X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régebben fent volt az ego oldalán de most nem találom hiába klikkelek a linkre.
Másnak volt ilyen gondja, mikro több rendszert is megélt a game újratelepítés nélkül?
Telepíteni csak azért nem akarom, mert lehet, nem fognak menni a mentések.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A komplexem meg termelt 1 millát úgy, hogy be van állítva, semmivel nem kereskedhet és le sem szállhat rá senki. Érdekes...
Nah, ez már a másik módszer! Penge nem? Elsõ körben küldtem át ennyi embert plussz, ha hiszitek ha nem a HCF pajzsa sem, ment le 10% alá. Ezt persze még lehet fentebb turbózni, de most nem sok idõm volt rá. Mert megyek gettózni.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
De nincs baj, mert ha újra manuálisan te indítod a cappolást, akkor meg fogsz lepõdni, mert egybõl 3-400 katona lesz odaát.
Plussz van még egy béta fázisú technika, de igazán erre még nem sok idõm volt és mindössze a két Q-t nem mondhatom tuti módszernek!
Sok sikert hozzá!
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
4 milliárd az nagyon durva! <#taps>#taps>
Nekem annó egy bug miatt 2 milliárdom volt azt kezdhettem újra a játékot.
Csak legyen idõm játszani! Gyors összeszedem HCF-re a pénzt azt megyek mégtöbb pénzt csiholni <#eplus2>#eplus2>
A programozók meg pironkodhatnak az AL miatt!
Ergó elhalad mellette és dobálja át a többi katonát, mert a célpont úgyis téged követ, nem fog manõverezni, hogy kilõjje a HCF-et. Hiába megy fel neki 20-30%-ra a pajzs akkor is tranportálja õket.
Így ugye nem is olyan nehéz, csak idõzítés kérdése. Ezzel könnyebb volt a 3 Galleon is és a Xenon Q-k is percek alatt megvannak. Ez darabonként 30-32 milliót ér plussz fegyverzet. Ráadásul gyengébb, mint a Reaver.
Ebbõl lett meg nekem is a 4. milliárdom!
Szóval szerintem felejtsd el a Hull Repair scriptet ez jobban tejel, szerintem ...............
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Hol lehet ráakadni a Babylon modra, nagyon érdekelne ?
antigua: Babylon 5 mod van, de nemtom milyen állapotban. Ez teljesen átszabja az egész Xverzumot.
Így kompromisszumot kellett kötnöm a Teladi hajókkal.
Viszont titkon kifejlesztettem az egykörös cappolást, M7-es hajóosztályokon sikeresen tesztelve. Mindössze az X3 AI-t használom ki, semmi cheat, semmi script!
Ha az egész Star Wars fan fikciót nézzük az Old Republictól kezdve, akkor több milliárd hajót találsz a Star Wars univerzumban.
Igen, a szektor közepe. Nemtom, mert asszem X2-ben lõtték szét. És ha jól tudom nem is összerakható.
Minden hajót nemhiszem, hogy megismersz. Rengeteg van.
Az M8 Fregattokat nézted már? Bár asszem ezeket módositották M1-re.
Ilyen pl.: Argon Griffon, Boron Swordfish, meg van még a többi fajnak is.
És a gyárhajók? Vagy a Terran Ollerus?
Szerintem elég nagy a választék.
Otas Castrum? Megvehetõ potom 308 milláért. Egész olcsó és még küldi sem kell hozzá. Ez is M0.
xvilag.try.hu -ra felraktam néhány képet a Swordfish-rõl! Lehet benne gyönyörködni 😊
Akkor a szektor közepén 0,0,0 nál keressem? És egyébként mi is az M0 Xenonoknál?
És mondjuk jöhetne még turbózott XTM. Ha már minden hajót ismersz, akkor már kicsit uncsi lesz. Emlékszem mekkora élmény volt egy Pirate Nova Raider-t szereznem vanillában. Most meg már a Keánál nem hiszem, hogy van ûberebb. Persze nem táposabb hajókra gondolok, mert szerintem itt nem tolták úgy el, mint a Terran-ban!
És azért egy Voyager vagy egy Defender elég jól mutat.
Nekem igazság szerint mindegy, minden sci-fibõl jöhetnek a hajók.
Volt már Prometheus-om is. A kedvencem mondjuk akkor is a Battlestar Galactica. De meg akarom majd nézni a Borg kockát és Atlantis-t is a játékban.
Merthogyugyanis mûködnek a hajók XTM alatt is. Csak mielött ezzel próbálkozól készits biztonsági mentést a játékról és a mentett állásokról.
Elõfordúlhatnak bakik.
Pl mennyivel jobban néz ki egy Executor-osztályú szuper csillagromboló, mint egy nemtom milyen típusú Star Trek hajó.
Kár, hogy csak vanillában mûködnek a betehetõ hajók, de ott meg ugye nincs HCF és kevesebb a szektor is!
MOD-okat találsz hozzá. Pl.: Babylon 5. Nemtom, milyen állapotban lehet, de készülget.
Nameg szinte az összes StarTrek hajó betehetõ.
Ezek nem olyan rosszak, csak szerintem kicsit túl gyengék. A filmben azért tûnik jónak, mert benne van az emberi leleményesség. A játékban sajna ez nemigazán kivitelezhetõ...
Egyszer Starburst-tal úgy beleakadtam, hogy ott hagytam a fogam.
MEGMENTÜNK SteK!!!!!!!!!!!!!!!
Mellékesen szerintem, ha a Lucasarts csinálna egy szinte megegyezõ játékot, tarolna a piacon. Esetleg még Star Trek stílusban is ütõs lenne a téma kedvelõinek!
Még mindig nem találom az M0-ás roncsot Xenon 101-ben, tudna valaki koordinátákat átdobni?!
Az XTM-ben viszonylag elég sok csihipuhis küldi van, csak most valamiért nekem nem rakja be õket.
A HR kit nekem elsõdleges bevételt jelent, mióta X3 a világ. És persze ezt használom javításra is. Bár XTM-ben van már olyan, amivel nagy hajó belsejében kicsiket lehet javítani. Persze akkor a nagy hajókat még a gyárban kellene javítani, aminek borsos áruk lenne.
Azért vigyázok rájuk, mert a hull sérülésével dolgokat is vesztek a raktérbõl.
Nem kel minden küldit elvállalni csak a zsírosakat !
Én a húrcibálós küldetéseket hanyagolom mert nem fizetnek jól és unalmasak.
Mellesleg én besegítek a pénzszerzésbe néha a Hull Repaír kit lehetõséggel is, fõleg akkor ha drága a javítás a harcok után. ( tudod arra gondolok hogy veszek kiteket majd egy Mercuryba bepakolva extra haszonnal eladom, de gondolom te is ismered ezt a trükköt )
Nem tudom lehet hogy én szerencsés vagyok az MG scriptel de nekem elég jól hoz a konyhára, de nem ezért szeretem hanem azért mert általa egy kis csihi-puhi is kerül az egyébként "dög" unalmas vaniliába.
Jó tudom hogy sokan vannak akiket leköt a kockás papír meg a minél nagyobb giga komplexek létrehozása, de én inkább a harcot kedvelem, és ehhez kellõ szórakozást nyújt ez a script.
Szal most le vagyok eresztve!<#confused>#confused><#confused>#confused>
Most Xenon szektorban vagyok ész nélkül nyomatják át a Q-at. Ma már a negyediket fogyasztom. Mi ez ha nem pénzszerzés! <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Mindig kellett valami plusz, amit elfelejtettem beletenni, aztán kezdhettem elõlrõl.
Az elõzõ játékomban volt HCF-em, Asgard-om és még egy csomó más hajóm. A prímet a BSG vitte, ami miatt végül is újrakezdtem. Lemeríthetetlen pajzs, fegyverzet.
Most csak a játékban található hajók vannak.
Win7 topicot soha nem olvastam, nekem arra nem volt szükségem. Az UAC-ot már a Vistánál megtanultam kikapcsolni, az sem lehetett most a gond (RC1-nél nem volt ilyen gondom. Mindig jó volt a mentés). Vagy az volt, hogy ablakban futtattam és mellette ment a böngészõ, meg volt hogy Skypeoltam vagy a magyarítás tett be (Win7-é) vagy az, hogy elég sûrûn töredezettség mentesít. Mindegy, ezzel a verzióval lassúlt is a játék, úgyhogy visszatértem a szûz XP-hez.
A BBS-eket még mindig nem igazán értem, bár szerintem a mercenary tesz be neki. Mellesleg nemtom, de elég szivatósak. Megcsináltam egy területvédõs küldit, kaptam érte 1,2 millát. Aztán megcsináltam egy olyant, hogy szállítsak x helyre 57 BetaParticleAcceleratorCannon-t. Kaptam érte nem egész 2,1 millát. Az áru meg több volt, mint 1,8 milla (legalacsonyabb áron véve és 4 volt is a hajón). És akkor folyamat nyomatják az olyan küldiket, hogy vigyek fegyvert, meg vigyek M5 osztályú hajókat(15-20db), meg szerezzek be x,y,z,stb. hajókat bizonyos állomásnak.
FELHÍVÁS!
Korábban már taglaltuk a Win7 topicot. Ki kell kapcsolni az UAC-t, illetve a Doc. könyvtárból vedd ki az írásvédettséget ..... jó, tudom, hogy visszaállítja, de nálam utána mûködött!
Eszméletlen, milyen szép a Kardhal. A Boron-ok igencsak tudnak!
kár, hogy nem úgy mûködik, mint amire számítottam.
Elvileg egy EMI-vel le kéne szednie a pajzsokat. Hát sajna csak az ellenét szedi le és abból sem sokat. Talán, ha 25%-át. Én azt reméltem, hogy az egészet elintézi. Úgy lenne az igazi! És ráadásúl számít a távólság is. Viszont 1 km-re van az orr ahhoz képest, ahol ülök.
Aért megpróbálom teljesen felszerelni fegyverrel, meg pajzszsal, hátha úgy jobb lesz, bár nem hiszem...
Na mindegy, akkor most megint gyûjthetek lóvét HCF-re 😊
FELHÍVÁS!
RC2 WIN 7 alatt nem érdemes játszani X3-mal, mert elõfordúlhat, hogy a mentéseket nem tudja visszatölteni - kifagy a játék!
Nekem ezt a minap sûrûn megcsinálta.
De majd késöbb.
Elfoglalni ............... tuti nem sikerülne, csak csalással azt meg ki nem állhatom.
Csak nem foglaltad?
Én javitani HullRepairTechnology-val szoktam.
Eddig csak esetleg Terran állomásokon találkoztam ilyennel, de mióta fenn van a mercenary, azóta már Boron, meg Argon állomásokon is elõfordul.
De ha sikerül, akkor mondom.
Ez nem a megfelelõ Topic!
Az x2-ben sokkal jobban tetszenek a hajók mint a reunionban meg az állomások , meg nem csigák a hajók az is pozitív
Az Ashgard tudtommal hatalmas jószág, kisebb szektorban nem igazán férne el, nem beszélve a manõverezésérõl és ha kapu közelben van az áldozat nem jutsz oda hozzá.
Szerintem nem mûxik a dolog, de egy próbát megér. Sok sikert hozzá!
Az XTM-ben van egy hajó, ami képes kilõni egy EMI-t. Ez leszedi a hajók pajzsát. Sajnos az nem ismert, hogy mely hajókét, de ha hozzájutok egy ilyen hajóhoz, akkor kipróbálom mindenképp.
Aztán van egy Asgard is, ami PtoP ugrásra képes, igy a kiszemelt áldozatnál teremhetünk pillanatok alatt. És ráadásúl rá lehet dokkolni 2 M1/M2-vel.
A többit gondolom összerakod 😊))
sezura=1,7 sec
mizura = 2,72 perc
stazura = 4,3 óra
tazura = 1,27 nap
wozura = 8,9 nap
mazura = 62,23 nap
jazua = 1,36 év
quazura = 22 mizura
inzura = 8 mizura
sonne = 1 jazura
Nagyobb hajóknál pedig érdemes legalább kettõ belõle, amíg az egyik töltõdik, ott a másik. .. <#wink>#wink>
Katonákat Splitektõl veszek 4650Cr asszem. Három helyen fordul elõ Family Whi, Patriarch's Retreat és Patriarch's Keep.
Sok sikert!
Ezt nemsokára ki is próbálom, már csak a lóvé kell egy HCF-hez teljes felszereléssel meg katonákkal.
Ha minden jól megy, akkor hétfõre már lesz foglalt hajóm.
1-5% pajzsnál már engedni szokta a boardingot, ezt gyorsbillentyûvel intézem (Shift+C) és közben a távolságra figyelek a túl közel nem jó, mert könnyen belefordulhatsz, és igyekezz a hátába kerülni és ott is maradni. A HCF-en csak Ion Distruptorok vannak (Fire Selected target módban). szóval kiadod a parancsot boardingra én többször szoktam, mert úgy vettem észre, hogy akkor több ember megy át, itt újabb mentés.
És jön a kézügyesség, minél tovább vagy a közelben, annál több katona megy át, tehát ki kéne manõverezni. De kb 20-30% pajzsnál már ugrásra parancsolom, mert bár ellenféltõl függõ (tûzerõ), de éppenhogy csak marad pajzs mire ugrik! Ugrani az Aegir mögé szoktam, mert ha több fordulós a dolog, ue a szisztéma.
Bármiylen korvettet megeszik a HCF, ha mögötte maradsz, anélkül hogy el kéne ugranod. Tehát javaslom elõbb ezeken gyakorolj. Ha HCF-nek adod ki az ugrás parancsot érdemes (Shift+J) megtenni, mert közben tudzs vele manõverezni és nem is áll meg. Ha több fordulós a foglalás a kapuválasztásnál figyelj arra, hogy ellenfele ne essen az útba.
Vagyis elugrassz mondjuk az É kaputól a K-hez, értelem szerûen téged fog követni a legrövidebb úton, arra pedig nem kellene M6 vagy annál nagyobb hajónak kószálni, de még M3-nak sem, mert szeretik szétlõni a pajzsnélküli "majdnem az enyimé" feliratú hajókat! Még valami az Aegirrel pajzsbontásnál figyelj arra, hogy feléd vegye az irányt, mert ha nem szembõl lövöd nehéz leszedni a pajzsát, persze az Aegirt tedd üresbe közben. <#smile>#smile>
Ui: ha érdekel és kezdessz belerázódni, szólj és adok még egy titkos receptet is. Ezzel gyorsíthatod a foglalást, de csak többfordulós meneteknél.
Még egy tipp, Xenon P Raider foglalása esetén érdemes leszedni a kíséretet elõtte, mert ahoz ugyebár nem kell Aegir, vagyis nincs FLAK a vadászok ellen. <#wave>#wave><#wave>#wave>
1 stazuras az mennyi?
És 1 mizuras?
Mióta csatlakoztam a mercenaryhoz, azóta minden állomáson van egy küldi. Sõt, mire végigolvasom lesz mégegy. Mire azt végigolvasom, megint lesz egy.
Getsu Fune-ban egyenlõre eltüntek a Xenonok. Megnéztem a többi Boron rendszert, de épek.