, azért szerintem visszamegyek.
volt olyan hogy az egyik Khaak Destrolyerem a szomszédos rendszerben hentelt egy carriert a szomszéd rendszerböl kiadtam a boardingot
de én vezettem a hcf-et átmentem a másik rendszerbe addig a destrolyer már végzett a hámozással 5-km en belül már küldte át a bácsikat játszani :)
Mikor én utoljára foglaltam HCF-fel (.3-as XTM), akkor nekem addig nem küldte át a katonákat, míg le nem scannel-tem (3 km a hatótáv). Viszont azt már nem tudom, hogy közben nem kerültem e hozzá 1 km-en belülre.
Holnap végre lesz idõm, hogy foglaljak néhány hajót.
Az elsõ az egyik Xenon szektorban lévõ Centaur lesz. El van hagyva, viszont M6-os mivolta miatt csak HCF-fel foglalható.
Hát akkor meg minek rakták bele, dísznek ?
Eddig semmi féle különbséget nem tapasztaltam, akkor ha felraktam a hajókra.
Lelõni a pajzsot, HCF-el megközelíteni (esetleg leszedni a maradék pajzsot), és boarding, azután már csak 5km-en belül kell maradni. PPC lövedékek elkerülhetõek a többi pedig nem tehet komoly kárt a hajóban.
Viszont a script megléte alatt is csinálta, lehet, hogy épp ez okozza a problémát és teljesen el kellene távolítanom.
Felejtsétek el azt is amit írtam, van egy brutálisabb módszer. Rizikó ultra csekély és biztos siker! Még mindig script és cheat mentesen játszom, mielõtt még valaki megbundázná!
( Ami nekem eddig bekevert az a custom hajók voltak, de már kitapasztaltam hogy lehet kivédeni a fagyásokat )
Mi okozhat ilyen problémát? XP alatt játszom most már vele.
Mercenary script kilõve, az okozta hogy nem voltak néha BBS hírek.
A Merchant Guild belekeverhet?