SaGa#17673
Én most megvagyok kissé lőve a Sohnen plottal. Nem tudom megszerezni a plutoniumot. Ahhoz harcolni kellene, de nekem nincs mivel. Az XTM boron kezdéssel indítottam, ami egy felszerelt Angel-t (TP osztályú luxushajó) ad. Célzott lövést le sem adtam egyet sem, csak a tornyokból lőttem 2-3 sorozatot az űrbe, hogy megnézzem, hogy néz ki a dolog.
Dögkeselyűként járkálok a kalóz területekkel határos szektorokban, és gyüjtögetem a kilőtt hajókat, tárgyakat, hajótörötteket. Ebből összejött pár nap alatt annyi, hogy van egy teljesen felszerelt Angel-em, 5 TS-em szintén mindennel ellátva, 3 gyáram, meg kihoztam az egyik Xenon szektorból a Centaur-t (volt benne jumpdrive gyárilag, csak EC-t kellett vinni neki), felszereltem amivel csak lehet és dokkoltatom az egyik gyáramban. Ha majd lesz saját hadiflottám, annak része lesz.
Ez kb 30 órai játék eredménye...
Ja, meg csempészkedek kicsit, a kalózokkal, yakikkal alapjában véve jóban vagyok, ellenben a splitek és paranidok már a határszektoraikba sem engednek be, pedig nem bántottam senkit. A harci rangom is csak attól nőtt 5-ösre, hogy "sikeresen" legázoltam pár elhagyott hajót begyűjtés közben...
A paranidoknál és spliteknél eleve -1-es repuval indultam ebben a verzióban, de a felfogadott felfedezőim (feltérképezik az univerzumot, ha nem lövik le őket valahol) itt-ott önvédelemből összecsapnak velük, ezzel rongálva a híremet náluk...